Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Οι τρομοκράτες του "έτους ελέους"

Ανέβηκε στις 9 Ιαν 2016

Το 2016 ονομάστηκε από την παπική εκκλησία σαν "έτος ελέους". Οι διάλογοι της αγάπης μεταξύ των διαφορετικών χριστιανικών δογμάτων, αλλά και των άλλων θρησκειών, προβλέπεται να συνεχισθούν και να ενταθούν. Προς τούτο πρέπει και οι πιστοί να αρχίσουν να προσεύχονται, να ενώσουν τις προσευχές τους με αυτές του πάπα Φραγκίσκου, έτσι, ώστε να προκύψουν οι καρποί - τα φρούτα - από αυτούς τους διαλόγους. Τα οποία θα είναι η ειρήνη και η δικαιοσύνη. Φυσικά, η αλήθεια απουσιάζει από τις προσευχές του πάπα Φραγκίσκου και όλων των άλλων, συμπεριλαμβανομένων των Ορθοδόξων του Φαναρίου και των "πάσης Ελλάδος".

Πιθανολογώ, παρόμοιες προσευχές θα γίνονταν στις αρχές του περασμένου αιώνα, όταν με πρωτοβουλία των Αγγλικανών - ήταν η Πίστη και Τάξη - άρχισε να τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα, που έφερε το όνομα "Κοινωνία των Εθνών". Ναυάγησε όμως η προσπάθεια, όπως ναυάγησε (σύμπτωση !) και ο "Τιτανικός".

Έφτιαξαν τον Χίτλερ τότε, σήμερα η διπλωματία της νέας αυτοκρατορίας, και διάβαζε της μίας Παγκόσμιας Τράπεζας, μας φτιάχνει τους τρομοκράτες. Δεν ξέρω αν αυτοί του ISIS, που ακολουθεί τα βήματα της ναζιστικής - φασιστικής συνταγής, θα τους είναι αρκετοί. Ίσως χρειάζονται και άλλους. Θα φροντίσουν γι΄ αυτό, όσοι ψάχνουν και διαρκώς ανακαλύπτουν καινούρια ανθρώπινα δικαιώματα. Οι νομικοί είναι ειδικοί στον τομέα αυτό και, μάλλον, δεν θα αργήσουν κάτι νέο να μας φέρουν.

Μειοψηφίες πάντα θα υπάρχουν. Δεδομένου δε ότι οι μειοψηφίες είναι προοδευτικές και διαμορφώνουν τα πολιτικώς δρώμενα - δεν είναι άλλο από την ψήφο - θα δούμε κάποιο νέο δικαίωμα να θεσπίζεται. Αν δεν το γνωρίζεται λέγεται "πολυσυντροφικότητα" - polyamory στα Αγγλικά. Περισσότερα, για να μην σας πούν αδιάβαστους, δείτε στο δεσμό που σας δίνω, ώστε να ξέρετε τι πρόκειται να ακολουθήσει https://polysyntrofikotita.wordpress.com/

Οι αποκεφαλιστές του ISIS δεν τους αρκούν, τους χρειάζονται και άλλοι, των άλλων θρησκευτικών δογμάτων. Δεν αποκλείεται να βρεθούν, θα είναι τρομοκράτες με χαρτί, μολύβι και ψηφιακό τυπογραφείο. Οι παραγωγοί φανταστικών σεναρίων ξέρουν πως να τους αντιμετωπίσουν. Έχουν πάρει τα μέτρα τους με ισοδύναμα φορολογικά μέτρα. Τα πνευματικά δικαιώματα οφείλουν κι αυτά να φορολογούνται, ανεξάρτητα αν είναι άμισθος ο δημιουργός τους. Οι τρομοκράτες, που ακυρώνουν το ψευδές και παραπλανητικό "έτος ελέους", ενοχλούν και πρέπει να σιωπήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: