Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΒΑΜΑΙ !!!



Ο τίτλος, η φωτογραφία και το άρθρο από το http://listonplace.blogspot.com/2011/02/blog-post_322.html

Προλογικό Σχόλιο

Φοβούμαι κι εγώ ακόμη περισσότερο διότι :
Ο γνωστός σε όλους Ντομινίκ Στρως-Καν προβλέπει πόλεμο! Η παρακάτω είδηση μας πληροφορεί ότι
...

"η παγκόσμια οικονομία δείχνει να βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, συνεχίζει όμως να βαρύνεται με προβλήματα, όπως τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και η άνοδος των τιμών, που μπορούν να πυροδοτήσουν έναν καταστροφικό εμπορικό προστατευτισμό και βίαιες κοινωνικές αναταραχές" προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σιγκαπούρη. "Καθώς αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ των χωρών, μπορεί να δούμε την άνοδο του προστατευτισμού στο εμπόριο αγαθών και στις υπηρεσίες του χρηματοπιστωτικού τομέα. Και καθώς αυξάνονται οι εντάσεις εντός των χωρών, μπορεί να έχουμε την αύξηση κοινωνικής και πολιτικής αστάθειας στο εσωτερικό τους, ακόμη και πόλεμο".

Τα ανωτέρω από το http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_2639.html

Συλλογίζομαι ότι είναι καιρός να καταλάβουμε πώς (και από ποιους) φτιάχνονται οι πόλεμοι και τα ολοκαυτώματα. Αυτοί οι διεθνείς απατεώνες τύπου Ντομινίκ Στρως-Καν, που κρατάνε στα χέρια τους το παγκόσμιο εμπόριο - άρα και τον παγκόσμιο πλούτο - μέσω των Τραπεζών, είναι οι διεθνείς εγκληματίες και αυτοί ευθύνονται για τα κακά που οι ίδιοι προφητεύουν.

Ποιοί ευθύνονται για τις στρατιές των ανέργων;
Ποιοί ευθύνονται για τις χρεωκοπίες κρατών;
Ποιοί ευθύνονται για την αιματοχυσία στην πρώην Γιουγκοσλαβία;
Ποιοί ευθύνονται για την αλληλοσφαγή στο Ιράκ, στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν;
Ποιοί έβαλαν πλάτες στη Γεωργία και
Ποιοί στηρίζουν τη Ματσεντόνια και τις "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο;
Τέλος, ποιοί παίζουν διαρκώς πόκερ με την Τουρκία χωρίς να τους βγαίνει όπως προσδοκούν;
Τους ξέρουμε. Είναι αυτοί που ανάβουν κεράκια για το ολοκαύτωμα του περασμένου αιώνα και ετοιμάζονται να κάνουν Ολοκαύτωμα όλο τον πλανήτη σήμερα. Στο χέρι μας είναι να μη τους το επιτρέψουμε :

"Ας δείξουμε στους ηγέτες όλου του κόσμου ότι η δύναμη πηγάζει απ΄τους λαούς και ανήκει στους λαούς, ας ορίσουμε μόνοι μας τις κυβερνήσεις μας, ας ορίσουμε τη Δημοκρατία σαν πολίτευμα του κόσμου".

Κυπριανός Χριστοδουλίδης

=============================================

Γράφει ο Gianapo

Όταν οι Αιγύπτιοι βγαίνουν στους δρόμους αποφασισμένοι να ανατρέψουν το καθεστώς Χόσνι Μουμπάρακ, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν ο Μοχάμεντ Ελ - Μπαραντέι ( πρώην επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής ατομικής ενέργειας, ΙΑΕΑ ) επιστρέφει στις 27/01 από την Βιέννη στο Κάιρο με σκοπό να ηγηθεί της αλλαγής του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν η Αίγυπτος είναι η χώρα που αποβλήθηκε προσωρινά από τον Αραβικό σύνδεσμο το 1979 που αναγνωρίστηκε το Ισραηλινό κράτος έως το 1983, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν ο Χόσνι Μουμπάρακ, σύμμαχος των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας, εγκαταλείπεται στην τύχη του απ΄τους φίλους Αμερικάνους, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν γνωρίζω πως η Αίγυπτος είναι το κράτος που βοήθησε στον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν ξέρουμε πως πριν λίγες ημέρες ανετράπη το δικτατορικό καθεστώς του Μπεν Αλί στην Τυνησία, ΦΟΒΑΜΑΙ.

Όταν περιμένω με αγωνία την εξέγερση και ανάφλεξη στην Ιορδανία, στον Λίβανο και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής, ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ξέρω ότι όλοι οι πολιτισμένοι λαοί του κόσμου δεν ανησυχούν για την τύχη του λαού της Αιγύπτου.

ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ξέρω πως οι Αμερικάνοι σύμμαχοι των Αιγυπτίων, με το 1.500.000.000 δολάρια ετησίως επένδυση στην Αίγυπτο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθόλου δεν ενδιαφέρονται για τα λαϊκά συμφέροντα των Αιγυπτίων πολιτών.

ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ξέρω πως οι Ευρωπαίοι, με πρωτοπόρους τους Γερμανούς νταβατζήδες της Μέσης Ανατολής, νοιάζονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα.

ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ξέρω πως την ώρα που ο λαός της Αιγύπτου χύνει το αίμα του στους δρόμους του Καΐρου, της Αλεξάνδρειας και των άλλων πόλεων, σε στρογγυλά τραπέζια στην Ευρώπη και την Αμερική ετοιμάζουν πυρετωδώς τον αντικαταστάτη του Χόσνι Μουμπάρακ.

ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ξέρω πως ο διάλογος των δικτατόρων είναι πρόσχημα για να κερδίσουν χρόνο, τόσο αυτοί όσο και τα υπερατλαντικά αφεντικά τους.

ΦΟΒΑΜΑΙ τέλος γιατί ξέρω ποιος έβαλε και στήριζε 30 χρόνια τον Χόσνι Μουμπάρακ στην ηγεσία της Αιγύπτου, ποιος έβαλε και ποιος στήριζε τον Μπεν Αλί στην ηγεσία της Τυνησίας, ποιος έβαλε και ποιος στήριζε τον Σαντάμ Χουσείν στην ηγεσία του Ιράκ, ποιος έβαλε και ποιος στήριζε τους ηγέτες ανδρείκελα σε κράτη της Αφρικής, της Ασίας αλλά και της Ευρώπης.

Όταν οι λαοί πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, θα σταματήσω να ΦΟΒΑΜΑΙ.
Όταν οι λαοί αρχίσουν να απαιτούν τους δικούς τους ηγέτες, θα σταματήσω να ΦΟΒΑΜΑΙ.
Όταν οι λαοί απαιτούν τα δικαιώματα τους με δύναμη, θα σταματήσω να ΦΟΒΑΜΑΙ.
Όταν οι λαοί θα δίνουν αλλά και θα ελέγχουν την εξουσία, θα σταματήσω να ΦΟΒΑΜΑΙ.
Μέχρι τότε ΦΟΒΑΜΑΙ. Γι' αυτό ας δώσουμε όλοι οι λαοί τα χέρια, ας ενωθούμε ενάντια στην έπαρση της εξουσίας, ας δείξουμε στους ηγέτες όλου του κόσμου ότι η δύναμη πηγάζει απ΄τους λαούς και ανήκει στους λαούς, ας ορίσουμε μόνοι μας τις κυβερνήσεις μας, ας ορίσουμε τη Δημοκρατία σαν πολίτευμα του κόσμου.
Τότε, εγώ, εσύ, εμείς δεν θα ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.
Αυτοί θα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

3 σχόλια:

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ είπε...

TA KAΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ἉΓΩΝΙΣΤΗΣ" ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΗ;;;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_6697.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 31/1 έως 1/3 παίζεται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θεατρικό έργο που παρουσιάζει κάποιον ονόματι Ιησού να κάνει έρωτα επί σκηνής με γυναίκα που ονομάζεται Μαρία η Μαγδαληνή! Μόλις το διάβασα και σας ενημερώνω για να ενημερώσετε τους αναγνώστες. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9.30μμ στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος. Το έργο έχει τον τίτλο 'No Body Else' και το γράφει/ σκηνοθετεί η Κίρκη Καραλή, κόρη της γνωστής δημοσιογράφου, Σεμίνας Διγενή. Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στο blog Πενταπόσταγμα και το link είναι το εξής:

http://www.pentapostagma.gr/2011/02/blog-post_2667.html

Σύμφωνα με τον συντάκτη του ανωτέρω σχολίου – που προφανώς είχε δει το έργο – αυτός που ονομάζεται Ιησούς εμφανίζεται στη σκηνή γυμνός!!! και στη συνέχεια κάνει έρωτα επί σκηνής με γυναίκα που ονομάζεται Μαρία Μαγδαληνή!!!

Σε τι σημεία φτάσαμε Χριστέ μου!

Σήμερα το μεσημέρι, 4/2/2011 το θέμα συζητήθηκε και σε μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού ALTER.

Το έργο αυτό – σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα – θα παιχθεί πάλι τη Δευτέρα 7/2, Τρίτη 8/2 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι 1/3!

Σας παρακαλώ, να ενημερωθούν οι χριστιανοί για την ύβρη αυτή! Ο καθένας ας το διαδώσει όσο δύναται!

Παρασκευή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τουλάχιστον, οι γορίλες, οι χιμπαντζήδες, οι μαϊμούδες, δεν προκαλούν κανένα. Μόνο τα δίποδα που προέκυψαν από την εξέλιξη αυτών των ζώων και διαθέτουν κάποια ίχνη γλωσσικής (φωνητικής) επικοινωνίας, ξέρουν να προκαλούν.

Θέλουν να μας πείσουν ότι οι πρόγονοί τους - όχι οι δικοί μας - είναι τα "πιθήκια".

Έχουν απόλυτο δίκιο. Οι εξελιγμένοι χιμπαντζήδες, γορίλες, μαϊμούδες κλπ., το μόνο έλλογο προσόν που απέκτησαν ήταν η ικανότητα να προκαλούν. Δεν χρειάζονται περισσότερα.