Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο σκοπός τους είναι να φέρουν πάλι την καταστροφή



Οι εγχώριοι σύμμαχοι του αντίχριστου Σιωνισμού, όπως και τα λείψανα του άθεου κομμουνισμού, καιρός είναι να καταλάβουν τι διαδραματίζεται με τα σημερινά πολιτικά δρώμενα σε παγκόσμιο κλίμακα.

Η αυτοκρατορία της μιας Τράπεζας, που με αργά και σταθερά βήματα κατακτά τη μια μετά την άλλη χώρες - κράτη, δεν θέλει καμιά από αυτές να είναι οικονομικά αυτάρκης. Όλα τα κράτη και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ζούμε από τα χρήματα που μας δίνει κατόπιν δανείων και φυσικά, λόγω ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού. Του ανθρωπισμού της τεχνολογίας, τον οποίο με δανεικά χρήματα καλούνται να εφαρμόσουν οι κατά τόπους οικονομικά αδύναμες χώρες.

Όσοι προσπάθησαν να αντισταθούν, όπως το Ιράκ, η πρώην Γιουγκοσλαβία, η Λιβύη και τώρα η Συρία, είχαν τα αποτελέσματα που καλώς γνωρίζουμε άπαντες. Καταστρέφουν ολοσχερώς όποιον ανθίσταται και ύστερα, έρχονται να του δώσουν δανεικά λεφτά για να  αποκαταστήσουν τη ζημιά που αυτοί τους προκάλεσαν. Ότι χάθηκαν άνθρωποι δεν ήταν κάτι σημαντικό, "τόσοι άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά στα τροχαία", είχε πει ο ανεκδιήγητος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ για τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες.

Η Ελλάδα, όσο υπήρχε ο άθεος κομμουνισμός, μπορούσε να επικαλείται το επιχείρημα "ανήκουμε στη Δύση" με ό,τι αυτό συνεπαγόταν : "ανήκουμε στη νέα τάξη", "ανήκουμε στους πολίτες του κόσμου" και "ανήκουμε στον οικουμενισμό". Τώρα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και ο αντίχριστος Σιωνισμός, η θρησκεία του "ένας θεός για όλους", αποκαλύπτεται. Το πλαστικό χρήμα καταφθάνει και όλοι γινόμαστε υπόδουλοι της μιας Παγκόσμιας Τράπεζας. Οι κόποι μια ζωής όλων μας θα είναι στα χέρια της και στα χέρια τους. Όποτε αυτή και αυτοί το θελήσουν, θα τα χάνουμε όλα και όταν πάλι το εγκρίνουν, θα μας τα επιστρέφουν ... από μηδενική βάση. Καθώς έλεγε και το τραγούδι : "θα μας φύγουν / θα ξανάρθουν / κι όλα πάλι απ΄ την αρχή". Το χρήμα, όπως και η αγάπη, είναι παντού ... .

Όμως φτάνει, ως εδώ, παραπέρα δεν έχει. Καιρός να το πάρουμε απόφαση, καιρός να δούμε από που φυσάει ο άνεμος, που φέρνει ελπίδα, που φέρνει το τέλος σε αυτή την παγκόσμια ψευτιά του Σιωνισμού και των λακέδων του χρήματος. Ο σκοπός τους είναι να φέρουν πάλι την καταστροφή και μετά, με δανεικά λεφτά, να γιατρέψουν τις πληγές που οι ίδιοι άνοιξαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: