Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σχετικά με τις δηλώσεις του διοικητή του αγ. Όρους για τα γεγονότα με την Ι. Μ. Εσφιγμένου

"Τα γεγονότα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την πνευματικότητα και τον ησυχαστικό χαρακτήρα του Αγίου Όρους, το οποίο αποτελεί μοναδικό φάρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε ολόκληρη την Οικουμένη.
Τα συμβάντα έχουν στεναχωρήσει όλους μας. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στις αποφάσεις των δικαστηρίων"


Αυτά μας είπε ο κ. Αρίστος Κασμίρογλου, διορισμένος πολιτικός διοικητής του αγ. Όρους για όσα συνέβησαν - και θα συμβούν - με την Ιερά Μονή Εσφιγμένου. Η υπογράμμιση δική μας.

Ώστε έτσι λοιπόν; "Σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων"! Αλλά για να σέβεσαι τις αποφάσεις των δικαστηρίων, οφείλεις πρώτα να ξέρεις προς ποιον απευθύνεται ο σεβασμός. Τι σημαίνει το ρήμα σέβομαι, από πού αρχίζει ο σεβασμός και πού τελειώνει;

Όμως, ο διορισμένος (πολιτικώς) διοικητής του αγίου Όρους δηλώνει ότι σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, δεν μας λέει κάτω από ποιες συνθήκες - για να μη γράφουμε πιέσεις - λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Το σημαντικότερο, αφήνει στην άκρη τον σεβασμό προς την αλήθεια. Από εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει ο σεβασμός. Δεν αρχίζει από τις αποφάσεις των δικαστηρίων, όπου, εν προκειμένω, επιβραβεύεται το ακρότατο ψεύδος.

Οι Μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου διώκονται "ένεκεν αληθείας", την οποία δυστυχώς καταδιώκουν τα ασεβή πολιτικά δικαστήρια κατόπιν των άρρητων εντολών της παγκόσμιας (σιωνιστικής και εγκληματικής) διακυβέρνησης. Και ύστερα, έχουν το θράσος οι διοικητικοί εκπρόσωποι των πολιτικών θεσμών να επικαλούνται το σεβασμό, δηλώνοντας "σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων"! Άνθρωποι οι οποίοι έχουν χάσει κάθε δεσμό με τον σεβασμό, τον επικαλούνται προκειμένου να διασώσουν το ανύπαρκτο πλέον κύρος της δικαιοσύνης και του Δικαίου.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι τις αποφάσεις τις παγκόσμιας νέας τάξης σέβεται ο διορισμένος διοικητής της χερσονήσου του Άθω και, δυστυχώς, οι 19 Μονές του κατ΄ ευφημισμό αυτοδιοίκητου Όρους.

Η πηγή και η φωτογραφία από http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/07/o_9568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: