Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Φαντάσου!!! "Imagine" στα Αγγλικά



Αν θέλετε να ακούσετε τις "φωνές των μαρτύρων",  Χριστιανοί-θύματα που τους βασανίζουν ή σφάζουν οι Μουσουλμάνοι, δεν έχετε άλλο να κάνετε από το να παρακολουθήσετε τα παρακάτω links στο YouTube. Συγκολνιστικά πράγματα! Μην τυχόν όμως και κάνετε τον κόπο να θυμηθείτε αυτά που έγιναν πρόσφατα στη Σερβία, όπου οι "απελευθερωτικές" βόβες έγραφαν πάνω "Happy Easter Serbs". Μην κάνετε τον κόπο να θυμηθείτε το Βιετνάμ. Μην κάνετε τον κόπο να θυμηθείτε το Ιράκ, όπου οι "απελευθερωτές" απολαμβάνουν τώρα τους καρπούς της ελευθερίας που χάρισαν στους Ιρακινούς. 500.000 σκοτώθηκαν στον πόλεμο κι άλλοι τόσοι αυτοί που μεταξύ τους σφάχτηκαν. Αυτές είναι μνήμες απαγορευμένες.

Φτάνει. Ως εδώ και όχι άλλη υποκρισία. Οι Μουσουλμάνοι που σφάζουν τους Χρσιστιανούς και οι Χριστιανοί που απελευθερώνουν τους Μουσουλμάνους, φτιάχνοντας Κόσοβο, Τουρκοκυπριακό κράτος κλπ. κλπ. είναι ίδια "πάστα". Δεν μας ξεγελάνε.

http://www.youtube.com/watch?v=OXjlkaM-ikY
http://www.youtube.com/watch?v=2eKOB1ZPGnk
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/4387604.stm

Μας προκαλούν "να φανταστούμε" (imagine). Κι εμείς αυτό κάνουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τα βίντεα!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πώς είναι στη γενική πτώση "τα βίντεα"; (Ανταποδίδω τον αστεϊσμό).

Ανώνυμος είπε...

Στη γενική κάνει των βίντεων όπως το ευρώ- του ευρού- τα ευρά- των ευρών, τα λέω στους υπαλλήλους της Τράπεζας και κάπως με κοιτάνε και πολύ το διασκεδάζω από μέσα μου, χαχαχούχα!