Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν


Μεταφέρω την είδηση από ένα άλλο blog, τις ΑΚΤΙΝΕΣ, σχετικά με πρόταση του Πασόκ :"Το ΠΑΣΟΚ προτείνει την αλλαγή των άρθρων του Συντάγματος 3 ( περί Επικρατούσας θρησκείας),13 (περί απαγόρευσης του προσηλυτισμού) και 33 (περί όρκου του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών) Οι προτάσεις μιλούν για ένα ξέφραγο αμπέλι όπου οι κάθε λογής αιρέσεις θα έχουν πλήρη ασυδοσία να στρατολογούν κόσμο.
Μέχρι σήμερα όποιος Βουλευτής δεν πιστεύει δεν ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο.
Η πρόταση να μην ορκίζεται ο Πρόεδρος Δημοκρατίας «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» γίνεται κυρίως για να μπορεί να εκλέγεται και αλλόθρησκος στο ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Ο αναγνώστης παρακαλείται να ανατρέξει στις ΑΚΤΙΝΕΣ για να δει τι πρόκειται να ακολουθήσει αν συμβεί και υπερψηφισθεί το κόμμα αυτό. Το σχόλιο που έκανα ήταν :

"Το θλιβερό είναι ότι αυτή τη μαϊμού-Έλληνα θα την ψηφίσουν μεθαύριο κάποια εκατομμύρια συμπατριώτες μας.Τουλάχιστον ο παππούς και ο πατέρας του δεν ήταν μαϊμουδοέλληνες.Τούτος εδώ όμως,που έμαθε πριν λίγα χρόνια να αρθρώνει στα ελληνικά αυτά που λέει,είναι.Και θα πάνε να τον ψηφίσουν! Θα υπάρχουν μάλιστα και παραδοσιακοί (βάλτε όσα θαυμαστικά θέλετε) Νεοέλληνες με φρόνημα θρησκευτικό,που θα του δώσουν ψήφο. Ελλάδα που κατάντησες !! "

Σε λίγα χρόνια θα έχουμε ελληνοποιηθέντες αλλοδαπούς να μας κυβερνούν. Θα γίνονται κάτι σαν τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές των ταλαντούχων της μπάλλας. "Στην υπηρεσία του πολιτισμού και του αθλητισμού" δεν είναι το σύνθημα; Ε,λοιπόν, αφού σε όλα εφορεύει η κραταιά πολιτική χειρ, θα φωνάξουμε έναν παροπλισμένο αλλοδαπό διπλωμάτη πχ, κάποιον σαν τον Κακά, να μας κυβερνήσει. Τι, ρατσιστές θα γίνουμε; Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ... .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ , με ψυχοπλάκωσες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, Καρα-Τζαφέρ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω....
Αυτή η υποψηφιότητα όλων των κραγμένων που συζητάει είναι δείγμα του βαθύτερου ήθους του.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Υποθετικό ερώτημα ψήφου μεταξύ δυο υποψηφίων,χωρίς αντιπάλους,χωρίς άλλη εναλλακτική λύση και χωρίς δυνατότητα αποχής (ή λευκό): Ψινάκης ή Γιαννάκου;

Ευτυχώς τέτοια ακραία ερωτήματα δεν τα θέτει η πολιτική και δεν σπαζοκεφαλιάζουν τους ψηφοφόρους.

Επειδή όμως η κατάσταση οδηγείται σε οριακό σημείο,είναι φρόνιμο οι ψηφοφόροι να δούν πού μας πηγαίνουν τα οράματα της παγκοσμιοποίησης (με ποικίλες αποχρώσεις) και να συνετίσουν αυτούς, που την εκθειάζουν ή φτιάχνουν άλλα κόμματα-λύσεις εναλλακτικές.

Ανώνυμος είπε...

Την κυρία Γιαννάκου την συμπαθώ.
Μου φαινόταν σοβαρή και αξιοπρεπής και πολύ στενοχωρήθηκα που βασανίστηκε έτσι με την υγεία της, όμως ως υπουργός είχε πολύ ανυπόφορο
ύ φ ο ς.

Ανώνυμος είπε...

Σπανίως οι άνθρωποι έχουν επίγνωση του ύ φ ο υ ς τους.
Είτε του γραπτού είτε του προφορικού.
Και γω άργησα πολύ αυτό να το καταλάβω.
Πάντως, οι πολιτικοί, οι δάσκαλοι,οι γιατροί και οι παπάδες, όσο καλοί και νά ναι, χωρίς το κατάλληλο ύφος, γίνονται απωθητικοί και χάνουν...πελάτες...