Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αποχή σημαίνει άρνηση στη σιωνιστική δημοκρατία


Διαβάσαμε σε φιλόθρησκο και "φιλοκαποδιστριακό" ιστολόγιο τα κάτωθι :

" ... με τις εκλογές είναι δυνατόν να ανατρέψουμε τις υπάρχουσες κατοχικές κυβερνητικές ισορροπίες. Να προκαλέσουμε ένα χάος και ρωγμές στο καθεστωτικό οικοδόμημα, το σπάσιμο αυτού του οικοδομήματος ( ... ) εκτιμούμε ότι μια θεαματική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει πιο καταλυτικά…"


Συμπληρώνουμε, το ιστολόγιο δήλωσε ότι συμφωνεί απολύτως με τα ανωτέρω και τά λοιπά άλλα (*)

κχ
Τα ίδια ακούγαμε, όταν επίδοξος κυβερνήτης ήταν ο κύριος του "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", για να μας πει αργότερα, τότε που ο ήλιος του ανατέλλοντος σοσιαλιστικού πασόκ έδυε, μαζί και ο χαρισματικός, ότι ένα στενό Διευθυντήριο, μια ελίτ των Βρυξελλών, είναι αυτή που λαμβάνει τις αποφάσεις για την Ευρώπη. Των θυρών φαινομενικά ανοικτών, αλλά ερμητικά κλειστών γράφουμε εμείς, όταν οι αποφάσεις ρίχνονται στο τραπέζι ( της ΕΚΤ συμπληρώνουμε ).

Τώρα, το υπό διαφορετική ονομασία πασόκ λέγεται "σύριζα" και ο νέος χαρισματικός δηλώνει "θέλουμε να επανιδρύσουμε την Ευρώπη". Μήπως νομίζει ο αρθρογράφος, ότι θα φτιάξει την ευρωπάϊκή Κοινωνία σαν εκείνη που οραματιζόταν ο μακαρίτης Τρότσκι, ή ο Καποδίστριας,  ελπίζοντας ότι "θα προκαλέσουμε ένα χάος και ρωγμές στο καθεστωτικό οικοδόμημα" με την ψήφο στο σύριζα ; Βρίσκετε κι εσείς το χάος ιδανική λύση στην ήδη παγκόσμια χαοτική κατάσταση, όπου "το πάνω χέρι" είναι αυτό των σιωνιστών και ουδενός άλλου ; Συμμετοχή στις εκλογές και ψήφος,  σημαίνει αποδοχή των σιωνιστών και του συστήματος, το οποίο αυτοί ελέγχουν απόλυτα. Πέραν δε τούτου, μόνο αυτούς εξυπηρετεί το χάος .

Εκείνο που θα τους συγκλόνιζε, θα ήταν η παγκόσμια απαξίωση των εκλογών, της ψήφου, και του δήθεν δημοκρατικού τους συστήματος.

Γιατί, λοιπόν, αυτό να μην ξεκινήσει από εμάς εδώ, αφού εμάς έχουν βάλει στο στόχαστρο. Άλλωστε, μη ξεχνάμε, ο Σουηδός υπ. Εξωτερικών δήλωσε ότι ο Δυτικός Πολιτισμός κινδυνεύει από την Ορθοδοξία. Ας του (τους) κάνουμε λοιπόν τη χάρη και ας γυρίσουμε την πλάτη μας στην κάλπη τους, στην ψήφο τους, στις εκλογές τους, στην εγκληματική δημοκρατία τους. Το δίχως άλλο, θα τον δικαιώσουμε, αφού, έτσι, θα φανούν οι φανεροί και οι κρυφοί φασιστοδημοκράτες.

(*)  http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9.html

3 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Γιατρέ περιττό βεβαίως να δηλώσω ότι εγώ προσυπογράφω το σχόλιό σου. Προσπάθησα να τους αντικρούσω με χιούμορ (το οποίο, παραδέχομαι, διέβη το κατώφλι της ειρωνείας) αλλά ματαίως. Ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω σκληρότερη γλώσσα, αλλά φρονώ ότι δεν έχει νόημα. Τα πράγματα είναι αποκαρδιωτικά. Αν οι θεωρητικοί σφάλλουν έτσι ...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω σκληρότερη γλώσσα, το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά θα με πουν - έτσι κι αλλιώς με λένε, επειδή αρνούμαι τη σφαγή των εγκεφαλικά νεκρών - φανατικό ! Αλλά φρονώ ότι δεν έχει νόημα, σύμφωνώ, θα είχε, αν οι θεωρητικοί δεν ήταν σιτιζόμενοι από τα πρυτανεία του σιωνισμού. Ωστόσο, τη μάχη λέω να τη δώσουμε, φίλε Αριστείδη, και δίκαιε. Αν μας δώσουν το κώνιο, δεν θα τους κάνουμε τη χάρι, να το πάρουμε με το χέρι μας και να το πιούμε ... . Θα τους αφήσουμε να ακολουθήσουν την τακτική τους, τις γνωστές δίκες και του "ἀπεκρίθησαν οἱ ἀρχιερεῖς· οὐκ ἔχομεν βασιλέα εἰ μὴ Καίσαρα". Μόνο που ο Καίσαρας δεν υπάρχει πια. Στη θέση του έβαλαν οι αρχιερείς τη δημοκρατία (τους).

Ποτέ πια ψήφο.

Αυτά για σένα, για μένα, και δυο-τρεις ακόμη.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Από αντιγραφή

Ο χρήστης Romanos άφησε ένα σχόλιο ...
ME THN AΠOXH ΘA EXOYME ΑΠΛΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΤΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD: "ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ
"http://oimos-athina.blogspot.com/2011/01/o-rothschild.html

κχ
Αγαπητέ Romane,

Αν εσείς και πλήθος άλλοι, μη σιτιζόμενοι από τα πρυτανεία του σιωνισμού, αποφάσιζαν να διευρύνουν - εκτός Εξαρχείων - τον κύκλο της αποχής, ώστε να γίνει γνωστό στο τηλεκατευθυνόμενο και εφημεριδοκατευθυνόμενο κοινό τι θα σήμαινε συμμετοχή στις εκλογές με ένα ποσοστό 5-10%, τότε θα υπήρχε η ελπίδα να συγκλονιστούν οι σιωνιστές και η νέα τάξη να χάσει τα δόντια της. Ίσως, να λάβει έτσι σάρκα και οστά το "απόκρημνο" - αυτό δεν το κατάλαβα - όνειρο του Rothschild. Παρένθεση : που (του) είπε ο (ονειροκρίτης ;) Καποδίστριας, αν σας κατάλαβα, σύμφωνα με αυτά που γράφετε. Εκλογική νίκη με ποσοστό 5-10% σημαίνει σημαίνει θρίαμβος της φασιστοδημοκρατίας και των οπαδών της. Γιατί τόσοι είναι αυτοί που παρασέρνουν το (άνευ λογικής πλέον) ποίμνιο.