Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Η σαπρία της αποκληθείσας "Μεταπολίτευσης" καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα της να πάει για ανακύκλωση.

Καταλαβαίνει ότι τα ψωμιά της είναι λίγα και μας ετοιμάζει το νέο πολιτικό προϊόν των αρίστων - σε παρένθεση, σκυβάλων.

Όταν θα έρθει η ευλογημένη εκείνη ώρα που, οι κάλπες θα ανοίξουν και ψήφοι μέσα δεν θα υπάρχουν, το "τέρας" της επικρεμάμενης αναρχίας πρέπει να είναι έτοιμο για να κατασπαράξει την έμπρακτη λαϊκή αποδοκιμασία.

Τα ανακυκλωμένα προϊόντα των σκυβάλων γι΄ αυτό φροντίζουν να έχουν έτοιμες τις φυσιογνωμίες (λέγονται και προσωπικότητες) των καταξιωμένων και των αρίστων, που ήδη καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους, για να αναλάβουν την αποσόβηση του κινδύνου της αναρχίας από τους απέχοντας εκ του τεχνάσματος της δολοφονικής ψήφου.

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η όλη κίνηση της ΣΠΙΘΑΣ και των ανθρώπων της. Διαβλέπουν την παταγώδη αποτυχία της στημένης - δημοκρατικής δήθεν - απάτης και η υπερατλαντική πλανηταρχία με τους ευρωπαϊκούς (νησιωτικούς) συμβούλους της, έφτιαξε την συνταγή και αυτή προωθούν οι εδώ έμμισθοι και αδρά αμειβόμενοι υπάλληλοί της.

Ας πληροφορήσουμε λοιπόν τα κατάλοιπα της πολιτικής μας σαπρίας, ότι τα προϊόντα της δικής της ανακύκλωσης είναι του τύπου "μιας χρήσεως". Επί πλέον, είναι και αναλώσιμα. Δεν ευδοκίμησαν ποτέ στον τόπο μας - σε παρένθεση κι αυτό, χαρακτηριστική περίπτωση η απριλιανή Χούντα. Μας μπόλιασαν την οικογενειοκρατία διότι μόνο αυτό συνέφερε (: διεκπεραίωνε τα συμφέροντά της) την αδηφάγο και αδίστακτη ξένη πλουτοκρατία. Η οποία έχει βάλει τώρα στόχο να υποτάξει ολόκληρη την οικουμένη.

Τούτο το έργο καλούνται να υπηρετήσουν οι ημέτεροι παρακοιμώμενοι αυλικοί (καλύτερα, λακέδες) των σαλονιών της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των οικογενειών τους. Κάποιες από αυτές έχουν εγκατασταθεί και σε μας εδώ. Τις γνωρίζουμε, μάθαμε το βρώμικο παιγχνίδι της ψήφου. Αλλά τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν. Ας πάνε να βρούν άλλους, που θα τους τάξουν λεφτά και ύστερα, προφασιζόμενοι ότι "μαζί τα φάγαμε", θα τους τα πάρουν πίσω. Καιρός να δώσουμε ένα τέλος και στην κυριαρχία των ηλιθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: