Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Πώς βλέπεις την κατάσταση ;

Αγαπητός φίλος, και όχι εταίρος, με ρώτησε πώς βλέπω την κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας. Συγκεκριμένα μου γράφει :

"Πώς τη βλέπεις την κατάσταση ; Θα έρθουν και από τη γειτονιά μας οι δαίμονες Τζιχαντιστές; Γιατί το φοβάμαι."

Και του απάντησα

 Οι δαίμονες του Τζιχάντ είναι μέσα στη γειτονιά μας, ούτε έξω είναι, ούτε μακριά. Πρέπει να καταλάβεις ότι, αφού η αίρεση διαφεντεύει τον κόσμο, αναφέρομαι στον αγγλοαμερικανικό προτεσταντισμό και στον γαλλογερμανικό παπισμό, η ανθρωπότητα ζει παλαιοδιαθηκικούς χρόνους, όπου αυτά τα φαινόμενα ήταν συνηθισμένα. Ίσως και χειρότερα.

Ο κυρίαρχος σιωνισμός, είτε χριστιανικός είτε ισλαμικός, αποτελεί υποστροφή στο παρελθόν και αποβλέπει στην καθυπόταξη ολόκληρης της ανθρωπότητας. Για να πετύχει το στόχο του, δεν ενδιαφέρεται για βαρβαρότητα ή βαρβαρότητες. Σιωνισμός είναι ταυτόσημη λέξη  με κάθε ολοκληρωτισμό, με κάθε πολιτικό μόρφωμα, που στόχο έχει την παγκόσμια επικράτηση.

Στην επικουρία του σπεύδουν δυστυχώς διεφθαρμένες πνευματικές κεφαλές σε ηγετικές (θεσμικές) θέσεις. Φαινόμενο το οποίο ζήσαμε, όταν είχαμε τον προσχηματικό Free World των Δυτικών και τον άνευ προσχημάτων κόσμο των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών-άλλως USSR των φερόμενων και ως Ανατολικών. Τώρα που δεν υπάρχει αυτή η διάκριση, ο δήθεν "ελεύθερος και δημοκρατικός κόσμος" της Δύσης βγάζει τη μάσκα και βλέπουμε τι έκρυβε από κάτω. Τα προσχήματα έπεσαν. Οι ολοκληρωτικές διαθέσεις του, μέρα τη μέρα, γίνονται απόλυτα έκδηλες.
Φωνές, βέβαια, υψώνονται αλλά αυτές κανείς δεν τις λαμβάνει υπόψη. Η αγέλη των ψηφοφόρων με την ανά τετραετία ανάδειξη των εκλεκτών τις πνίγει, η ψευδεπίγραφη δημοκρατία σώζεται.

Με αυτό το σκεπτικό σου έγραφα παλαιότερα : "Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες φοβερών γεγονότων στο Ιράκ, στη Συρία, στην Αίγυπτο και στη Λιβύη. Σαν κοτόπουλα αποκεφαλίζονται εκατοντάδες άνθρωποι και όλοι απορούν : Μα καλά, η Δύση τι κάνει ; Πώς τα ανέχεται αυτά τα πράγματα και δεν αντιδρά ; Και πώς να αντιδράσει ; Τι να πει, όταν έχει διαπράξει τα ίδια και χειρότερα ; Αποκεφάλισαν τον Τόμας Μουρ - δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι είχαν την ίδια τύχη - και για μια εβδομάδα είχαν κρεμασμένο το κεφάλι του για να το βλέπουν όσοι δεν συμμορφώνονταν με τις αποφάσεις του Βασιλιά. Αντέδρασαν οι παπικοί κι εκείνοι τους απάντησαν : Εσείς καίγατε το σώμα για να γλυτώσετε την ψυχή, εμείς κόβουμε το κεφάλι και τους στέλνουμε με καθαρή καρδιά !" 

 Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει κανείς, όταν στα γονίδια των Δυτικών είναι καταγεγραμμένες οι φρικαλεότητες του Colosseum, αργότερα η Ιερά Εξέταση και τέλος, οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί σε Γαλλία και αλλού, καθώς και ο αποδεκατισμός των γηγενών, όταν οι Δυτικοί ανακάλυψαν το Νέο Κόσμο. Υποστράφηκαν στη βαρβαρότητα από τότε που τους πήρε τα μυαλά το φιλιόκβε και δεν θα διστάσουν, πάλι, να αιματοκυλίσουν τον Πλανήτη.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΗΛΟΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΩΝ....

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Επειδή η Ιστορία διδάσκει και το μέγα έλεος του αγίου Θεού εδωρήθη ημίν, οι φίλοι και λάτρεις του ποιήσαντος τας ημέρας - ακόμη και για σας τους ημεροκλάστες - καθημερινώς προσεύχονται να μην βρεθούμε μπροστά στο Μαρτύριο :

9 ἐξελοῦ με ἐκ τῶν ἐχθρῶν μου, Κύριε, ὅτι πρὸς σὲ κατέφυγον. 10 δίδαξόν με τοῦ ποιεῖν τὸ θέλημά σου, ὅτι σὺ εἶ ὁ Θεός μου· τὸ πνεῦμά σου τὸ ἀγαθὸν ὁδηγήσει με ἐν γῇ εὐθείᾳ.

Η Ιστορία διδάσκει και πλήθος Μαρτύρων υπάρχει, ώστε άλλοι να μην χρειάζονται. Αν όμως είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν τιμάμε όλους εκείνους, που έδωσαν το αίμα τους και στερέωσαν την πίστη και την Εκκλησία, τότε δεν μας μένει άλλο από το να επαναλάβουμε :

3 ὅτι κατεδίωξεν ὁ ἐχθρὸς τὴν ψυχήν μου, ἐταπείνωσεν εἰς γῆν τὴν ζωήν μου, ἐκάθισέ με ἐν σκοτεινοῖς ὡς νεκροὺς αἰῶνος· ... καὶ ὁμοιωθήσομαι τοῖς καταβαίνουσιν εἰς λάκκον.

Εσείς διορθώσατε τις ημέρες, βάλατε κι άλλες 13, επειδή σας διεμήνυσε το εκ πλαστογραφίας άγιον πνεύμα του πάπα, όσα άκουσε εκ του πατρός και εκ του υιού. Και τι άκουσε ; Ότι σε λάθος χρόνο κάναμε τις Εορτές μας. Δικό σας λοιπόν το μαρτύριο.

α) ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

15 οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

β) οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ' ἑαυτοῦ, ἀλλ' ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει

13 ὅταν δὲ ἔλθῃ ἐκεῖνος, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁδηγήσει ὑμᾶς εἰς πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν· οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ' ἑαυτοῦ, ἀλλ' ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει, καὶ τὰ ἐρχόμενα ἀναγγελεῖ ὑμῖν.

Και πόθεν ακούσει ; Όθεν ήκουσε και ο Υιός, διότι λέγει, ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν. .

Το φιλιόκβε όμως λέει άλλα. Ότι το εκ πλαστογραφίας πνεύμα ακούει τα εκ του πατρός και (τα) εκ του υιού. Ακούει δύο φωνές, ο πάπας κάνει τη σύνθεση, ο κόσμος βρίσκεται σε αποσύνθεση και πάντως, ο χρόνος είναι εντάξει.