Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Χρέος όλων η αλήθεια


Όλοι γνωρίζουν ότι βαδίζουμε σε αναθεώρηση των Διεθνών συνθηκών και συμβάσεων επί τη προόψει της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (μονοκρατορίας). Άρα, όλα παίζονται κι έτσι, παίζουμε κι εμείς (σημ. μας παίζουν) εκλιπαρόντας τη διαγραφή του χρέους. Χρέος που μας έβαλαν οι εκλεκτοί της ψήφου, αφού εκτελούσαν διαταγές. Ποιές ήταν ; Εσείς θα παίρνετε συνεχώς δάνεια και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.

Αυτό έκαναν οι μεταεμφυλιακοί, κυρίως δε, οι μεταδικτατορικοί - της λεγόμενης μεταπολίτευσης - κυβερνήτες και γι΄ αυτό πρέπει να δικαστούν. Επειδή ήταν συνεργοί και γνώστες του σχεδιασμού της παγκόσμιας Δυτικής αυτοκρατορίας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιοι είναι. Το αμερικανικό μοντέλο κατέχει τα σκήπτρα, όπως και οι θεωρητικοί αυτού : ένας θεός για όλους, πατρίδα μας η γη, επιφανών ανδρών πάσα γη τάφος ! Είμαστε όλοι επιφανείς και δεν το ξέρουμε !! Σε καλό μας.
Αυτοί πρέπει να δικαστούν, οι επιφανείς πολιτικοί μας, που θέλησαν να μας κάνουν πολίτες του πλανήτη γη, με πατρίδα τη γή της παγκόσμιας μονοκρατορίας, του δικού τους χρήματος, της δικής τους εξουσίας. Τέλος τα ψέματα, τους μάθαμε, θα τους πολεμήσουμε με το μόνο όπλο, που είχαμε και έχουμε : Τον ελληνικό λόγο, το ελληνικό πνεύμα, την ορθόδοξη αλήθεια.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εκ μεταφοράς από την ιστοσελίδα http://attikanea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_721.html

Zukushi shifu 8 Μαρτίου 2015 - 12:58 μ.μ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑΙ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ; ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΔΟΚΕΟ. ΤΟ ΟΡΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΛΗΘΗΣ, ΑΚΡΙΒΕΣ, ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΟΡΘΟΣ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΟΡΘΟΣ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ. ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΔΟΚΕΟ ΤΟ ΔΟΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΝΟΜΙΖΩΜΕΝΟ , ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΟΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΡΘΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΡΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΟΡΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΙΞΑΡΙΘΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΞΥΜΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ Η ΛΕΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΜΕΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΙΚΗ, ΟΡΘΟΑΚΟΥΟ, ΟΡΘΟΛΕΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ( ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΟΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΣΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΗΝΗΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΕΣΜΟΤΗΡΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΑΚΗΝΗΣΙΑΣ, ΑΠΡΑΞΙΑΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ:: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

Kyprianos Christodoulides 9 Μαρτίου 2015 - 12:04 π.μ.

Κύριε Zukushi shifu,
Σχετικά με τη λέξη "ορθοδοξία" κάνετε κάποιο λάθος. Η λέξη "ορθός" σημαίνει και ευθύς, οπότε είναι απόλυτα συμβατό με το ευθείας ποιείται τας τρίβους του θεού ( : 3 φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ· ἑτοιμάσατε τὴν ὁδὸν Κυρίου. εὐθείας ποιεῖτε τὰς τρίβους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.), σε αντιδιαστολή με το τρίβοι σκολιαί και καμπύλαι τροχιαί : "Ὢ οἱ εὐφραινόμενοι ἐπὶ κακοῖς, καὶ χαίροντες ἐπὶ διαστροφῂ κακῂ! ὧν αἱ τρίβοι σκολιαί, καὶ καμπύλαι αἱ τροχιαὶ αὐτῶν, τοῦ μακράν σε ποιῆσαι ἀπὸ ὁδοῦ εὐθείας, καὶ ἀλλότριον τῆς δικαίας γνώμης (Πρμ. β΄).

Και ως προς τη λέξη "δόξα", εκ του ρ. δοκώ (-εω), η συμβατή απόδοση, που μας ενδιαφέρει εδώ, είναι "γνώμη" (: 28 ἔδοξε γὰρ τῷ ῾Αγίῳ Πνεύματι καὶ ἡμῖν , Πρ. ιε΄).

Αντιλαμβάνομαι από το γραπτό σας ότι δεν έχετε επαρκείς γνώσεις της ελληνικής γλώσσας. Αφήστε λοιπόν σε άλλους αυτό το ζήτημα αρκούμενος σε ερωτήσεις, που θα σας βοηθήσουν να εμπεδώσετε τα επί των ελληνικών ενδιαφέροντά σας.

Θαλασσινός είπε...

Ναι 👍 συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να αποδοθεί η δικαιοσύνη.