Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Νεορθόδοξο νεοημερολογητικό θράσος


- Ένας έγραψε :
Μαυρα μεσανυχτα εχεις "brother"! Ολοι οι ετεροδοξοι ειναι σχισματικοι οπως και μερικοι παλαιοημερολογητες, οσοι εχουν Αποστολικη διαδοχη! Οι υπολοιποι παλαιοημερολογητες ειναι ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ σαν ψευτο-επισκοποι χωρις διαδοχη! Καλη Ανασταση και ο Θεος να σας δινει φωτιση να δειτε τον γλιστερο δρομο που περπατατε!

- Και ένας άλλος απάντησε :
Ποιος έχει "μαύρα μεσάνυχτα" ; Οι παλαιοημερολογίτες ή εσείς, που δεχθήκατε την ψευδοσύνοδο του 1923 κατόπιν αυστηρού αιτήματος της Μασονίας (δόγμα το "ανήκομεν εις την Δύσιν") και των όπισθεν αυτών κρυπτομένων Σιωνιστών ; Εσείς γίνατε οι νεροκουβαλητές του Σιωνισμού και κατηγορείτε τους παλαιοημερολογίτες ;

Πρωτοφανής η αναίδεια, απαράμιλλο το θράσος, αβυθομέτρητη η άγνοιά σας. Δεν βλέπετε ότι σήμερα, η "ομπρέλλα" του Σιωνισμού στεγάζει όχι μόνο όλες τις αιρέσεις, αλλά και κάθε περί θεού εθελοθρησκεία και δοξασία. Ο θεός τους είναι η ανώτερη συμπαντική οντότητα και αυτήν υπηρετείτε εσείς οι νεοημερολογίτες. Να την χαιρόσαστε. Τα αναθέματα εσάς βαρύνουν και όχι τους παλαιοημερολογίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: