Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Σύγκρουση Ερντογάν - Γκιουλέν




Διαβάστε πρώτα αυτό, από ιστολόγιο "Ας μιλήσουμε επιτέλους", κι έπειτα το σχόλιο, που ακολουθεί και είναι :

Εγκληματικό θεώρημα
Ο ιμάμης Γκιουλέν θέλει να κάνει την Τουρκία "πολιτεία", κατά τα γνωστά πρότυπα των ηνωμένων πολιτειών Αμερικής, ο δε Ερντογάν θέλει να διατηρηθεί η Τουρκία ως κράτος. Βεβαίως, όχι σαν το "υπερκράτος" (νέα αυτοκρατορία) των ΗΠΑ, που επιδιώκει - μέσω Τραπεζών - την ηγεμονία εφ΄ ολοκλήρου της Οικουμένης.

Αναπόφευκτη λοιπόν η σύγκρουση και αναπόφευκτες, ομοίως, οι περιφερειακές συγκρούσεις και αναστατώσεις της αδίστακτης σιωνιστικής "μηχανής". Σε παρένθεση, η λέξη μηχανή τίθεται εντός       εισαγωγικών (" ") διότι ουσιαστικά πρόκειται περί ενός λίαν εγκληματικού θεωρήματος                       φιλοσοφικής - καταχρηστικά θεολογικής - αρχής.

Ένθετο από σχόλιο στην ιστοσελίδα Ινφογνώμων  (04/08/2016)
Επειδή υπάρχει πρόβλημα, ειδικά σε μας τους Έλληνες, σχετικά με το ποιος είναι και ποιος δεν είναι δημοκράτης, ποιος είναι και ποιος δεν είναι φασίστας, δικτάτορας κλπ. διαβάστε και τούτο εδώ :

"Βεβαίως από εκείνα τα χρόνια (σημ. κχ. Ο αρθρογράφος αναφέρεται στην εποχή όπου Ερντογάν και Γκιουλέν συνεργάζονταν) ήταν γνωστή στον Ερντογάν η τακτική και ο στόχος της οργανώσεως του Γκιουλέν αφού το 1999, ένας ιδιωτικός τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός προέβαλε ένα βίντεο στο οποίο κατά την διάρκεια κηρύγματος σε οπαδούς του, ο Γκιουλέν λέει: "Πρέπει να εισχωρήσετε στις αρτηρίες του συστήματος, χωρίς κανείς να αντιληφθεί την παρουσία σας, μέχρι να φθάσετε σε όλα τα κέντρα εξουσίας. Πρέπει να περιμένετε γι’ αυτό, τον κατάλληλο χρόνο".

Ερωτώ :
Οι έμμισθοι της παγκοσμιοποίησης, εδώ και δεν ξέρω πού αλλού, κάνουν ή όχι το ίδιο ; Και αυτό τί είναι ; Δημοκρατικό ή άκρως φασιστικό - δικτατορικό ; Μέχρι πότε θα μας βασανίζουν με αυτή την κίβδηλη, υποκριτική αλλά και εγκληματική, επίφαση δημοκρατίας οι αχυράνθρωποι, εδώ και αλλού, της παγκόσμιας διακυβέρνησης από μια Τράπεζα γνωστής προέλευσης και κοσμοθεωρίας ;

Και τελευταίο, δεν ταιριάζει σε μας τούτος εδώ ο λόγος : "17 ἐμνήσθησαν δὲ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ὅτι γεγραμμένον ἐστίν, ὁ ζῆλος τοῦ οἴκου σου καταφάγεταί με.". Εμείς πρέπει να γράφουμε και να λέμε "ὅτι γεγραμμένον ἐστίν, ὁ ζῆλος τῆς δημοκρατίας τοῦ οἴκου σου καταφάγεταί με."

Δεν υπάρχουν σχόλια: