Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τι δεν καταλαβαίνετε ;


 Από την ιστοσελίδα facebook κ. Μιχαήλ Καλόπουλου

Kyprianos Christodoulides : Τι δεν καταλαβαίνουμε ; Μα τί άλλο. Ο εικονιζόμενος πατριάρχης Ιεροσολύμων, πλαισιωμένος από εβραϊκά σύμβολα, και ο άλλος, ο λεγόμενος οικουμενικός, επαναλαμβάνουν αυτό που έγραψε ο Επιφάνιος Εκκλησιαστικός, κάνοντας μια αναγκαία για τα σημερινά δεδομένα μικρή διόρθωση. "Σκόπησον τα της εορτής σου μυστικώτερα", έγραψε ο άγιος πατήρ και οι σημερινοί νεοπατέρες γράφουν "σκόρπισον τα της εορτής σου μυστικώτερα", της αγίας Εκκλησίας ή νέας Ιερουσαλήμ. Αυτό κάνουν και αυτό (δεν) καταλαβαίνουν όσοι γράφουν - σωστά εν τη αφελεία τους - περί "ιουδαιοχριστιανισμού". Κατανοητόν, όχι όμως προς δόξαν της λογικής του Δωδεκαθέου. Η λογική του Λόγου μας λείπει, κύριε Καλόπουλε.

Ευτυχία Αειπαρθένα : κ. Μιχάλης Καλόπουλος αυτό το τρολ που ονομαζεται Κυπριανός Χρυσου δουλος προσπαθεί να σας χαλάει τις αναρτήσεις! Γιατί δεν τον στέλνετε με τους πληρωμένους μουσατους Ποιμεναρχες?

Kyprianos Christodoulides Αυτά που γράφει ο "χρυσού δούλος", κρίνονται από δυο κατηγορίες ανθρώπων, κυρία Απάρθενος Ατυχία μου. Απο εκείνους που έχουν πάθει "εγκεφαλική χρυσή", δηλαδή εγκεφαλικό (πυρηνικό) ίκτερο, και από εκείνους που διατηρούν ακόμη σώας τας φρένας. Τα περί επιπλοκών του ικτέρου (κν. χρυσή) στα εγκεφαλικά κύτταρα, άρα και λειτουργία, καλό είναι να τα μάθετε ρωτώντας ειδικούς.
Επίσης, καλό να γνωρίζουν τα αντιθρησκευτικά troll, ότι αυτά που γράφουν, είναι έκθετα σε θρησκευτικό αντί trolling. Δημοκρατία δεν έχουμε ; Εκτός αν υφέρπει η σύσταση προς τον κ. Καλόπουλο να κάνει χρήση της πολιτικής ορθότητας και του συναφούς αντιρατσιστικού νόμου. Είναι έτσι Απάρθενος Ατυχία μου, ή δεν είναι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: