Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ποιοι είναι οι "μάγκες", που ζουν με δανεικά ;


 Τα ακολουθούντα από την ιστοσελίδα FACEBOOK της κας. Άννας Βασιλειάδου - Αιλιανού, η οποία μας παραπέμπει στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://www.kathimerini.gr/807005/opinion/epikairothta/politikh/synwmosia-oxi-mallon-to-allo ( 12/03/2015 )

- Kyprianos Christodoulides : Γλοιώδης, όπως πάντα, η συστημική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

- Αννα Βασιλειάδου-Αιλιανού : αααα, δεν μας τα λες καλά

- Kyprianos Christodoulides : Αν θέλετε μπορώ να σας το εξηγήσω, παρότι δεν είμαι από τους ένθερμους υποστηρικτές της "made in" ΣΥΡΙΖΑ αξιοπρέπειας.

- Efthimios Mitropoulos : όπως πάντα........μπλιάχ (χωρίς να το διαβάσω βέβαια, μπλιάααχ και για μένα). Ααααχ ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέεε αυτό ....!!!!!

- Αννα Βασιλειάδου-Αιλιανού : Είσαστε απόλυτοι και προκατειλλημένοι! Δεν ακούτε άλλες γνώμες, νομίζοντας οτι εσείς έχετε το αλάνθαστο και το αλάθητο!!! - Χαχά!..., το ξέραμε απόεξαπόανέκαθεν αυτό!... Τίποτα άλλο για να μας εφνιδιάσετε έχετε?... Kyprianos Christodoulides, Efthimios Mitropoulos.

- Kyprianos Christodoulides : "Και, στο κάτω κάτω", γράφει ο κ. Στέφανος Κασιμάτης, "εμείς του Υπαρκτού Ελληνισμού αντιλαμβανόμαστε την αξιοπρέπεια ως κάτι συναφές με τη μαγκιά· και είναι μεγάλη μαγκιά - ίσως μάλιστα η κορυφαία - να ζεις με τα λεφτά των άλλων, δεν λέω...".

Δέν λέω, λέμε κι εμείς, αλλά είναι βαρυτάτη τύφλωση - εκούσια, μάλλον, κατά τα πρότυπα του Οιδίποδα - να μην βλέπεις ότι το παγκόσμιο Δυτικό οικονομικό σύστημα θέλει να είσαι μόνιμα χρεωμένος. Υπερχρεωμένος μάλιστα, για να είναι ευκολότερα τα πράγματα για τον κόσμο της Δύσης, τον κόσμο των εταίρων.

Δεν είμαστε εμείς, που υποστηρίζουμε το οικονομικό αξίωμα : "Ο καλύτερος πελάτης των Τραπεζών είναι αυτός που δανείζεται" και δεν είμαστε, επίσης, αυτοί που σε αναγκάζουν να δανείζεσαι, για να έχεις καλύτερη άμυνα για τη χώρα σου, καθώς κάνουν οι δανειστές μας, που φροντίζουν να ενισχύουν τις αρπακτικές βλέψεις των γειτόνων μας.

Αυτή τη "μαγκιά" των φίλων του και του εκδοτικού συγκροτήματος που τον εκτρέφει, για να γράφει τη γνώμη του σε εφημερίδα γνώμης, και όχι άποψης, όπως οι σχολιαστές που γράφουν στον ωκεανό του διαδικτύου, γιατί δεν τη βλέπει ο κ. Κασιμάτης ; Και ακόμη, γιατί η κα. Άννα Βασιλειάδου - Αιλιανού σπεύδει να μας "εφνιδιάσει" (sic) χαρακτηρίζοντάς μας ως "απόεξαπόανέκαθεν απόλυτους, αλάθητους και αλάνθαστους" (sic) ; Οι απόψεις του διαδικτύου είναι πάντα απόψεις, ενώ η γνώμη, σε εφημερίδα γνώμης, φιλοδοξεί, και κάποτε το επιτυγχάνει, να διαμορφώνει τη λεγόμενη Κοινή Γνώμη. Ποιος λοιπόν είναι ο αλάθητος και ο αλάνθαστος ; Οι αποψιογράφοι του διαδικτύου ή ο αρθρογράφος Κασιμάτης ;

- Apostolis Kaimas : Βλεπεις τυχαινει πολλοι απο εμας δεν αγαπησαμε την τροικα,οπως ο Κασιματης, δεν χρειαζεαι να το τονιζει σε καθε ευκαιρια...δεν μπορει να καταλαβει οτι το σχεδιο ΄΄ξενοδοχειο΄΄εμπεριεχει και γκομενες, για καλυτερη διαπραγματευση...θα πρεπε να το ειχε πιασει το νοημα..τοση δμοσιογραφια του κ.......εχει υπηρετησει τα τελευταια χρονια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: