Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το αποτέλεσμα της εκλογής του κ. Βενιζέλου

Μας ανακοίνωσαν μετά μεγάλης χαράς ότι 200.000 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες και ανέδειξαν αρχηγό του Πασόκ τον κ. Βενιζέλο. Υποθέτουμε το ίδιο ποσοστό θα συγκέντρωνε και ο κ. Σαμαράς, αν επρόκειτο να αναμετρηθεί με επίδοξο αρχηγό και ... συναντίπαλο. Αν υποθέσουμε ότι και τα λοιπά αποκόμματα των κομμάτων έκαναν το ίδιο, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα συγκέντρωναν κι αυτά  το αριθμητικό νούμερο των 100.000.


Με απλή πρόσθεση δηλαδή, το σύνολο των προσελθόντων ή αυτών που θα προσέρχονταν για ψήφο ανέρχεται στο ποσό των 500.000. Να σημειώσουμε εδώ ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις για ανάδειξη αρχηγού, τόσο στο Πασόκ, όσο και στη Νέα Δημοκρατία, το σύνολο των ψηφοφόρων ήταν 2 εκατομμύρια.


Γιατί τα γράφουμε αυτά; Διότι είναι από εκείνα τα στατιστικά συμπεράσματα που ποτέ δεν πρόκειται να ακουστούν. Μόνο το 1/4 των ψηφοφόρων πήγε να ψηφίσει, αλλά αν γινόταν εκλογές επί εθνικού επιπέδου, αυτό το ποσοστό, το οποίο σημειωτέον είναι οι εμμισθοι ψηφοφόροι του "μαζί τα τρώμε", συμπαρασύρουν το υπόλοιπο ποσοστό των 6 εκατομμυρίων, για να τρέχουμε αφιονισμένοι και ντοπαρισμένοι από όσα βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε, να ψηφίσουμε.


Τι θα γινόταν αν πήγαιναν μόνο οι 500.000 ψηφοφόροι του "μαζί τα τρώμε"; Θα μπορούσε να σχηματισθεί κυβέρνηση; Αν τολμούσαν να το κάνουν και εδώ δεν τους παίρναμε με τις πέτρες, θα το έκαναν οι άλλοι : Οι φίλοι και οι εταίροι τους. Φαντασθείτε και ποιός θα ήταν ο παγκόσμιος αντίκτυπος και το παράδειγμα που θα δείχναμε σε όλη την υφήλιο. Παράδειγμα που όλοι πρέπει να μιμηθούν, διότι αυτό που κάνουν τώρα σε μας θα το κάνουν και σε εκείνους. 

Αυτή η απάτη της ψήφου πρέπει κάποτε να πάρει ένα τέλος. Διότι αυτό που ξέρουν οι δολιοφθορείς άρπαγες είναι να στρεβλώνουν τις λέξεις και τα νοήματα. Όπως στρέβλωσαν τους αρχαίους προγόνους μας, στρέβλωσαν τη Χριστιανοσύνη και κατ΄ επέκταση τη Δημοκρατία. Εν ονόματι του πλούτου δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: