Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η κίβδηλη πολυφωνική "ελευθερία του λόγου"



Η σημερινή είδηση (25/12/2011) σχετικά με την καταφθάνουσα λοβέρδεια νομοθεσία της "εικαζομένης συναίνεσης" στη δωρεά οργάνων μας έρχεται από την πόλη της Αριζόνα των Ην. Πολιτειών. Ιδού τι λέει :

"Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αριζόνα, όπου ένας 21χρονος φοιτητής, ο Sam Schmid, ενώ είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Tuscon στις 18 Οκτωβρίου και είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός, λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο, λίγες μόνο ώρες πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη" (*)

Αυτές οι ειδήσεις δεν ανακοινώνονται από τα εγχώρια - εξαγορασμένα από τους διφημιστές του δώρου ζωής - είναι οι άνθρωποι της διακυβέρνησης και της παγκοσμιοποίησης - μέσα της μαζικής παραπληροφόρησης. Ευστόχως έχουν χαρακτηρισθεί και σαν "πόρνες της δημοσιογραφίας".

Υπάρχουν και πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις τις οποίες αγνοούμε. Είτε διότι κι αυτές δεν συμφέρει να ανακοινώνονται, είτε διότι οι δυστυχείς παθόντες οδηγούνται επειγόντως στην αφαίρεση και το "δόσιμο" της "ύψιστης χριστιανικής πράξης αγάπης", όπως τη χαρακτηρίζουν εγχώρια χείλη ψευδοεπισκόπων και γραφίδες τινών μοναζόντων.

Η κίβδηλη ελευθερία της πολυδιαφημιζόμενης πολυφωνίας παρέχει το δικαίωμα της ενημέρωσης μόνο στους εν διαδικτυακή απομονώσει αργόσχολους και πρώιμα χαρακτηρισθέντες "αφιλάδελφους", αν συνέβη λίαν έγκαιρα να είχαν προειδοποιήσει - προ εμφανίσεως διαδικτύου - για το αντιεπιστημονικό απατηλό θαύμα των μεταμοσχεύσεων.

Κατά τα λοιπά, βρισκόμαστε στη φάση της επεξεργασίας του, εμπνεύσεως κ. Λοβέρδου, νομοσχεδίου περί "εικαζομένης συναίνεσης", ενώ αθρόα εξακολουθεί να γίνεται η έκπλυση εγκεφάλων περί του πόσοι άνθρωποι έζησαν μετά από τη συγκατάθεση γονέων και συγγενών να δοθούν τα όργανα ατυχήσαντος τραυματία.

Περισσότερα
http://aktines.blogspot.com/2011/12/blog-post_26.html

http://www.protothema.gr/life-style/health-and-life/article/?aid=167521

Δεν υπάρχουν σχόλια: