Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Σχόλιο με τίτλο «῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν» σε αγωνιστικό θρησκευτικό ιστολόγιο


Έκτακτη Επικαιρότητα: Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, Διαδώστε
Διαδώστε: Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑΜε απανωτές δηλώσεις εκπροσώπων η κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ότι καταργεί τον ΕΝΦΙΑ . Αγνοείστε τις δηλώσεις που θα σας έρθουν
Posted by Υπουργός Γονιμότητας on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015


Το σχόλιο αφορά στο ιστολόγιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ και την επί των ημερών αναπτυχθείσα πλούσια "αντιχριστολογία"

Λοιπόν, «... την ακρίβειαν της ψήφου, ως και τα λοιπά τα περί αυτού γεγραμμένα, ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα τοις νήφουσιν» (Ανδρέας Καισαρείας)

κχ
Καλά είναι όλα αυτά που γράφει το άρθρο, αλλά δεν καταλήγει πουθενά. Ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα τοις νήφουσιν, δεν φαίνεται όμως να υπάρχει ούτε η πείρα, ούτε οι νήφοντες - πάντως, χρόνος υπάρχει. Διότι αν υπήρχαν πείρα και  νήφοντες, θα έβλεπαν ότι, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, εκεί όπου οι Δυτικοί επείγονταν να εγκαθιδρύσουν τη «δημοκρατία» τους σε χώρες σαν αυτές της Αφρικής, Μπαγκλαντές  και αλλού, όσοι ρακένδυτοι, ανυπόδητοι και άστεγοι ιθαγενείς προσέρχονταν να ψηφίσουν, οι αρχές τους έβαζαν μια στάμπα με ανεξίτηλο μελάνι στο κούτελο και στο χέρι. Αυτό απέκλειε να ψηφίσουν δεύτερη φορά. Η «δημοκρατία» έβαζε θεμέλια.

Και πάμε παρακάτω με ένα ερώτημα : Πώς φτάσαμε στο σήμερα, όπου τόσος λόγος γίνεται για τον Αντίχριστο, το 666 και το σφράγισμα ; Μέτρα επαχθή και σαφώς ενδεικτικά του τί μεθοδεύεται (δημοκρατία μιας κατεύθυνσης, πλαστικό χρήμα, κάρτες, τσιπάκια και ΑΜΚΑ ) δεν μας έχουν αφήσει - όσους τουλάχιστον σκέπτονται - αδιάφορους. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας είναι πάντα η ψήφος και η Δημοκρατία. Νομίζουμε ότι με την ψήφο θα αλλάξουν τα πράγματα και η μια απογοήτευση διαδέχεται την άλλη : καὶ ἔσται ἡ ἐσχάτη πλάνη χείρων τῆς πρώτης.

Λοιπόν, ο χρόνος δεν μας έχει δείξει ότι όλα γίνονται, έγιναν και θα γίνουν, με την ψήφο ; Υπάρχει καμιά αντίρρηση επ΄ αυτού ; Πείρα δεν έχουμε ; Και δεν γράφει η ιερά Αποκάλυψη "18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄ ; (Σημ. Προηγείται το 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Δεν προβαίνω σε περαιτέρω ανάπτυξη. Γνωστό πώς αντιμετωπίζονται - ως ανύπαρκτοι - οι μη έχοντες ΑΜΚΑ).

Και ερωτώ : Μήπως χάραγμα, όνομα και αριθμός ονόματος είναι η ψήφος, η δημοκρατική ψήφος, που πάντα, αν όχι Αντίχριστους, οπωσδήποτε εκκλησιομάχους και θεομάχους μας φέρνει στην εξουσία ; Διότι αυτούς θέλει η Σιωνιστική Δημοκρατία για την επίτευξη των στόχων της.

Ποιοι είναι οι στόχοι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν το είπε και δεν μάσησε τα λόγια του : «στη βάση της σημερινής πολιτικής της Δύσης βρίσκεται ο μεσσιανισμός και η αποκλειστικότητα και γι’ αυτό το λόγο δυσκολευόμαστε να κάνουμε έναν διάλογο,» καθώς «συνιστά απόκλιση από τις κοινές παραδοσιακές αρχές, στη βάση των οποίων βρίσκεται η ισότητα όλων των ανθρώπων ενώπιον του Δημιουργού». (Βλέπε αναδημοσίευση στο http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/10/valdai-club-2015.html ).

Και, συνεχίζω να ερωτώ, μήπως είναι καιρός να πάψουμε να ασχολούμαστε με τις λεξαριθμήσεις ονομάτων και να δούμε αυτό που εμείς οι ίδιοι, με τα χέρια μας, με την ψήφο μας, χαράζουμε στο νου μας (στο μέτωπο, στη σκέψη, το όνομα του εκλεκτού) και με το ίδιο μας το χέρι (πότε το δεξί και πότε το αριστερό) ρίχνουμε την ψήφο στην κάλπη του θηρίου (παγκόσμιες οι διαστάσεις της δημοκρατίας) ; Και ούτως προκύπτει ο "αριθμός του ονόματος αυτού" : το μεν όνομα είναι η αιρετική Δυτική Δημοκρατία, με τους κατά τόπους και κατά χώρα εκλεγμένους, ελεγχόμενη απόλυτα από τους Σιωνιστές, ο δε αριθμός του ονόματος είναι το τελικό νούμερο, που αυτοδύναμα ή συνεταιρικά με άλλους, προάγει την αντίχριστη, αιρετική, συστηματικά ψευδόμενη, «Δημοκρατία» (πυρηνικά του Σαντάμ Χουσεΐν, βλέπε και βίντεο).

῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄.

Σε παρένθεση, ευνόητο γιατί ο ιερός και αποκαλυπτικός Συγγραφεύς κάνει αναφορά στα γράμματα χξς΄. Χριστός Ξένος Σταυρού, λένε οι εκκλησιαστικοί πατέρες, σημαίνουν αυτά και συμφωνεί μαζί τους η «Δημοκρατία» του πολιτικού ψεύδους και όλων των, μέχρι τούδε, εκπροσώπων αυτής. Συμφωνεί, βέβαια, ο χρόνος και η πείρα εκείνων που νήφουν. Ο γράφων αυτό το μακροσκελές σχόλιο πείρα έχει, χρόνους έχει. Του λείπει η νήψη, αγωνίζεται να την αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: