Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Υπερήφανες παρελάσεις


Αγαπητέ φίλε,

Πολύ καλά είναι αυτά που γράφεις για τις "υπερήφανες παρελάσεις", gay prides τα ονομάζουν. Έχε υπόψη κάτι που σκόπιμα κρύβουν οι ρέκτες του κιναιδισμού. Το διδασκόμαστε άλλοτε, τώρα όχι, οι γιατροί στα φοιτητικά μας χρόνια, στο έκτο έτος της Ιατρικής, όταν μαθαίναμε τα περί Φρόιντ και άλλων (Ψυχιατρική).

Λέει λοιπόν ο πολύς Φρόιντ - τώρα δεν το λέει - ότι τον ερωτικό προσανατολισμό στο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, τον δίνει η μητέρα κατά το στάδιο της παιδικής ηλικίας. Τότε που το παιδί αρχίζει να δομεί την προσωπικότητά του. Όταν, λοιπόν η μητέρα, για λόγους που δεν θα αναλύσω, είναι ανταγωνιστική προς τον άνδρα και ο γάμος καταρρέει - συμβάλλει εδώ και η αναπόφευκτη συζυγική παρασπονδία του άνδρα -, τότε η γυναίκα και σύζυγος τον εκδικείται δίνοντας λάθος ερωτικό προσανατολισμό στο παιδί, και δη και στο αγόρι.

Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση, με την οποία πληρώνει η γυναίκα τον συζυγικά άπιστο άνδρα της.

Σήμερα, παρότι οι ψυχολόγοι και οι Ψυχίατροι αυτά τα γνωρίζουν, τα αποσιωπούν. Οι κατευθυντήριες γραμμές των Πανεπιστημιακών είναι άλλες. Κρύβουν το επιστημονικά αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η μητέρα είναι υπεύθυνη του ερωτικού προσανατολισμού των παιδιών. Βλέπεις, είναι τα φεμινιστικά και επ΄ ουδενί θέλουν να φορτώσουν την ευθύνη στη γυναίκα. Θα κατηγορηθούν (οι άνδρες) ώς φαλλοκράτες.

Έτσι, ύστερα από αυτά και αυτά, γίναμε ... αιδοιοκράτες. Εφόσον, δε, πρόκειται περί ανδρών, καλύτερα να γράψουμε "πρωκτοκράτες" και σου ζητώ συγγνώμη για την αθυρόστομη, ας την ονομάσω, γραφή μου. "Το αιδοίο σέρνει καράβι", λέει η παροιμία και τα gay prides, σέρνουν υπερήφανα τη διεστραμμένη φύση τους. Θα πρέπει, εδώ, να σου θυμίσω τι είπε ο άγιος Θεός στην Εύα μετά το προπατορικό αμάρτημα : "εν λύπαις τέξη τέκνα, και προς τον άνδρα σου η αποστροφή σου, και αυτός σου κυριεύσει". Οι σύγχρονες Εύες, που κουβαλούν μέσα τους την αποστροφή προς τον άνδρα και την κυριαρχία του, παίρνουν την εκδίκηση, εκδικούμενες όμως και τον άγιο Θεό.

Αυτά, αγαπητέ φίλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: