Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Αναδημοσίευση : Όλη η «δημοκρατία» της TTIP σε ένα βίντεο


Η αναδημοσίευση από το ιστολόγιο "Αβέρωφ" , το οποίο αντιστοίχως παραπέμπει στο "ThePressProject" .

Αυτή είναι η δημοκρατία τους, η ελευθερία τους και η ψήφος που τους δίνουμε. Ψήφος σιωνιστικού ελέγχου και μασονικής κατεύθυνσης. Η νέα παγκόσμια αυτοκρατορία, άλλως και World Goverment, ευσχήμως "παγκόσμια διακυβέρνηση", όπου και παραλείπεται το "μιάς Τράπεζας", είναι εδώ. Όποιος τυχόν της αντισταθεί, ας έχει υπόψη ότι τον περιμένουν Μνημόνια ή κάτι άλλο χειρότερο.

Ας προσθέσουμε ακόμη και αυτό. Ότι γίνεται λόγος για (δήθεν) φιλική αντιμετώπισή μας από το ΔΝΤ. Ζητά την ελάφρυνση του χρέους, πράγμα που αρνείται η Γερμανία. Τι όμως ζητά το ΔΝΤ ; Είναι αυτό που μας είπε ο άλλοτε επικεφαλής της Τρόικα Πωλ Τόμσεν : "Τα νούμερα δεν βγαίνουν, μισθοί € 400 ή 500, συντάξεις € 300 ή 400".

Όπως είναι γνωστό, πάμε για εθνικό μισθολόγιο και εθνικό συνταξιολόγιο. Αλλά είναι και αυτό που δεν το ακούσαμε, διότι δεν λέγεται, δεν γράφεται. Ότι με τον υπάρχοντα πληθυσμό της Ελλάδος, πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν. 'Αρα, τί πρέπει να γίνει ; Μείωση του πληθυσμού σε αριθμούς, που μπορούν να αντέξουν το "κουρεμένο" χρέος ελέω ΔΝΤ. Τόσοι εργαζόμενοι ιδιωτικά ή Δημόσια, τόσες οι θέσεις εργασίας, τόσοι και οι συνταξιοδοτούμενοι. Οι υπόλοιποι δρόμο. Όσοι μείνουν θα έχουν αυτά που προβλέπει το εθνικό μισθολόγιο και συνταξιολόγιο, για τους εγχώριους και όσους εκ των λαθραίων προσφύγων θελήσουν να μείνουν εδώ (ελληνοποιημένοι). Δηλαδή, τόσες ημερήσιες θερμίδες, όσες απαιτούνται για να μη μας βρει το κακό που μας βρήκε στην Κατοχή. Όταν μάζευαν τους πεθαμένους στους δρόμους με το κάρο της Δημαρχίας.

Η Γερμανία δεν συζητά το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Θέλει αυτά που ακριβώς ανομολόγητα ζητά το ΔΝΤ με διαιώνιση του χρέους. Οι μισθοί και οι συντάξεις μπορεί να παραμένουν σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά διαρκώς θα πέφτουν με αναγκαστικούς νόμους "πράξεων νομοθετικού περιεχομένου". Ότι μας δίνουν θα μας το παίρνουν πίσω.
Αυτά τα λίγα από έναν άσχετο στα Οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: