Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Με αφορμή το Ανακοινωθέν της Διεθνούς Διάσκεψης των Αθηνών για τη συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών

Διαβάστε πρώτα αυτό : http://entoytwnika1.blogspot.gr/2015/10/blog-post_24.html

Σχόλιο
Αυτή δεν ήταν Διεθνής Διάσκεψη των Αθηνών δια την ... κλπ. Ήταν "διαδραστική διαπολιτισμική διεθνική διάσκεψη διαβουλευομένων διαθρησκειακά" μάταια και ψευδή. Εμφανής η πρόθεση "δια", εύλογη η προτίμηση του γράφοντος. Την πρόθεση αυτή προτιμά ο αντίδικος ημών διάβολος.

Ούτε κουβέντα, "τσιμουδιά" όπως λέμε, για τους σπόνσορες των "ανοίξεων" και των "επαναστάσεων". Άραγε, οι διαβουλευόμενοι σύνεδροι, σύμβουλοι της υποκρισίας και της ψευτιάς, μήπως μπορούν να μας πουν, αν γνωρίζουν, πότε υπήρξε επανάσταση και επαναστάτες, χωρίς να βρίσκονταν οι υποστηρικτές, οι λεγόμενοι "σπόνσορες", που μισθώνουν (χρηματοδοτούν) τους επαναστάτες, τους παρέχουν όπλα και δια-φωτίζουν την Κοινή Γνώμη για τον "χασάπη" Σαντάμ Χουσεΐν, τον "τρομοκράτη" Καντάφι, τον "γενοκτόνο" Μιλόσεβιτς και σωρεία άλλων με επίθετα ήκιστα κολακευτικά ;

Ποιοι βρίσκονται πίσω από το σφαγείο της αραβικής άνοιξης - έπιασε τώρα τη Συρία - και ποιοι είναι εκείνοι που ξεσήκωσαν παρεμφερή επανάσταση στην Ουκρανία ; Τα λεφτά των επαναστατών ποιοι τα εκδίδουν και ποιοι τα χορηγούν ; Και στο κάτω-κάτω, Τράπεζες δεν εκδίδουν αυτό το χρήμα ; Δίνουν λογαριασμό σε κανέναν ; Ή μήπως, όπου θέλουν και όποτε θέλουν, βάζουν μπροστά το μηχανάκι κοπής χαρτονομίσματος και όταν ανάψει κόκκινο (πληθωρισμός ή "μπούκωμα") τότε φορτώνουν το χάσιμο στις πλάτες των πολιτών και τους παίρνουν πίσω τους κόπους της ζωής των ;

Τα γνωρίζουν αυτά οι σύνεδροι ή μόνο οι πρωτοετείς φοιτητές των Οικονομικών Πανεπιστημίων τα ξέρουν ; Ρωτάμε, επειδή δεν θέλουμε να εκτεθούμε - να μας εκθέσουν καλύτερα - με την πρόταση που μάθαμε :

"Οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν την ανάγκη επαγρύπνησης και αντάλλαξαν απόψεις επί μιας ελληνικής πρότασης για τη δημιουργία ενός μηχανισμού παρακολούθησης που θα πάρει τη μορφή ενός Κέντρου - θα κληθούν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του εν λόγω Κέντρου - που θα εξετάζει την κατάσταση όσον αφορά ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας ή ελευθερίας θρησκευτικών πεποιθήσεων και πολιτιστικού πλουραλισμού, θα κωδικοποιεί τα διάφορα προβλήματα και θα επεξεργάζεται συγκεκριμένες προτάσεις και βιώσιμες λύσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια: