Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Το ανθρώπινο είδος δεν είναι το μόνο που παράγει σιαμαία δίδυμα!

Με κάτι τέτοια οι "φίλοι" του ιδίου φύλλου πείθουν εαυτούς και πλήθος αφελών, ότι η ιδιαιτερότητά τους είναι φυσιολογική.

Παρένθεση, όσο φυσιολογικό είναι και το ζωάκι της φωτογραφίας.

Αν τους πει κανείς ότι αυτά και πολλά άλλα είναι συνέπειες του προπατορικού αμαρτήματος - η έκπτωση του κατά φύσιν συμπαρέσυρε όλη τη φυσική Δημιουργία - θα σου απαντήσουν με τον Δαρβίνο ή θα σε χλευάσουν με τον χαρακτηρισμό του ιδεοληπτικού και τα λοιπά (φονταμενταλιστικά) γνωστά. Οι διδάχοι της ανθρωπότητας επιτρέπουν μόνο τη διδασκαλία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Άγνωστο παραμένει ποιος θα μας διδάξει τα δικαιώματα του αγίου Θεού

Εὐλογητὸς εἶ, Κύριε. δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου. Εὐλογητὸς εἶ, Δέσποτα, συνέτισον μὲ τὰ δικαιώματά σου. Εὐλογητὸς εἶ, Ἅγιε, φώτισόν με τοῖς δικαιώμασί σου. (Εσπερινός).

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τα σχόλια από το φέησμπουκ, ιστσελίδα κας. Άννας Γρίβα

- Αννα Γριβα Σύμφωνοι με το οτι έχει "παρεκτραπε" απο τη φύση. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό . Φταίμε όλοι.

- Kyprianos Christodoulides σε Αννα Γριβα Το "φταίμε όλοι" είναι αφοριστική γενικολογία, που χρειάζεται ερμηνευτική επεξήγηση. Και ναι, όντως, "φταίμε όλοι" νοουμένου ότι όλοι συμμετέχουμε και ψηφίζουμε την σιωνιστική ψευτοδημοκρατία, την κίβδηλη ελευθερία και γενικά, συμμετέχουμε (δια της ψήφου) στο έργο των αντιχρίστων δυνάμεων . "Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί". Υπάρχει όμως και αυτό : Τῷ νικῶντι δώσω αὐτῷ τοῦ μάννα τοῦ κεκρυμμένου, καὶ δώσω αὐτῷ ψῆφον λευκήν, καὶ ἐπὶ τὴν ψῆφον ὄνομα καινὸν γεγραμμένον, ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ ὁ λαμβάνων.(Απ. β΄)