Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Περί ανθρώπων, ζώων, εξωγήινων και δαιμόνων


Αγωγή προληπτική σύγχρονων ψυχικών παθήσεων

- Th. Ak. (σχολιαστής)
Για την Ορθοδοξία, εάν υπάρχουν εξωγήινοι άνθρωποι, θα σωθούν και αυτοί μέσω της Σάρκωσης, Ενανθρώπησης του Υιού Λόγου και στους πλανήτες τους. Δια γαρ την Ορθοδοξία ο Θεός αγαπάει τους ανθρώπους όλων των πλανητών το ίδιο. Όσο για τους διαβόλους, έχουν την δυνατότητα εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών σημάτων (την οποία δυνατότητα δεν έχει κανένα ζώο), αλλά δεν θέλουν να συμβάλλουν στο να μάθουν οι γήινοι άνθρωποι ότι υπάρχουν και εξωγήινοι άνθρωποι, εάν αυτοί υπάρχουν. Οπότε η λήψη τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών σημάτων, εάν οψέποτε συμβεί, θα είναι, για την Ορθοδοξία, απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων ανθρώπων (τα ζώα δεν μπορούν να τα εκπέμψουν, οι διάβολοι δεν θέλουν)

- κυ. χρι. (αντισχολιαστής)
Και όμως, τα ζώα μπορούν ! Οι διάβολοι το θέλουν !!
1. «Νοῦς γαρ ἀποστᾶς τοῦ Θεοῦ ἤ κτηνώδης ἤ δαιμονιώδης γίνεται»
 2. «13 καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς.»

Αυτοί είναι οι εξωγήινοι, περιγράφονται στα δυο ανωτέρω αγιογραφικά αποσπάσματα και τα σήματα που στέλνουν - αν στείλουν και όποτε τα στείλουν - είναι προερχόμενα από τον κτηνώδη νουν, τέως ανθρώπων, που όσο ζούσαν, παρασυνεβλήθησαν τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθησαν αὐτοῖς.

Περισσότερα σχόλια δεν θα δημοσιευθούν. Τα όρια της βλακείας πρέπει να τηρούνται, αν δεν θέλουμε να βρεθούμε σε κανένα "θεραπευτήριο ψυχικών παθήσεων".

Υστερόγραφο
Προηγήθηκε ένα σχόλιο, το οποίο ευτυχώς διαγράφηκε από τον συντάκτη του και έλεγε :
Κάλλιστα μπορεί κάποιος Ορθόδοξος Χριστιανός [όχι Καθολικός,αυτοί δεν δέχονται την εξωγήινη Σάρκωση,Ενανθρώπηση του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.,ούτε Προτεστάντης,αυτοί δεν δέχονται την ύπαρξη εξωγήινων ανθρώπων] να πει ότι, αν λάβουμε εξωγήινο τεχνητό ραδιοσήμα, που θα επαναλαμβάνει τους πέντε αριθμούς : 9,22,8,20,18 [= Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.,οι αριθμοί από 1-24, για τα γράμματα της αλφαβήτου] θα είναι απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων Ορθόδοξων Χριστιανών ανθρώπων σε κάποιον πλανήτη του σύμπαντος.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

- "Ανώνυμος-πολυώνυμος", έγραψε ;
Eάν επιμένεις σ' αυτό το επιθετικό στυλ, όχι άλλα σχόλια, και στα ψυχιατρικά, και στην άποψη : «Τα εξωγήινα ζώα μπορούν να στείλουν τέτοια (μη φυσικά) ραδιοσήματα, εξωγήινοι
άνθρωποι δεν υπάρχουν» (άποψη αρχιραββίνου Pinkhas Vyshedski) θα σε θεωρήσω εν δυνάμει πράκτορα του σιωνισμού μέσα στην Εκκλησία των ΓΟΧ. (email από Thomas Akrotirianakis)

- Απάντηση,
1. http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/10/16.html
2. http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/10/blog-post_25.html
3. http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/10/blog-post_23.html

Σχετικά με το "Ανώνυμος-πολυώνυμος" ,
- 24 Οκτ. Ο/Η Erato Bellou άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας ( ... ) :
"Είχα έναν ωραίο διάλογο με τον κ.Κυπριανό Χριστοδουλίδη, στα σχόλια του
"
"http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/10/blog-post_19.html .
"
Σ' ένα απ' αυτά τα σχόλια με παρέπεμψε στα σχόλιά του σ' αυτήν εδώ την ανάρτηση ( ... )."

- Υστερόγραφο από κυπριανός χ.
Κατά ένα περίεργο τρόπο, η ένδειξη των ημέηλ μηνυμάτων στο Google Chrome - όνομα Thomas Akrotirianakis - βγάζει όνομα Erato Bellou !!! Και δεν μπόρεσα να του στείλω προσωπικό email. Αίτημα τηλεφωνικής επικοινωνίας μου το απέρριψε ... .