Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Η μνήμη των τοίχων

015 copy

Η κατσαρίδα με το σπρέι βγήκε πάλι για δουλειά. Το νυχτοκάματο θέλει  ιδρώτα ,έμπνευση και φρεσκοβαμμένο τοίχο. Πήγε λοιπόν κι έγραψε: Οι τοίχοι έχουν μνήμη και οι μικροαστοί αναφυλαξία.

Και ο αφανής μικροαστός του απάντησε : Η μνήμη των τοίχων είναι η μαλάκυνση των antifaX. Αλλά αυτό δεν το διάβασε κανείς.Το φασισταριό antifaX  θέλει να μας κάνει όλους μέτοχους στη βρώμα του μυαλού του και βγαίνει τη νύχτα με το μπουγέλο,για να γράφει ότι του κατεβαίνει στο άδειο του κεφάλι.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους.Με το “έτσι θέλω” να βλέπουμε στους τοίχους τα κολλημένα μυαλά τους.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση;
Εγώ το έχω πάρει και ηρέμησα!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Η μνήμη στο ντουβάρι και η άνοια στο κεφάλι",πώς να το πάρεις απόφαση Ανώνυμε; Γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται , γίνεται!
Με Πασοκ και με Νέα Δημοκρατία, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Καλά το γράφεις.Εδώ που έχουμε φτάσει τίποτα δεν μπορούμε να περιμένουμε.Ωστόσο,ένα με προβληματίζει.Ο χυδαίος λαϊκισμός του "ζιβάγκο" που δεν άφησε αμέτοχο τον υψηλά ιστάμενο κλήρο.Η πεζοδρομιακή διάλεκτος διέφθειρε ακόμη και αυτούς τους "ποιμένες των ποιμένων". Το τι γίνεται παρακάτω δεν περιγράφεται.

Η προέλευση αυτής της κατάντιας ξέρουμε πόθεν προέρχεται.Ίσως,αυτοί που κατάφεραν να κρατηθούν μακριά από αυτό,ειδικά,το ολέθριο κατρακύλισμα,να εκτιμηθούν διαφορετικά από τους απαιτητικούς ψηφοφόρους. Εκείνους που έχουν γνώση και σκαλίζουν λίγο περισσότερο τα λερωμένα ντουβάρια.

cummulus είπε...

Ποιούς εννοείτε λέγοντας: "..αυτοί που κατάφεραν να κρατηθούν μακρυά..."

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ποιούς εννοείτε λέγοντας: "..αυτοί που κατάφεραν να κρατηθούν μακρυά..."

Το "ζιβάγκο" έχει όνομα και αυτοί που δεν το φόρεσαν,έχουν κι αυτοί όνομα.Αν τώρα τα έκαναν "μούσκεμα",οι άλλοι έκανα πολύ (και πολλά) χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε ονόματα!
Μη λέτε ονόματα!
Και οι τοίχοι των μπλογκακιών έχουν αυτιάααα!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Προτιμώ τα χρώματα,από τα ονόματα.Το "ζιβάγκο" και ο χυδαίος λαϊκισμός, γράφονται με πράσινο μελάνι και αυτοί που δεν φόρεσαν το "ζιβάγκο" και δεν έπεσαν στην παγίδα του λαϊκισμού των εκδοροσφαγέων γράφουν με μελάνι μπλε.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κάποτε,ένας εκδοροσφαγέας,από τους γράφοντας με πράσινο μελάνι σε θέση Διοικητή ευαγούς Ιδρύματος,με κάλεσε να απολογηθώ για μια αναφορά που είχα γράψει και την είχα κοινοποιήσει σε φορείς που εκείνος δεν το ήθελε.Τους έβγαζα στη φόρα τις βρομιές τους.

Το θέμα αφορούσε σε ιατρικά προβλήματα ελέγχου Νοσοκομείων.Ο εκδοροσφαγέας ήταν γιατρός με ειδίκευση στα ζώα,δηλαδή ήταν κτηνίατρος,αλλά είχε πτυχίο επικυρωμένο από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Άρχισε να με υβρίζει και να με απειλεί ενώπιον του "ιεροεξεταστηρίου",από ομοίους με αυτών γιατρών,αλλά κτηνιάτρων στην πραγματικότητα.Η συναγωγή των πονηρευομένων θέλησε να λάβει και μέτρα εναντίον μου,αλλά η ευκαιρία ποτέ δεν τους δόθηκε.Δεν μπόρεσαν ποτέ να με περάσουν από "πειθαρχικό" με απώτερο στόχο την απόλυσή μου.

Και έρχονται τώρα και ζητούν ψήφο,την πράσινη ψήφο της χυδαιότητας και του λαϊκισμού,από ανθρώπους που δεν τους έζησαν και δεν ξέρουν τι κρύβουν μέσα τους όλοι αυτοί οι εκδοροσφαγείς.Δυστυχώς,οι νέοι ψηφοφόροι δεν έχουν ιδέα τι τράβηξε η πατρίδα,και μεμονωμένα πολλοί άνθρωποι,από αυτά τα προοδευτικά ανθρωπάκια.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ, α πα πα!
Αυτή η λέξη εκδοροσφαγεύς, κιμά την έκανε την καρδιά μου!