Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Το θέαμα του θανάτου

Συγκλονιστική φωτογραφία: Κλαίει στον ώμο του εκτελεστή του λίγο πριν την αγχόνη

Από το ιστολόγιο  http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1188.html  
Σημ. Πρόκειται για δυο Ιρανούς, καταδικάστηκαν σε δημόσιο απαγχονισμό για εγκληματική δραστηριότητα. Η φωτο. λίγο πριν την εκτέλεση.

Τουλάχιστον η γκιλοτίνα, την οποία απολάμβαναν Άγγλοι και Γάλλοι - άλλες εποχές - ήταν πιο εντυπωσιακή. Άλλο πράγμα να βλέπεις έναν κρεμασμένο από το λαιμό να σπαρταρά, και έτερο να βλέπεις κεφάλια να πέφτουν και το αίμα να ξεπηδά σαν συντριβάνι.Οι Δυτικοί ξέρουν να απολαμβάνουν το θέαμα του θανάτου, Τέχνη το έκαναν, και ο κινηματογράφος βγάζει αρκετό χρήμα.

Τώρα οι Δυτικοί ανακάλυψαν και τη δύναμη της φωτογραφίας, σαν αυτή με τους μελλοθάνατους, η οποία κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου. Χορηγός, ίσως, η Διεθνής Αμνηστία για γνωστούς λόγους και ονόματα δεν λέμε. Άγνωστοι είναι όμως και όλοι όσοι έπεσαν από τις απελευθερωτικές βόμβες στο Βιετνάμ (ξεχάστηκε), στο Ιράκ, στη Σερβία, στη Λιβύη, την Αίγυπτο, τη Συρία και όμοια, από τις οικονομικές φούσκες, τώρα, στη χώρα των Μνημονίων. Αυτές δέον να θεωρούνται παράπλευρες απώλειες. Οι δράστες και οι συνεργοί αυτών των εγκλημάτων ουδέποτε κατηγορήθηκαν. Οι άλλοι δεν γλύτωσαν.

Απίστευτη η υποκρισία τους.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...
Σύντομα θα δούμε τέτοιες σκηνές και στην Ελλάδα. Εχουμε να φάμε νεοταξίτες και τζάκια.

ΚΧ, απάντηση
Δηλαδή, μέσα στο κόλπο είσαι κι εσύ, σε λίγο να γίνουμε Συρία. Θα έχουμε τώρα νέο απελευθερωτικό στρατό, οι λάθρο παρέα με τους αντιφασίστες, τους αντιρατσιστές και λοιπούς αναρχοαυτόνομους αντιεξουσιαστές. Οι προλετάριοι όλου του κόσμου ενώνονται στην Ελλάδα και νέος προφήτης εγείρεται: Ο Μαρξ με τουλμπάνι, στη θέση του σκούφου της δημοκρατίας made in Greece.

Τα εκπαιδευμένα κυνηγόσκυλα συνομωσιών και συνωμοτών θα μας πουν ότι όλοι αυτοί : Λάθρο, αντιεξουσιαστές κλπ., κλπ., είναι καμουφλαρισμένοι χρυσαυγίτες. Προλειαίνουν το έδαφος συνταγματικής εκτροπής, λες και δεν έχουμε.

Φιλαράκι, άσε την ανθρωποφαγία και ζήτα Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Μακριά από ψήφο και κάλπη. Κάνε αίτημα την αποχή αν θες να μη γίνουμε πάλι κανίβαλοι.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο χρήστης Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Το θέαμα του θανάτου":

Βαλτός είσαι Κυπριανέ; Τέτοια λέγατε και το έχαψαν οι δεξιοί και δεν πήγαν να ψηφίσουν και άφησαν τους πασοκοαριστερούς να πάνε να ψηφίσουν και βγάλανε τον ΓΑΠ και μετά, τα κερασάκια της τούρτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα δύο άθλια ανθελληνικά υποκείμενα,που δεν είναι καν Ελληνες.Είδες ποτέ Πασοκοαριστερό να μην πάει να ψηφίσει; Ακόμα και ετοιμοθάνατοι θα πάνε,μη χαθεί η ψήφος τους και επιτρέψουν σε δεξιό κόμμα να κυβερνήσει. Ολοι στις κάλπες λοιπόν και ψήφο στη Χρυσή Αυγή,γιατί μας περιμένει καί άλλο κυνήγι μαγισσών,μετά το ρουφιανονούμερο υπέρ των λαθροβιαστών,ληστών,μελλοντικών κατοίκων της δικιάς μας πατρίδας.

ΚΧ, απάντηση
Το σκέφτηκα αυτό που γράφεις και πραγματικά, είναι ακριβώς όπως το λες. Ναι, δεν γίνεται διαφορετικά. Η Χρυσή Αυγή δια του προέδρου της έχει δηλώσει, και της αξίζουν συγχαρητήρια γι΄ αυτό, "σιχαινόμαστε που βρισκόμαστε μέσα σ΄ αυτό το κοινοβούλιο". Καλό λοιπόν θα ήταν να δηλώσει τις προθέσεις της για τις επόμενες εκλογές, δηλαδή ότι ζητά την ψήφο για να προχωρήσει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, αφού έτσι κι αλλιώς, οι λεγόμενες "δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου" θα προσέλθουν ακόμη και με ασθενοφόρα στις κάλπες.

Λύσσα τους έχει πιάσει τώρα που βλέπουν τα κρυφά, αλλά και τα φανερά, γκάλοπ. Οι αριστεροδέξιοι των Σαμαρά-Καμμένου, αν είναι όντως πατριώτες, πρέπει να καταλάβουν ότι οι παραλλαγές τύπου "τσιπρανδρέας" και "βενιζελοκουβέλης" είναι μια από τα ίδια : Αποσμητικό βόθρων νέας τεχνολογίας και μακράς διάρκειας.