Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Εβραιο-σιωνιστικά βραβεία


Τα παρακάτω με αφορμή την βράβευση του Γερμανού Μάρτιν Σουλτς από Εβραίους Ραββίνους στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο . Πηγές : ( http://www.iokh.gr/2016/04/martin-soults-me-to-adelfato.html#.VxWu2yB4J78.facebook ) και www.iokh.gr ( http://www.iokh.gr/2016/04/martin-soults-me-to-adelfato.html ) .

Εμείς δεν έχουμε επτάφωτες λυχνίες. Ένα Σταυρό έχουμε μόνο. Αυτοί που βάζουν τούς Σούλτσηδες καί άλλους ( ... ) να τήν ανάβουν, μήπως έβαλαν ποτέ κανέναν από αυτούς τούς ... καπελοφόρους να ανάψει ένα κεράκι κάτω από ένα σταυρό; Θά τό έκαναν αυτοί οι μαυροφορεμένοι ή ο φαλακρός επτα-λαμπαδο- φόρος;

- Kyprianos Christodoulides Όλοι προσκυνημένοι στους Σιωνιστές! Ακόμη καί τό δικό μας θρησκευτικό ιερατείο!! Συμπεριφέρεται όπως τό αντίστοιχο φαρισαϊκό μέ τόν Καϊάφα, πού είπε : "ας κάνουμε ένα λαϊκό ήρωα γιά νά μή χαθεί τό έθνος μας". Συμπληρώνω, τό ήδη χαμένο.
- Tony Vook Το θρησκευτικο ιερατειο γνωριζει πολυ καλα , τους δεσμους με την ιουδαικη θρησκεια , γνωριζει οτι η επταφωτος λυχνια εκαιγε αρχικως στα αγια της σκηνης του μαρτυριου και αργοτερα στον ναο του Σολομωντα , και συμβολιζει μεταξυ αλλων την εξαημερο δημιουργια και την εβδομη αναπαυσης του Θεου , οπως και την καιομενη βατο του Μωυση. Επταφωτες λυχνιες ειχαμε και σε χριστιανικους ναους , κατα το προτυπο της βιβλικης , που συμβολιζουν τα επτα χαρισματα του αγιου πνευματος , ειναι λοιπον πολλα κοινα λατρευτικα συμβολα και κοινα ιερα βιβλια . Γνωριζει επισης το ιερατειο οτι , ο Ιησους , ο Παυλος , και οι Ευαγγελιστες , προσευχονταν σε ιουδαικους ναους μπροστα στην επταφωτο λυχνια ,και τηρουσαν ολες τις ιουδαικες εορτες , οποτε δεν μπορει να εκαναν λαθος
- Kyprianos Christodoulides Το.Βου (ή Φου) :«το θρησκευτικο ιερατειο γνωριζει πολυ καλα , τους δεσμους με την ιουδαικη θρησκεια , γνωριζει οτι η επταφωτος λυχνια εκαιγε αρχικως στα αγια της σκηνης του μαρτυριου και αργοτερα στον ναο του Σολομωντα , και συμβολιζει μεταξυ αλλων την εξαημερο δημιουργια και την εβδομη αναπαυσης του Θεου »
-:- Απάντηση ΚΧ : Όπως πάντα είσαι άσχετος. Ξεχνάς ότι το φαρισαϊκό ιερατείο του Καϊάφα και οι έκτοτε ακόλουθοι αυτού, αγνούν την Ογδόη Ημέρα Κυρίου. Δεν τη δέχονται. Δεν την πιστεύουν. Έμειναν στην εβδόμη ημέρα της καταπαύσεως του Κυρίου και όχι στην Ογδόη Ημέρα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου. Ότι και το χριστιανικό, κατ΄ όνομα, ιερατείο εμπαίζει το λαό του Θεού, υποκρινόμενο ότι λόγοις δέχεται, ενώ έργοις δεν πιστεύει την Ογδόη Ημέρα, αυτό είναι άλλο θέμα. Όχι κατάλληλο για σένα. Αν η πίστη σου ήταν εκ της καρδίας και όχι δια της διανοίας, θα το συζητούσα. Δεν έχει νόημα λοιπόν να γράψω περισσότερα . Ότι δεν έχεις διαβάσει τους οκτώ λόγους κατά Ιουδαίων, του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ;
- Tony Vook Οντως δεν εχει νοημα , μεγαλυτερη θεολογικη κοτσανα απο την οκταημερο δημιουργια που ανεφερες δεν εχω ξανακουσει . Για το οτι προσευχονταν ο Ιησους , ο Παυλος , και οι Ευαγγελιστες μπροστα σε επταφωτη και οχι σε οκταφωτη λυχνια , αμελησες να σχολιασεις .
- Kyprianos Christodoulides Το.Βου (ή Φου) : «Για το οτι προσευχονταν ο Ιησους , ο Παυλος , και οι Ευαγγελιστες μπροστα σε επταφωτη και οχι σε οκταφωτη λυχνια , αμελησες να σχολιασεις .».
-:- ΚΧ Απάντηση : Δεν έτυχε να είμαι παρών στην αρχιερατική Προσευχή του Κυρίου, πρό του Πάθους ή όπου αλλού έτυχε να προσεύχονται οι Ευαγγελιστές και ο απ. Παύλος. Αν εσύ γνωρίζεις κανένα επιζώντα, στείλε με να τον ρωτήσω.
- Tony Vook Κου Χου φυσικα που να ξερεις οτι στον ναο του Σολομωντα , και σε ολες τις συναγωγες που πηγαιναν , υπηρχαν επταφωτες λυχνιες , σε ολα τα αλλα που πιστευεις φανταζομαι οτι ησουν μπροστα .
- Kyprianos Christodoulides Η γενιά των Ελλήνων πατέρων, και όχι των Ελλήνων προγόνων, από επτάφωτες και πολύφωτες λυχνίες δεν έχει ουδεμία σχέση. Δεν είχαν και οι άλλοι, πριν την "πατήσουν" με τον παπισμό και προτεσταντισμό. Μετά την εδραίωση αυτών των αιρέσεων η χριστιανοσύνη και οι (κατ΄ όνομα) χριστιανοί γύρισαν πίσω στο ιουδαϊκό αρχέτυπο του Γιαχβέ. Κάθε αίρεση υποστρέφει την Χριστιανοσύνη (γίνεται χριστιανισμός, πολιτιστικό προϊόν δηλαδή, και οι πολιτισμοί αλλάζουν, ως γνωστόν) στα ιουδαϊκά πρότυπα, όπου και βρίσκεσαι, απορρίπτοντας για λόγους αυτοπροστασίας (διάβασε και μάθε ποιοι είναι οι μηχανισμοί αυτοπροστασίας του εγώ) κάθε τι το σχέση έχον με την πίστη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: