Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η τυφλή αρθρογραφία


Το σχόλιο δεν αφορά το ιστολόγιό σας. Απευθύνεται στην πηγή του δημοσιεύματος 
dimokratianews, 10.04.2017

«Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στο σύνολο του δυτικού κόσμου, επείγει να ακολουθηθεί ο μόνος δρόμος σωτηρίας, αν θέλουμε ειλικρινά να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη της επιβολής του ισλαμικού νόμου σε πλανητικό επίπεδο. Μαζί με τις ιδέες της παρακμής πρέπει να ξηλωθούν και από τις σημαντικές θέσεις ευθύνης οι προπαγανδιστές τους. Δολοφονούν τις κοινωνίες, ενώ υποκρίνονται ότι νοιάζονται…»

κχ
Και ποιοί είναι αυτοί οι προπαγανδιστές ; Κάτω από ποιο όνομα στεγάζονται. Μοιάζει το παραπάνω άρθρο με "τυφλό χτύπημα", όπως αυτά που κάνουν οι ισλαμιστές. Οι δράστες όμως έχουν ένα όνομα, κάτω από το οποίο διαπράττουν τα (τυφλά κατ΄ αγνώστων) εγκλήματά τους. Και οι τρομοκράτες ξέρουμε τί όνομα έχουν και ποια η στέγη τους . Είναι το Ισλάμ .

Οι άλλοι που πρέπει να ξηλώθούν, που δολοφονούν κοινωνίες, όνομα δεν έχουν ; Ή μήπως είναι αρκετή η γενικολογία του "δυτικού κόσμου" ; Ποιοι κυβερνούν αυτόν τον "δυτικό κόσμο" ; Δεν είναι οι Σιωνιστές και η συναφής ιδεολογία τους ; Γιατί το αποσιωπά ο αρθρογράφος ;

Το σχόλιο, βέβαια, δεν θα δημοσιευθεί, όπως πολλά άλλα. Δεν πειράζει, υπάρχει το διδίκτυο για τους μοναχικούς σχολιαστές. Κάτι είναι κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: