Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Σιωνιστικός Χιλιασμός ή Χιλιαστικός Σιωνισμός




 Αυτά που ακολουθούν από την ιστοσελίδα (facebook) κ. Καλόπουλου

Kyprianos Christodoulides : Τα αναφερόμενα εδάφια αφορούν στην Νέα Σιών και Νέα Σιών είναι η Εκκλησία κ. Καλόπουλε. Παρεμβάλλονται στοιχεία Αποκαλυπτικά. Δεν διαφωνώ με τις χιλιαστικές προσδοκίες των επίδοξων και οικουμενικών διαστάσεων νέων αυτοκρατόρων - μάλλον ενός Αυτοκράτορος, που δεν θα είναι άλλος από τον αναμενόμενο Μεσσία. Δυστυχώς, συμπράττουν στη συνωμοσία και οι δικοί μας (οικουμενικός Βαρθολομαίος και η περί αυτόν σπείρα). Η δική μας Ορθόδοξη Πίστη δεν έχει παρόμοιες χιλιαστικές/μεσσιανικές επιδιώξεις. Μεσσία δεν περιμένουμε. Ξέρουμε οι Ορθόδοξοι που βρισκόμαστε, πού πατάμε, και ποτέ δεν μας αγγίζουν τα χιλιαστικά οράματα : παράδεισος η γη με τσιπάκια, κάμερες, πλαστικό χρήμα κλπ. 
Αν δεν γνωρίζετε τι εστί χιλιασμός, ψάξτε το. Πρόκειται περί διαστροφής της Αγίας Γραφής και απλουστευτικά, εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Μην κακοποιείτε λοιπόν την Αγία Γραφή, αν άλλοι, άνθρωποι διεστραμμένοι, προσπαθούν να εφαρμόσουν κατά γράμμα - πλήν της ενανθρώπησης του αγίου Θεού - τα αναφερόμενα εκεί.. Αυτά σύντομα

Σχολιαστής : Αν η "αγία γραφή" ήταν "θεόπνευστη" και δεν έγραφε τις αρλούμπες ,τα ψέματα και τις ασάφειες που γράφει ,τότε οι χριστιανοί δεν θα ειχαν γίνει 100 κομμάτια (αιρέσεις) !

 Kyprianos Christodoulides : Η αγία Γραφή είναι θεόπνευστη, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι θεοφώτιστος. Την κόβει και τη ράβει στα μέτρα του και αυτά - μέτρα - τα ρυθμίζει και τα κανονίζει η υπερέχουσα και πάντων εποπτεύουσα διεστραμμένη πολιτική. 
Η αρχή έγινε με τον πάπα (παποκαισαρισμός) και η συνέχεια - αυτή που ζούμε σήμερα - με τον αγγλικανισμό (καισαροπαπισμός). Η θρησκευτική πολιτειοκρατία των παπών ενέδωσε, για να επικρατήσει η αμιγώς πολιτική του αγγλικανισμού, ο οποίος έβγαλε τον πάπα και έθεσε τον βασιλέα του βρετανικού στέμματος κεφαλή (αρχή) της εκκλησίας. Και υποτίθεται, όλα αυτά, είναι σύμφωνα με την αγία Γραφή ( : Δεν ήρθα να με υπηρετήσουν, ήρθα να υπηρετήσω, είπε, και τον σταύρωσαν ). Οι κακοποιοί πλαστογράφοι αποκαλούν αυτή τη φάλτσα και εγκληματική δημοκρατία Χριστιανισμό, αλλά δεν είναι. Ούτε το νυχάκι της Χριστιανοσύνης δεν ακουμπά.

 Βιβλικοί (Π. Διαθήκη μόνο) Ιουδαίοι και Έλληνες πρό Χριστού - υπάρχουν και σήμερα - αντιμετωπίστηκαν ως ειδωλολάτρες. Οι Ιουδαίοι ήταν ειδωλολάτρες ανεικονικοί (ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλο ουδέ παντός ομοίωμα), οι Έλληνες έφτιαχναν στους θεούς αγάλματα (αναπαραστατική ειδωλολατρεία). Μην ασχολείστε, συμβουλευτικά αυτό, με πράγματα που αγνοείτε εντελώς.

Σχολιαστής :  Πολύ βολικό ακούγεται, σαν την χωριάτικη σαλάτα: Βγάζουμε αυτό που δεν μας αρέσει (αυστηρές εντολές της αυθεντικής πηγής) και βάζουμε αυτές που μας αρέσουν. Όχι στον αυνανισμό και την ομοφυλοφιλία, ναι στην βρώση χοιρινού και τα ξύλινα εικονίσματα (ειδωλολατρία) και τον τριο-"θεό" (πολυθεϊσμός). "Ειδωλολάτρες ανεικονικοί", (όπως αντίστοιχα "η άγνωστη γνώση"), μιά φράση απόδειξη της κρανιακής τρικυμίας του νεορωμιού.

 Kyprianos Christodoulides : Αγαπητέ μου, αυτά που γράφω, είναι για ανθρώπους που δεν τους έχει αποβλακώσει ο Χιλιασμός : Δηλαδή, η εφαρμογή "εδώ και τώρα" του "ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου, γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς". Οι ανθρωποκτόνοι σιωνιστές-χιλιαστές επικαλούνται θεό και ουρανό, όχι για να εφαρμόσουν την βασιλεία και το θέλημα του θεού, αλλά το δικό τους θέλημα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν, αφού πλημμυρίσουν, πάλι, τον πλανήτη σε αίμα. 
Συνήθεις, όπως πάντα, ψεύτες και υποκριτές, βάζουν μπροστά το θεό για να δικαιολογήσουν όσα εγκλήματα έκαναν, κάνουν, ή σκοπεύουν να κάνουν. Η ανάγνωση και εφαρμογή κατά γράμμα της Παλαιάς Διαθήκης, ερήμην της Καινής, είναι ένα βιβλίο αίματος και σφαγών. 
Σωστά ο κ. Καλόπουλος τη συνδέει με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, κάνει όμως το λάθος να συγχέει ή να ταυτίζει την Παλαιά Διαθήκη με την Καινή, την οποία αγνοεί (κατά το πνεύμα) πλήρως. Η διαστροφή της Αγίας Γραφής είναι αγγλικανικής προέλευσης - προηγήθηκαν άλλοι, αναφέρθηκα - και θα επαναλάβω, κάθε αίρεση της Χριστιανοσύνης την υποστρέφει σε εικονική ή ανεικονική ειδωλολατρία, όπου το αίμα και οι σφαγές κυριαρχούν. 
Δεν σας ζητώ να αλλάξετε οποιοδήποτε πίστευμα έχετε, ή αν δεν έχετε να αποκτήσετε. Απλά, σας δείχνω μια διαφορετική ανάγνωση των πραγμάτων, αλλά εσείς εξακολουθείτε να με ειρωνευόσαστε, να με χλευάζετε, να με υποτιμάτε, να με συκοφαντείτε, ενίοτε δε και να με βρίζετε. Κάνετε όπως νομίζετε. Μην έχετε πάντως την εντύπωση ότι προσπαθώ να διακαιολογήσω τα αίσχη μιας επαίσχυντης - δικής μας αλίμονο - νέας θεολογίας και της συναρτώμενης ψευδοεκκλησίας της σπείρας του Φαναρίου μετά των εδώ πρακτόρων-αντιπροσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: