Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Στο έλεος της τρομοκρατίας















Μας έχουν προειδοποιήσει. Αφού μας έκαψαν καλά καλά, τώρα δείχνουν και τις άλλες ικανότητες που έχουν. Πήγαν να γκρεμίσουν με βόμβα το Χρηματηστήριο. Μετά θα δούμε εκτός αν ...

Εκτός αν κάτι αλλάξει. Βρήκα μερικά ενδιαφέροντα σχόλια κατά την κρίση μου και τα παρουσιάζω.

"Το πήραμε το σύνθημα. Να ψηφίσουμε το Πασόκ για να κοιμώμαστε ήσυχοι. Ούτε φωτιές,ούτε μπόμπες. Μόνο Ίμια και ευχαριστώ στους Αμερικάνους. Ευχαριστώ στους Αμερικάνους, αλλά φάτε και τα Σκόπια από πάνω.

Πολιτικό παζάρι, Αλβανός προς καουμπόϋ : Ή μου δίνεις Τσαμουριά ή φωνάζω Ρωσία. Ο καουμπόϋ του λέει,πάρε Τσαμουριά. Ματσεντόνας προς καουμπόϋ: Δώσε όνομα και Σαλούν ή φωνάζω Ρωσία.Ο καουμπόϋ του λέει,πάρε όνομα και μετά θα δούμε για Σαλούν. Τούρκος προς καουμπόϋ : Δώσε Θράκη και Αιγαίο ή φωνάζω Ρωσία. Ο καουμπόϋ του λέει,σου έδωσα Κύπρο. Ο Τούρκος επιμένει,θα φωνάξω δυνατά και ο καουμπόϋ υποχωρεί.Πάρτα,του λέει. Ο Έλληνας λέει: Ευρώπη και άγιος ο Θεός. Ο καουμπόϋ του απαντά: Εγώ κάνω τα παζάρια. Ψήφισε Giorgo και μείνε ήσυχος.Με κάτι στρέμματα λιγότερης γης δεν θα έχεις εφιάλτες το βράδυ. Η Κύπρος έγινε παράδεισος.

Η θηλιά στο μαλακό υπογάστριο σφίγγει.Ο "ζωτικός χώρος" περιορίζεται.Ένας νέος "Χίτλερ" γεννιέται. Οι φύλακες του free world και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι έτοιμοι να μας προστατέψουν.Ανήκομεν εις την Δύσιν."

Σημείωση. Δεν θυμάμαι ποιος "σοφός" ήταν εκείνος που είχε πει:" Όταν η οικονομία αντιμετωπίζει προβλήματα, τη λύση τη δίνει ο πόλεμος". Φανεται όμως ότι μάλλον είχε δίκιο.

Από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4535509

1 σχόλιο:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Βοήθεια ο Τίμιος Πρόδρομος!
Και κείνος τα έλεγε τα έλεγε όπως εσύ Κυπριανούλη μου, και πάει!
Το έφαγε το κεφάλι του!