Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Προωθημένο μήνυμα

Όσοι δεν θέλετε να σβήσει εντελώς η Ελλάδα των Αγίων και των Ηρώων πηγαίνετε εδώ http://www.iondragoumis.gr/ και ψηφίστε να γίνει δημοψήφισμα.



 Σχόλιο:

"Ζητήματα ανθρωπιάς δεν μπαίνουν σε δημοψηφίσματα", μας λένε μεγαλόφωνα όλοι αυτοί που διαστρέφουν τις λέξεις και τις έννοιες των λέξεων. Θεωρούν "ανθρωπιά", να δίνουν την ελληνική ιθαγένεια, έστω υπηκοότητα, σε ανθρώπους ειδικά σταλμένους εδώ για να αλλοιώσουν τούτη την πατρίδα. Ποιός ξέρει πόσα λεφτά μαζεύουν κατα κεφαλήν μετανάστη. Άλλες χώρες που δέχτηκαν και δέχονταν μετανάστες, είχαν ένα βασικό λόγο, δικαιολογούσαν την εισδοχή τους. Παράδειγμα, θέλουμε εργατικά χέρια ή θέλουμε επιστήμονες. Οι δικοί μας γιατί τους θέλουν; Τους λείπουν τα εργατικά χέρια ή μήπως οι επιστήμονες; Τίποτα από όλα αυτά. Τους θέλουν διότι κάθε "ασυνόδευτος" συνοδεύεται από κάμποσα πετροδολλάρια μυστικών πηγών και μυστικών υπηρεσιών. Δεν μας το λένε, αλλά όπως λέει και ο λαός : "Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια".

Μιλάνε για ανθρωπιά, αυτοί που αποτελειώνουν όσους ψυχορραγούν για να τους πάρουν τα όργανα. Και το λένε ανθρωπιά!!! Τι να τους πει κανείς; 

Εν πάση περιπτώσει, τίποτα δεν θα γίνει, αλλά το μήνυμα το προωθώ. Εμείς είμαστε "για τα μπάζα", αυτοί για να τρώνε σε παλάτια, που τα φτιάχνουν από μπάζα. Ας είναι.

3 σχόλια:

gianis είπε...

Οι Ελβετοί που προβαίνουν σε δημοψήφισμα για όλα τα σημαντικά θέματα, νομίζω ότι δεν στερούνται δημοκρατικής ευαισθησίας. Για τους Έλληνες όμως διατηρώ επιφυλάξεις, αφού στην πλειοψηφία τους δεν εννοούν ότι η ελευθεςρία του ατόμου φθάνει μέχρι εκεί που θίγεται η ελευθερία του άλλου (π.χ. απαγόρευση καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, διάφορες μορφές καταλήψεων δημοσίων χώρων κ.λ.π.)
Ι. ΓΟΥΛΑΣ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δια μεν τους Εβραίους ισχύει το "ο ζήλος του οίκου σου καετέφαγέ με", δια δε τους Έλληνες "ο ζήλος του οίκου της δημοκρατίας με κατέφαγε". Και ως προς τους υπόλοιπους άλλους ισχύουν και τα δύο.

Το μασωνικό τρίπτυχο της βλακείας αντί να είναι "σεβασμός, ευγένεια, αξιοπρέπεια", ήταν "ισότης, αδελφότης, ελευθερία". Αυτό τα εξηγεί όλα, συμπεριλαμβανομένης και της βρόμικης χρησιμοθηρικής εκ Δυσμών ελευθερίας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ.