Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Από ιστολόγιο της αφύπνισης : Μη συμμετοχή στις Εκλογές



"Ξυπνήστε ρε": ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:   "Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Με τις εκλογές που έρχονται βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά, μπροστά σε ένα «τετελεσμένο γεγονός» της ΔΗΘΕΝ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά οι μεταπολεμικές κομματικές μάντρες δεν έχουν ισχύ, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν όραμα και υφίστανται με την τρομοκρατία των απολύσεων, την αδιαφορία προς το κοινωνικό σύνολο, την ειρωνεία και τις απειλές. (...) Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δέσμιος εγκλημάτων και ιδιοτέλειας, έφερε σχεδόν σε πέρας το εθνοκτόνο σχέδιο των εχθρών του ελληνισμού, ισοπεδώνοντας αξίες και θεσμούς, καταλύοντας το Σύνταγμα, καταστρέφοντας  παραγωγικές υποδομές, ασφάλεια, παιδεία, υγεία, ξεπουλώντας τα πάντα, ξεσπιτώνοντας χωρίς οίκτο έντιμους πολίτες και ξεριζώνοντας το πολύτιμο φυτώριο του Έθνους προκαλεί την γενοκτονία του.(...)

- ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας με την συμμετοχή μας σε ένα διαρκές έγκλημα το οποίο οργάνωσαν και εξετέλεσαν από κοινού, οι ντόπιοι δωσίλογοι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την μαφία που κατοικοεδρεύει, στους γυάλινους πύργους των Βρυξελλών με στόχο την ικανοποίηση και μόνο, των ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων τους.
- ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να επικυρώσουμε την κατάλυση του Ελληνικού κράτους και της Εθνικής μας κυριαρχίας!!!
- ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης."

 Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Σχόλιο κχ.

Το κοπάδι είναι και πάλι έτοιμο να μαντρωθεί στη σιωνιστική κάλπη με την ψήφο του. Η πλειοψηφία λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν γίνονται εκλογές. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι μειοψηφίες αναγορεύονται πλειοψηφίες. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Όσο για τα δημοψηφίσματα, αυτά αποτελούν απλώς το άλλοθι της ψεύτικης δημοκρατίας. Είναι η λεγόμενη "δημοκρατικότητα". Δεν γίνονται ποτέ.

Υστερόγραφο
Τα σχόλια του γράφοντος είναι "κομμένα" από το αυτοαποκαλούμενο σαν πρώτο ελεύθερο δημοκρατικό μπλογκ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: