Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πάμε εκεί που μας πάει η τσέπη μας


Διαβάσαμε ... (1)

Εάν αληθεύει η παρακάτω καταγγελία τότε έχουμε μπει στο τούνελ του σκοταδιστικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ και ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κανιβαλισμού…Εάν αληθεύει αυτή η μαφιόζικη αυθάδεια τότε δεν εισβάλουν απλώς στην πολιτική οι....ποδοσφαιρικές «παράγκες», αλλά ΑΝΟΙΚΤΑ πλέον γίνεται η πολιτική «παράγκα» των ποικίλων «μαφιόζων» και «νονών»…

Μια τέτοια «πολιτική» που λειτουργεί σαν «παράγκα» …μαφιόζων και …νονών είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ: Οι «μαφιόζοι» και οι «νονοί» είναι ικανοί για ΟΛΑ…Από την εξαγορά ψήφων μέχρι και να αλλάξουν τις κάλπες ή να βάλουν να ψηφίσουν και οι νεκροί: ΑΝΟΙΚΤΕΣ εκλογικές νοθείες…Και με τις ευλογίες των δεσπατάδων!!!

Την καταγγελία είδα στο http://olympia.gr/

Μοίραζαν σακούλες τροφίμων με ψηφοδέλτια σε εκκλησία;; Σοβαρότατη καταγγελία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Σταματήστε αυτό το αίσχος!”

Αυτή τη στιγμή ( ώρα 12:30 Παρασκευής 16ης Μαΐου) πολίτες των Καμινίων καταγγέλλουν ότι στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου μοιράζονται τρόφιμα σε σακούλες που περιέχουν και ψηφοδέλτια του…συνδυασμού Μώραλη. Η διανομή γίνεται στο υπόγειο της εκκλησίας, παρουσία και ευθύνη του ιερέα. Απαιτούμε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, να σταματήσει τώρα αυτό το αίσχος. Οι πολίτες του Πειραιά, ακόμη και οι πιο φτωχοί είναι υπερήφανοι και δεν εξαγοράζονται.

Η βαρβαρότητα αυτή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το ήθος της πόλης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
http://resaltomag.blogspot.gr/


... και σχολιάζουμε :

Θυμάμαι, όταν ήμουν φοιτητής - δεκαετία του 1960 - ερχόταν στο σπίτι κάθε Σάββατο και μας βοηθούσε στην καθαριότητα μια κυρία. Ήταν η εποχή που η Αθήνα έβραζε από τις "κινητοποιήσεις" μετά την πτώση του "γέρου της Δημοκρατίας". Δίναμε στην κυρία Ευγενία Λούπου 50 ή 100 δρχ.

Τελείωνε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, καθώς έπρεπε να πάει στη διαδήλωση κατά του Παλατιού, να φωνάξει κι αυτή το "πάρ΄ τη μάνα σου κι εμπρός, δεν σε θέλει ο λαός", όπως μας έλεγε. Η κυρία Ευγενία ήταν πολύτεκνη και αγωνιζόταν. Είχε πάρει μαζί με τον άντρα της και τα δυο παιδιά της, τέσερα "κατοστάρικα" και όφειλε να αποδείξει την "αγωνιστικότητα" με τη συμμετοχή της. Ήταν συντρόφισσα και μέλος κάποιας χειραγωγούμενης από την ηγεσία του ΚΚΕ λαϊκής οργάνωσης Ηλιούπολης. Απεβίωσε το 1967 από βρογχικό άσθμα σε ιδ. Κλινική, όπου και την είχα επισκεφθεί. Σημειώνω, δεν είχε συλληφθεί από τη Χούντα.

Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης; Τι Μαρξ, τι Άνταμ Σμίθ ; Όταν η τσέπη είναι άδεια, ούτε δρόμοι, ούτε πεζοδρόμια, ούτε αγωνιστικότητα, ούτε επαναστάσεις, ούτε οργανώσεις. Μοναδική επανάσταση, κυριολεκτικά αναίμακτη και όχι αφηρημένα, θα ήταν να αδειάσουμε τις κάλπες, να γυρίσουμε τις πλάτες μας στο δόλιο παιγχνίδι των εκλογών. Αλλά δεν μας αφήνουν οι εκπορνεύοντες τη γραφίδα τους και τον προφορικό λόγο τους.

(1)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: