Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Άρχισε η δίκη του Ντουζόν Ζαμίτ

Αν έχουν "κότσια", ας προχωρήσουν το θέμα μέχρι εκεί που φτάνει. Δηλαδή, αν ο Ντουζόν ήταν τω όντι νεκρός. Και εκεί θα δούμε τι έχει να γίνει. Γιατί, αν υπάρχει μια μερίδα γιατρών (από τα πληρωμένα κανάλια των νταβάδων) που εδώ και χρόνια μας κάνει πλύση εγκεφάλου για τον εγκεφαλικό θάνατο (σ.σ. μας θέλουν όλους τους ζωντανούς με νεκρό εγκέφαλο, δηλ. αποβλακωμένους), άλλο τόσο υπάρχει και άλλη μια μερίδα γιατρών σε παγκόσμιο επίπεδο, που λέει ότι εγκεφαλικός θάνατος είναι όρος επιστημονικά ψευδέστατος. Είναι όρος προσχηματικός για να αφαιρούνται τα όργανα. Επειδή αυτά "πιάνουν" μόνον όταν αφαιρεθούν ζώντος του ανθρώπου. Αυτούς όμως τους γιατρούς τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και οτιδήποτε έχει σχέση με την ευρεία δημοσιότητα και πληροφόρηση, δεν τους παρέχουν πρόσβαση για να μάθει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Τη ζω αυτή την κατάσταση από το 1990. Τους πετάνε στα μπάζα του διαδικτύου για να κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν. Αποκορύφωμα, η διαφήμιση των μεταμοσχεύσεων με τον χριστέμπορο και χριστιανοκάπηλο Χριστόδουλο (αιωνία η μνήμη). Όλοι γνώριζαν ότι δεν μπορεί να γίνει μεταμόσχευση, αλλά το βούλωσαν.

Να σημειώσω και τούτο, που προδίδει τους στόχους της πολιτικής ορθότητας (σαθρότητας). Η μόνη εφημερίδα που φιλοξένησε άρθρα μου, ήταν η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και η ΕΣΤΙΑ. Γνωστοί οι λόγοι. Όποιοι γράφουν εκεί μέσα αυτοπροσδιορίζονται. Εκείνο δε τον καιρό οι ταμπέλες του "χουντικού", του "φασίστα" κλπ. ήταν σε ημερησία διάταξη όπως και τώρα, σε λιγότερη όμως ένταση σήμερα. Κάποιοι φαίνεται ότι ξύπνησαν, αλλά το παιγχνίδι είναι "μονότερμα" πλέον.

5 σχόλια:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου Κυπριανούλη μου!
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δώστα όλα, Χριστοδουλίδηηηη!
Τώρα τελευταία άρχισες και συ να εκφράζεσαι σαν...Σαλογραία! :-)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εγώ τα δίνω, αλλά αυτοί δεν τα παίρνουν. Είναι χορτάτοι από την αγαπολογία του οικουμενισμού. Περιμένουν να λιμοκτονήσουν οι έγκλειστοι του Εσφιγμένου και τότε θα τους έρθει πάλι η όρεξη.

Ανώνυμος είπε...

θα τους καταραστώ να τους χαλάσει η τηλεόραση και να τους πέσει το πουλί μέχρι το πάτωμα, να τους πσοφήσει!
Για να μάθουν!

Ανώνυμος είπε...

Τι άθλιο είναι το τελευταίο σχόλιο 17 Ιαν. 2010 5:36 π.μ. !..
Απο πότε δημοσιεύετε και τόσο άθλια σχόλια;