Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"Δεν τα Φάγαμε Μαζί"

Στον επισυναπτόμενο δεσμό - βλέπε στο τέλος - γίνεται μια προσπάθεια να συλλεγούν υπογραφές προκειμένου να υποβληθεί αιτιολογημένα Μήνυση κατά του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Όπως είναι γνωστό, μια κοινωνική ομάδα, με αποκλίνουσες ερωτικές προτιμήσεις, με διασυνδέσεις (...) και καλά οργανωμένη,  ζήτησε και πέτυχε τη θεσμική της αναγνώριση - το γνωστό "Σύμφωνο Συμβίωσης" - εκ μέρους της Πολιτείας.

Τώρα, λοιπόν, ακολουθώντας το παράδειγμα εκείνων, καιρός είναι να οργανωθούμε κι εμείς αρχής γενομένης από την Μήνυση που πρόκειται να κατατεθεί. Καλείσθε να την υπογράψετε, ώστε να ακολουθήσει ακόμη μια κοινωνική ομάδα. Η ομάδα του "Δεν τα Φάγαμε Μαζί", για να ζητήσουμε πίσω αυτά που μας κλέβουν έδώ και 6 χρόνια οι κύριοι του "Λεφτά υπάρχουν", του "Succes Story" και του "Σκίζω τα Μνημόνια". Ευνόητο, η κοινωνική ομάδα του "Δεν τα Φάγαμε Μαζί" έχει όλα τα αποδεικτικά/παραστατικά των περιουσιακών της στοιχείων, που φανερώνουν ξεκάθαρα το "πόθεν έσχες" των μελών της.

https://secure.avaaz.org/el/petition/Ston_Elliniko_Lao_Stirixi_se_minysi_kata_toy_prothypoyrgoy_Alexi_Tsipra_gia_eshati_prodosia/?tjmJbkb

Δεν υπάρχουν σχόλια: