Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ τον "Εξόριστο"



Βλέπε http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6215

- :"Ο πρωθυπουργός της ευρω-χούντας των τοκογλύφων μάς απειλεί ότι θα μας πετάξουν έξω από το Ευρώ, αν δεν αποδεχτούμε τη δικτατορική μπότα του ευρώ και το φέρετρό μας!!!!"

KX :
Και θα μας πετάξουν, και θα χρεωκοπήσουμε, και το ευρώ θα καταρρεύσει, και η "ευρωζώνη" θα γίνει η παγκόσμια "άτιμη ζώνη", που άλλους θα πνίγει και άλλους θα σφίγγει έως διατομής σώματος.

Ετοιμάζουν πόλεμο, το Ιράν είναι στο στόχαστρο, και να γίνουν όλα αυτά ήρεμα και καλά είναι αδύνατον. Πρέπει να υπάρχει η ευλογοφανής δικαιολογία της θυσίας για την ελευθερία (εισαγωγικά παραλείπονται) και η Ελλάδα θα σωθεί κηρύσσοντας δικαιολογημένα στάση πληρωμών - λόγω κρίσεως - με πρόσκαιρη επιστροφή στη δραχμή. Θα αντικατασταθει, εννοείται, από το σχεδιαζόμενο παγκόσμιο νόμισμα.

Επείγονται να φτιάξουν άλλη μια βάση τύπου Bond steel (Κόσοβο) για να προστατευθούμε επαρκώς από τους πυραύλους ... της Β. Κορέας.


- :"Αυτή, όμως, η «αριστερά» έχει ανάγει τον εκλογικό δρόμο σε μονόδρομο και το ψηφοδέλτιο σε μαγικό φετίχ.

Η ηγεσία του ΚΚΕ, βεβαίως, ασκείται σε διαπιστώσεις του τύπου ότι η πλουτοκρατία έχει κηρύξει ανελέητο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά αυτό που προτείνει απέναντι σε αυτόν τον άγριο ΠΟΛΕΜΟ είναι οι κάλπες ΜΟΝΟ και η αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ!!!

Και όλα αυτά επιχειρεί να τα καλύψει η ηγεσία του ΚΚΕ με «επαναστατική» δημαγωγία, με μια ξύλινη ρητορική γενικών και αφηρημένων καταγγελιών του καπιταλισμού… "


ΚΧ :
Η ηγεσία του ΚΚΕ έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο προκειμένου να αλωνίζει η επιδοτούμενη νεοταξική αντιφασιστική, αντιρατσιστική κλπ. αριστερά (εισαγωγικά παραλείπονται) των γνωστών ομάδων κρούσης προελεύσεως ΜΚΟ (ίδρυμα Σόρος και λοιπών σιωνιστών). Η αντιεξουσιαστική, αναρχική κλπ. συνθηματολογία δίνει και παίρνει προς "δόξαν άδοξη" (καπηλεία) της κοινωνικής ιδέας και των αρχών της.

Ο νεοταξικός και παγκοσμιοκρατικός φασισμός συνθηματολογεί αριστερά, δημοκρατικά και ελεύθερα. Φτάχνει ανέργους, τους πληρώνει και κάνουν αυτοί τη δουλειά που θέλει. Το έργο των "νταβατζήδων" δεν αρκεί χωρίς να το συνδράμουν και τα κοινωνικά σκουπίδια. Αυτά τα σκουπίδια μας θέλουν όλους φασίστες, δεν βλέπουν όμως πόσο φασίστες είναι τα αφεντικά τους και ο επιδοτούμενος αντιφασισμός.

Παράδειγμα η ύπερθεν φωτογραφία που βλέπετε. Ελεύθερο (: άφθονο και νόμιμο) χόρτο για όλους, μας συνιστά. Δεν του φθάνει που όλοι "χορταριάσαμε" με τους διαύλους της ενημερωτικής τηλεόρασης, πρέπει να γίνουμε και πραγματικά φυτά καπνίζοντας ελεύθερα (: νόμιμα) το "χόρτο" της δημοκρατίας. Παρεμφερές "χόρτο" είναι και ο πολιτικός λόγος της ηγεσίας του ΚΚΕ, που περιμένει να αυξήσει τα ποσοστά του με την ψήφο.-

7 σχόλια:

wittrock1971 είπε...

Χρόνια πολλά, σήμερα είναι χριστούγεννα με το πάτριο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αντεύχομαι, Χρόνια Πολλά.
Ευχαριστώ

wittrock1971 είπε...

Αγαπητέ κυπριανέ, ως (σχεδόν) καθημερινός επισκέπτης του ιστολογίου σου να μου επιτρέψεις μερικές παρατηρήσεις: Σου έστειλα σχόλιο για να σου ευχηθώ αλλά πως η ώρα που γράφει κάτω είναι λανθασμένη (και το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές) Σου το έστειλά στις 12:40 μ.μ. και αυτό λέει 2:40 π.μ., δεν γνωρίζω γιατί βγαίνει τέτοια ώρα, ζεις μήπως στο εξωτερικό; βγαίνει λάθος ώρα και κάπως μπερδέυεσαι. Κάποιος αναγνώστης άμα λάχει ίσως πει: Καλά ξημερο-βραδιάζεται εκεί; χαχα! αλλά σωστό είναι να δείχνει κανονική ώρα! εάν μπορείς να το διορθώσεις αν δε μπορείς, - αστο , - παράτα το. Πάντοτε φιλικά και πάλι χρόνια πολλά!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σωστή η παρατήρηση. Είναι κάτι που έχω προσέξει κι εγώ, τόσο στις αναρτήσεις των Θεμάτων, όσο και στα σχόλια - δικά μου ή άλλων.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω πού οφείλεται.
(Δεν ζω στο εξωτερικό).

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σήμερα Χριστούγεννα σήμερα είναι του αγίου Βαπτιστή. Χθές πέρασε και το Δωδεκαήμερο και τώρα περιμένουμε το Τριώδιο σε κανα μήνα.

wittrock1971 είπε...

Αφού πας με το νέο ημερολόγιο κύριε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά κι ευλογημένα κύριε χριστοδουλίδη.

ένα βιντεάκι έτσι για το καλό του χρόνου που λένε.......που για άλλους ήρθε...καί για άλλους έρχεται.....εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.....

http://www.youtube.com/watch?v=g8EBa2C04yk&feature=related