Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η Ευρώπη ως εργαστήριον δια την παγκόσμιον κυβερνητικήν


Ο Πατριάρχης θα απευθύνει ομιλία προς τους συνέδρους "τῆς διεθνοῦς παγκόσμιας ἐξουσίας πού κυβερνᾶ τόν κόσμο" με θέμα «Η Ευρώπη ως εργαστήριον διά την παγκόσμιον Κυβερνητικήν»(*). Αν δεν το γνωρίζετε, τώρα το μάθατε. Και τι έχετε να πείτε; Πολλά και δεν μπορώ να τα υποψιαστώ. Κάποιος ομως έγραψε τα κατωτέρω :

Το θέμα της ομιλίας του οικουμενικού θα είναι, ως ανεγράφη, "η Ευρώπη ως εργαστήριον δια την παγκόσμιον κυβερνητικήν". Το τι θα τους πει, και θα μας πει, θα το μάθουμε. Πάντως ένα είναι βέβαιο, η Ευρώπη ως εργαστήριον τον απασχολεί. Όχι όμως και τα πειραματόζωα του ευρωπαϊκού εργαστηρίου. Αυτά δεν ξέρουμε ποια είναι και προφανώς, δεν θα ενδιαφέρουν και τον οικουμενικό. Ο οποίος θέλει την Ευρώπη - την εμπιστεύεται, όπως εμπιστεύεται τον θεό και όπως τον εμπιστεύονται (τον θεό) οι τραπεζίτες -, θέλει την Κυβερνητική, θέλει τον πάπα, τους Λουθηροκαλβίνους και όλους όσους εμπιστεύονται ανώτερες και πάσες άλλες δυνάμεις.

Όλα λοιπόν όμορφα, ωραία και "καλά λίαν". Όσο για τα πειραματόζωα του ευρωπαϊκού εργαστηρίου της παγκόσμιας Κυβερνητικής, αυτά ας τα αναζητήσουμε εκεί όπου τα πειράματα πέτυχαν απολύτως : Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη. Και έπονται άλλα. Πληρούν ήδη όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές και σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα από το εκ Συρίας προερχόμενο guinea pig.

Τα εκ της Ευρώπης pigs έχουν κι αυτά τη σειρά τους. Πρώτη προτεραιότητα το εκ της Ελλάδος! Ανήκομεν εις την Δύσιν και "είναι ιδιάζουσα η περίπτωση" (με αυτό), όπως μας είπε ο Γάλλος πρόεδρος κ. Σαρκοζί ή κατ΄ άλλους Μερκοζί. Λαμπρά και εύγε στον οικουμενικό μας.

(*) Οι λεπτομέρειες εδώ http://aktines.blogspot.com/2011/12/blog-post_5077.html

5 σχόλια:

wittrock1971 είπε...

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ(BINTEO)

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=78&t=6158��

wittrock1971 είπε...

ας "αφήσουμε" καλύτερα να μιλήσει ο χατζάρας για τον βαρθολομαίο τον....ακατανόμαστο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

wittrock1971 είπε...

Πρέπει να λέγεται όχι Βαρθολομαίος αλλά με κάτι άλλο σχετικό - αφορά στα απόβλητα και δεν το γράφουμε.

wittrock1971 είπε...

δεν το είπα έτσι

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το γνωρίζω. Ας είμαστε όμως ευπρεπείς, έστω και αν διαφωνούμε - κι εγώ διαφωνώ - εντονότατα.