Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ;


Λέω, μήπως πρέπει να θυμώσουμε;


Σαν πολλή σκουπιδαριό δεν μαζεύτηκε; Τι λέτε, έχω άδικο;


Γέροντα, πού κυττάς και τι μας δείχνεις;


Οι γορίλες, οι χιμπαντζήδες, οι μαϊμούδες και τα ζώα, δεν ξέρουν πάντως να φτιάχνουν κάτι σαν αυτό που δείχνει η φωτογραφία.


Λέω, μήπως πρέπει να θυμώσουμε;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΚΥΠΡΙΑΝΕ!
ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!

ΑΡΧΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το φιλαράκι σου ο Οδυσσέας άφησε να αναρτηθεί σχόλιο κατάπτυστο που βρίζει τους αγωνιστές ως ταραξίες, και δεν απάντησε. Ευτυχως που πάλι καλά άφησε έναν άλλον να απαντησει, κάτι είναι και αυτό μπροστά στην απόλυτη υποστήριξη του κακού.


Ανώνυμος (προβοτάτορας ή συκοφάντης απλά;) είπε...

Προσοχή μήπως πρόκειται για παγίδα, προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ϊσως το βλάσφημο θεατρικό έργο να είναι προβοκάτσια για να προκαλέση αναταραχή και επεισόδια για να δυσφημίσουν την Εκκλησία, και να θεωρηθούν ταραξίες και τρομοκράτες οι πιστοί.

Κάτι παρόμοιο επιχειρήθηκε με τους λαθρομετανάστες στη Νομική. Από επίσημα κυβερνητικά χείλη λέχθηκε στη Βουλή ότι το σκηνικό με τους λαθρομετανάστες στη Νομική είχε σκοπό να δημιουργήσει γενικευμένη εξέγερση, ίσως από αλλοδαπούς και συνοδοιπόρους, και επεισόδια. Προφανώς κατευθυνόμενα, με άδηλο σκοπό και ουδεμία σχέση έχοντα με τη λαϊκή βούληση ή και αγανάκτηση.
6 Φεβρουαρίου 2011 1:25 π.μ.



Ανώνυμος είπε...
Τότε αμαθή ανώνυμε προβοκάτορα 1:25πμ τότε κατηγόρησε και τον π.Αυγούστινο ως ταραξία και τρομοκράτη που με χιλιάδες κόσμου (δεν είναι ο αριθμός που νομιμοποιεί μια εισβολή) πορευόταν να διακόψει τα αισχρά καλλιστία αλλά και τότε που έγιναν επεισοδια για την ταινία Καζαντζάκη, καντιωτικοί ήταν. Και μάλιστα εξαιτίας αυτών των ΔΙΚΑΙΩΝ επεισοδίων, το δικαστήριο απαγόρευσε την ταινία. Δεν έλεγε ο π.Αυγουστίνος, να μην διαφημίσουμε περισσότερο με την διαμαρτυρία και την συγκέντρωση μας αλλά όπου έβλεπε να προσβάλλονται Ιερά πήγαινε και έδινε μάχες μαζί με τον λαό που καλούσε.
Αφησε λοιπόν τα σάπια κατα μέρος.

ΓΝΩΣΤΗΣ
6 Φεβρουαρίου 2011 4:04 μ.μ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιο τον ΓΝΩΣΤΗ. Ως προς τα "φιλαράκια" μου, να μου επιτρέψει να του απαντήσω ότι αυτά αφορούν αποκλειστικά σε εμένα και δεν μπορεί να τα γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη στο σύνδεσμο αυτό
http://apotixisi.blogspot.com/2011/02/youtube-video-player.html#comments
της Αποτείχισης είχα γράψει κάποια ερωτήματα χωρίς καμία ύβρη προς τον Οδυσσέα που με το πρώτο του σχόλιο έβριζε τον πρώτο ανώνυμο.

Μεταξύ άλλων τον ρωτούσα ποιός του είπε ότι ο ανώνυμος δεν υποστήριξε τον Νικόδημο.
Και ποιός του είπε ότι δεν βάζει το όνομα του για λόγους δειλείας;
Επίσης του είπα ότι μπέρδεψε την βλασφημία προς τον Θεό με την αμαρτία (π.χ. μοιχεπιβασία) ενώ άλλο το ένα άλλο το άλλο και ότι έχει μεγάλη σύγχυση σ΄ αυτά τα πράγματα.
Οσο το είδες εσύ δημοσιευμένο άλλο τόσο το είδα και εγω.
Αυτός που χωρίς αιδώ, λέει αφήνει τους πάντες και τα πάντα ελεύθερα, ακόμα και απίστους και αιρετικούς (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ) τώρα σε ευγενική απάντηση που τον ελέγχει δεν την δημοσίευσε. Όμως ο υβριστής του Θεού Καζαντζάκης και ο θαυμαστής του Μουστάκης μπορούν να εμφανίζονται στην σελίδα του λόγω ελευθερίας έκφρασης.
Ω της υποκρισίας του.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής δύο είναι τα κύρια επιχειρήματα της μη αντίδρασης σε βλασφημία: α) μήπως αντιδρώντας διαφημίσουμε το έργο/ βιβλίο/ ταινία κλπ ή β) μήπως δημιουργήσουμε άσχημη εντύπωση στους υβριστές της ορθοδοξίας. Δηλαδή θα πρέπει να μην αντιδρούμε στις βλασφημίες μήπως χαλάσει η γνώμη των βλάσφημων για μας? ή μήπως για να αποφύγουμε τη διαφήμιση του βλάσφημου έργου? Διαφήμιση σε ποιους? Αυτοί που θα παρακινηθούν από τη βλασφημία στο να την δουν έτσι κι αλλιώς μπορεί να λάβουν γνώση της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς εμείς να αναφερθούμε. Μήπως αυτά τα επιχειρήματα είναι δημιουργήματα των βλασφήμων για να συνεχίζουν το έργο τους ακάθεκτοι? Κάποιοι αναφέρονται σε αντι-χριστιανικές συμπεριφορές αναφερόμενοι σε πατέρες της Εκκλησίας οι οποίοι αναφέρονταν στη χρήση το πολύ χαστουκιού κατά βλάσφημου. Και ποιος είπε ότι φαντάστηκαν οι πατέρες της Εκκλησίας σε τι σημείο βλασφημίας θα έφταναν οι άνθρωποι? Θα φαντάζονταν ποτέ ότι θα έφταναν οι άνθρωποι να παρουσιάζουν τον Θεό ως άνθρωπο εμπλεκόμενο σε σαρκικές πράξεις. Στην εποχή μας ξεπεράσαμε τη φαντασία ως προς τη δυνατή μορφή της βλασφημίας. Γι' αυτό και η ζωή έγινε δυσβάσταχτη όσο ποτέ. Και θέλουν με το ζόρι οι ψευτο-αριστερο-μασώνοι να καταστήσουν το έθνος όλο βλάσφημο προωθώντας συνεχώς τη βλασφημία σε όλες τις μορφές και λέγοντας συνεχώς ότι η αντίδραση είναι αντι-χριστιανική πράξη! Οποιοι αδερφοί χριστιανοί αντέδρασαν έχουν την πλήρη συμπαράστασή μας. Δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε κι εμείς εδώ - ακόμα και χωρίς να φαίνεται άμεσα.
Συγχαρητήρια και σε σας κύριε Χριστοδουλίδη και σε κάθε άλλο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας που ενεργήσατε άμεσα γιατί έτσι επιτεύχθηκε η αναπαραγωγή της βλασφημίας. Ελληνες ενωμένοι-ποτέ νικημένοι - όπως είπαν σήμερα και στη συγκέντρωση της κάρτας.
Πολλούς χαιρετισμούς,
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο γνώστης, μεταφορέας είμαι απλός.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
στο προηγούμενο μήνυμά μου - χθες - υπάρχει ένα λάθος: με την επέμβασή σας επιτεύχθηκε το σταμάτημα της βλασφημίας - άκυρη η λέξη αναπαραγωγή - συγνώμη, λόγω κούρασης χθες.
Χαιρετισμούς,
Γιώργος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τους φίλους σχολιαστές ...
και Γιώργο,

Με πρόλαβες, έκανες εσύ τη διόρθωση.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Γιώργο, μπράβο και εσάς κ.Κυπριανέ, μπράβο και σε όσους σχολιαστές αντέδρασαν κατα της βλάσφημης παράστασης και το κοινοποίησαν και σε άλλους προς αντίδραση.

ΑΙΣΧΟΣ σε όσους αδιαφόρησαν και το μόνο που κοίταζαν ήταν πώς θα υποσκάψουν τον αγώνα κατα του ηλεκτρονικού φακελώματος και του 666, όπως ο δυστυχέστατος Οδυσσέας με τους ΙΚ και τους άλλους ασεβείς που μάζεψε στο blog του.

Φιλόλαος