Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΔΕΣ

Σχόλιο στο : "Συγκέντρωση ενάντια στην κρατική καταστολή στα Εξάρχεια" http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2677.html

"Τα Εξάρχεια είναι μία γειτονιά που γνωρίζει καλά τι σημαίνει αντίσταση αλλά και καταστολή και γι’ αυτόν τον λόγο ο φόβος είναι άγνωστη έννοια στους κατοίκους τους. Το σχέδιό τους είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Δεν τρομοκατούμαστε, οικειοποιούμαστε τους δημόσιους χώρους Απαντάμε συλλογικά με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα"

ΚΧ
Το δίχως άλλο αντιδρούν και "απαντούν με αξιοπρέπεια"! Τη βλέπει κανείς ακόμη και στους τοίχους εντός και πέριξ των Εξαρχείων. Εκεί φαίνεται όλη τους η αξιοπρέπεια. Οργιάζει η μουτζούρα και η αφισορύπανση κι αυτό το λένε αξιοπρέπεια, ενδεχομένως και Τέχνη. Η αφισοκόλληση και η μουτζούρα είναι γι΄ αυτούς Τέχνη! Ανεξερεύνητη η ψυχή του ανθρώπου, τι άλλο να πει κανείς;

Οικειοποιούμαστε, λένε οι βρωμιάρηδες, τους δημόσιους χώρους γι΄ αυτό μουτζουρώνουν τα σπίτια μας. Όμως, οι τοίχοι των σπιτιών μας δεν είναι δημόσιοι χώροι, είναι ιδιωτικοί και μας υποχρεώνουν να βάζουμε εμείς το χέρι στη τσέπη να τους καθαρίζουμε. Σα να μη μας φτάνουν οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η ανεργία κλπ., μας βάζουν αυτοί οι αξιοπρεπείς να κάνουμε και άλλες μειώσεις στα εναπομείναντα εισοδήματά μας.

Έχουν τους λόγους τους οι αξιοπρεπείς μουτζούρηδες. Την κοινωνική αγανάκτηση πριμοδοτούν και ερεθίζουν για να μας ξεσηκώσουν, να βγούμε στους δρόμους και να πούμε : Τι κράτος είναι αυτό, "κάψτε τα όλα, κάψτε τα", που λέει και το λαϊκό άσμα.

Θα αντιδράσουμε βέβαια, αλλά όχι όπως αυτοί θέλουν. "Για πες αλεύρι, η Χρυσή Αυγή σε περιμένει", απαντάμε. Και μη μας πουν τα κυνηγόσκυλα των συνομωτών, ότι οι αξιοπρεπείς μουτζούρηδες των Εξαρχείων είναι μεταμφιεσμένοι χρυσαυγίτες. Τη "μπόχα" των antifa και των λοιπών θαμώνων των Εξαρχείων την πιάνουν τα ρουθούνια μας. Και δεν τη συνηθίσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: