Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ... ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΩΝ


Φιλορθόδοξο, φιλοπατερικό, φιλοπαραδοσιακό, και λοιπά άλλα "φιλο", ιστολόγιο έκανε την επανεμφάνισή του εκ νέου. Για να μας πει αυτά που συστηματικά προβάλλει με τη συνιστώσα (σ.σ. χρήσιμη εδώ η πολιτική ορολογία) της "αποτείχισης". Σε άρθρο του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (: http://apotixisi.blogspot.com/2011/02/e-3.html) ασκεί την υποτιθέμενη "φιλαληθή" και "φιλοπατερική", οξύτατη κριτική του κατά των πολεμίων της δολίας κάρτας, που πρόκειται να μας εισάγει θέλοντας μη θέλοντας στην παγκόσμια διακυβέρνηση των νέων μας τυράννων : Των τραπεζιτών της διεθνούς μαφίας του χρήματος.

Ακολούθησε το Σχόλιο που θα διαβάσετε.


"Επειδή συχνά ασχολείστε με τους - καθ΄υμάς - λαθροκυνηγούς φαντασμάτων και ακόμη, επειδή η δριμεία κριτική σας κατά αδελφών, θεμελιώνεται στην άρνηση ή αδιαφορία τους, για όσα συνέβησαν στην πολύπαθη Μητρόπολη Αττικής και Μεγαρίδος, ένθα ο εισέτι επιζών - αλλά έκπτωτος - νόμιμος αυτής Μητροπολίτης, θα είχε ενδιαφέρον να μας πληροφορήσετε ποια η θέση των υποστηρικτών αυτού, και νυν κατηγόρων των αδιαφορησάντων - ή άλλως "λαθροκυνηγών" φαντασμάτων τύπου 666 - να μας πείτε, λέω, ποια η θέση τους και ποια η στάση τους, κατά του επίσης μοιχεπιβάτη τεθνεώτος αρχιεπισκόπου Σεραφείμ.

Είχαν ποτέ εκδηλώσει (οι ενδιαφερόμενοι κυνηγοί των ... λαθροκυνηγών) την προσήλωσή τους στην ακριβή τήρηση των ιεροκανονικών Διατάξεων, που καταπατούνται βάναυσα, συστηματικά, προκλητικά κλπ., εδώ και πολλά χρόνια, και δεν το πήραμε είδηση; Ή μήπως αυτό (η ακριβής τήρηση των ιεροκανονικών Διατάξεων) μας ετοιμάζεται από το νέο και πολλά υποσχόμενο, αναφανέν πολιτικό κόμμα, οψέποτε αυτό ήθελεν εισέλθει την θύρα του ελληνικού Βο(υ)λευτηρίου;

Αν οι κυνηγοί - των καθ΄υμάς λαθροκυνηγών φαντασμάτων τύπου 666 - έχουν να μας επιδείξουν αυτόν τον κατ΄επίγνωση ζήλο, θα ήταν λίαν ενδιαφέρον. Οπότε, περιμένουμε."

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνετε και τις ρίχνετε στον Οδυσσέα, αλλά η φωτογραφία τί δουλειά έχει;

ΠΟΛ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΕΡ. "... αλλά η φωτογραφία τί δουλειά έχει;"

ΑΠ. Τη απογοήτευση και τη θλίψη θέλει να δείξει για το κατάντημα που βρισκόμαστε. Πέρα απ΄τη μύτη μας και τον εαυτό μας, άλλο δεν βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είδες τί κακία έβγαλε ο Τελεβάντος για τον αδελφό του Οδυσσέα;
Πετάχθηκε μέσα σε παρα πολύ λίγα λεπτά και έβγαλε την κακία της ψυχής του.
Άλλο να τον ελέγχεις επειδή τα έκανε θάλασσα στην σελίδα του στην Αποτείχιση με τους Μουστάκηδες και τους Καζαντζάκηδες και άλλο να θέλεις την καταστροφή του όπως έκανε ο Τελεβάντος.
Απο εκεί καταλαβαίνουμε την κακία και την αληθινή αγάπη.

Φιλόλαος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το κατωτέρω σχόλιο εστάλη στο αναφερόμενο ιστολόγιο, όπου ο φιλορθόδοξος, φιλοπαραδοσιακός, φιλαληθής κλπ., αενάως αποτειχιζόμενος διαχειριστής μετά της συντροφίας του, έδωσε μεταξύ άλλων την ακόλουθη αμίμητη απάντηση σε αγιορείτη Μοναχό, όταν ο τελευταίος παρατήρησε : "Όσο περισσότερο με υβρίζετε, τόσο καλό μου κάνετε".

Και ποιά ήταν η απάντηση; "Εμείς θα εξακολουθήσουμε να σε βρίζουμε για να σε ωφελούμε και να σε βοηθάμε". Παρέλειψε να συμπληρώσει, "για να σε κάνουμε άγιο". Αυτό του ξέφυγε.

Και τώρα το σχόλιο.

Blogger Ο/Η ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ -ΚΑΡΥΕΣ είπε ...
"4)Το 666 ειναι στον ΕΑΝ13 εμείς ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ το barcode αυτό, ούτε γράψαμε στην αποκάλυψη για αυτό το νούμερο"

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
"... Ο Δ/ντης Μηχανογράφησης της Εταιρίας κατασκευής και λειτουργίας των γραμμικών κωδικών ΕΑΝ-13 (GS1 ΕΛΛΑΣ) κ. Νικέλλης Ευστρ. στον οποίο τέθηκε υπόψη η Γρηγοριανή μελέτη, αποφάνθηκε, μετά από σειρά υπευθύνων δημοσιεύσεων, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο 666, στο γραμμικό σύστημα ΕΑΝ-13...
Υπογραφή
ΙΚ "

... ... ...

Κυπριανός Χ :
Όπως θα διάβασε ο προσεκτικός αναγνώστης, το μεν ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ έγραωε ότι "εμείς ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ το barcode", ο δε ευρυμαθής επιστήμων ΙΚ, επικαλούμενος τα επιστημονικά εχέγγυα του Δ/ντή Μηχανογράφησης της Εταιρείας κατασκευής και λειτουργίας των γραμμικών κωδικών ΕΑΝ-13 (GS1 ΕΛΛΑΣ) κ. Νικέλλη Ευστρ. απάντησε "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο 666, στο γραμμικό σύστημα ΕΑΝ-13".

Ερωτάται, ο κύριος διευθυντής Μηχανογράφησης κλπ. ή ο αντ΄ αυτού κύριος ΙΚ, να μας πουν αν ο σχεδιασμός (θεωρητικός ή καλύτερα φαντασιακός) και η ύπαρξη (πράξη, πρακτική εγαρμογή)) συμπίπτουν, είναι το ίδιο πράγμα, με το πνεύμα της πλάνης του Αντιχρίστου ή όχι.

Η θεωρία προηγείται πάντα της πράξης, αν δεν κάνω λάθος, και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το "έξυπνο" τέχνασμα (: ώδε η σοφία εστιν) η μέν θεωρία να είναι εμπνεύσεως δαιμονικής, αφού Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ 666, η δε πρακτική της εφαρμογή να έρχεται να μας διαβεβαιώσει, ως συνήθως με τα διαπιστευτήρια της επιστήμς, ότι το 666 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο γραμμικό σύστημα ΕΑΝ-13".

Έγιναν ή δεν έγιναν, όλα αυτά επί τη βάσει του 666 αριθμολογικού σχεδιασμού;

Το συγκεκριμένο ζήτημα, αξιότιμοι κύριοι ΙΚ και διευθυντά (μηχανοργάνωσης κλπ.), δεν είναι επιστημονικό. Είναι σαφέστατα σωτηριολογικό (: σωτηρία δια της λογικής του Λόγου, με νούν Χριστού για να μην παρεξηγούμαστε).

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Φιλόλαε, είναι ίδιοι. Ό,τι σου προσφέρει η δεξιά, σου το αφαιρεί η αριστερά. Πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι ίδιοι, δεν μπορούμε να τους ισοπεδώσουμε, ο καθένας έχει τα δικά του πάθη.

Ανώνυμος είπε...

http://apotixisi.blogspot.com/2011/02/e-3.html#comments
Σας απαντησε ο Οδυσσέας με αστεία επιχειρηματα

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Απ. Παύλος : "... ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις" ...

Νικέλλης Ευστρ. και αντ΄ αυτού ΙΚ :
"... δεν διστάζω να δηλώσω ότι είμαι Χριστιναός Ορθόδοξος" κλπ.

Κυπριανός Χ :
Κατά δήλωσιν υπάρχουν πολλοί χριστιανοί Ορθόδοξοι, μεταξύ των οποίων μασόνοι, σιωνιστές και λοιπά. Αυτό δεν λέει τίποτα.
Ορθόδοξος κατά τεκμήριον είναι και ο οικουμενικός Βαρθολομαίος, αλλά (...) επί του παρόντος τηρεί στάσιν αναμονής για την Κάρτα του Πολίτη. Προφανώς περιμένει την έλευσιν της θείας επιφοιτήσεως.

Εαυτούς και αλλήλους περιπαίζετε όταν γράφετε : "Ολα πρεπει να αποδεικνυονται οτι ειναι επικινδυνα απο υπευθυνους ανθρωπους και απο υπευθυνα σωματα (σ.σ. μάλλον στόματα έπρεπε να γράψει ο απαντήσας στο σχόλιό μου)".

Τί περιμένετε να σας πουν οι υπεύθυνοι άνθρωποι και τα υπεύθυνα σώματα (sic); Ότι με την Κάρτα θα γίνουμε, ας πούμε, όλοι δωρητές οργάνων, το θέλουμε, δεν το θέλουμε;

Αυτοί δεν είναι τόσο βλάκες και καλά θα κάνετε να μη γινόσαστε κι εσείς αφελείς αγνοώντας τον προτασσόμενο λόγο του Απ. Παύλου και γράφοντας "δεν πρεπει οι χριστιανοι να πολεμουν σκιες και φαντασματα". Ούτε σκιές, ούτε φαντάσματα πολεμάμε. Τη μάχη μας δίνουμε "πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις".

Αν εσείς αυτά τα θεωρείτε σκιές και φαντάσματα, δικαίωμά σας. Αλλά και δικό μας δικαίωμα να κτυπούμε ακατάπαυστα όλους εκείνους, που είτε εκούσια είτε ακούσια γίνονται φορείς των έργων της πονηρίας διαφθείροντας το "πατροπαράδοτον σέβας" και διαβάλλοντας τον άγιον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χριστοδουλίδη καλά του έγραψες.
Και ο Τελεβάντος όμως μην νομίζεις ότι παίζει καλό ρόλο αλλά κακό, συκοφαντώντας αδελφούς .

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο κύριος ΙΚ μου συνέστησε να απευθυνθώ, αν έχω τα κότσια, στον Δ/ντή μηχανοργάνωσης κλπ. σχετικά με τις απαντήσεις που του έδωσα (του ΙΚ).

Και του απάντησα :

Κύριε ΙΚ,

Εμείς "τα κότσια" τα έχουμε. Άλλοι, και εσείς, δεν τα έχετε. Αντί να μας απαντήσετε, πετάτε το μπαλάκι, μας λέτε να απευθυνθούμε στον κύριο Νικέλλη, παράλληλα όμως, φροντίζετε να κατοχυρώσετε αυτά που υποστηρίζετε επικαλούμενος τη γραφίδα της επιστημονικής αληθείας του Δ/ντή μηχανοργάνωσης κλπ.

Για να μας πεί τί; Ότι κατατά δήλωσιν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και ακόμη, "τα θέματα πίστης δεν έχουν ανάγκη τεχνικής επιβεβαίωσης ή επαλήθευσης και δεν μπορούν να υπόκεινται σε διαδικασίες τεχνικής επιβεβαίωσης ή απόρριψης".

Τόσο μυαλό έχει. Να βάζει στην ίδια ζυγαριά την τεχνική με την πίστη! Μα, ασφαλώς και τα θέματα της τεχνικής δεν υπόκεινται στην μεθοδολογία της επικύρωσης ή της απόρριψης, με βάση την πίστη. Αν ίσχυε αυτός ο κανόνας τότε δεν θα φτιάχναμε την ατομική βόμβα και πλήθος άλλων τέλειων μηχανών του θανάτου.

Η πίστη είναι μεταξύ άλλων και έλεγχος των "ου βλεπομένων" και αυτοί που έφτιαξαν τις μηχανές ή συσκευές του θανάτου, ένα σκοπό είχαν : Να γίνουν κοσμοκράτορες και να μας υποτάξουν στο δικό τους "ίδιον θέλημα". Σκλάβους μας θέλουν και όχι ελεύθερους, με σκέψη και λογική που αυτοί θα την κατευθύνουν και θα την εναρμονίζουν όπου και όπως επιθυμούν, εξωραΐζοντας τα ανθρωποκτόνα τους σχέδια. Όπως είναι η μείωση του πληθυσμού της γης, οι μεταμοσχεύσεις, η πράσινη ανάπτυξη, η κάρτα απάτης του πολίτη και πολλά άλλα.

Τα κότσια τα έχουμε κύριε ΙΚ. Άλλοι δεν τα έχουν.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον Ανώνυμο σχολιαστή για τις πληροφορίες που μου δίνει, σχετικά με τα κατορθώματα του εξ Αμερικής - και με κατ΄ επίγνωσιν ζήλο - κυρίου Π. Τελεβάντου.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε ...
Συμφωνουμε λοιπον στον αγωνα και σε καθε αγωνα κατα της ΚΑΡΤΑΣ ή οτι αλλο παραβιαζει αποδεδειγμενα τις ελευθεριες μας

Κυπριανός Χ απάντησε ...
Όταν αποδεδειγμένα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να εργασθείτε, να νοσηλευθείτε, να αγοράσετε φάρμακα, να ταξιδέψετε και πολά άλλα ακόμη, τότε θα πεισθείτε και τότε θα κάνετε τον αγώνα σας "δια την καλήν μαρτυρίαν";

Αν δώσετε τη μάχη και την μαρτυρία (άνευ μαρτυρίου) πριν γίνουν όλα αυτά, τα εισέτι μη αποδεδειγμένα, σημαίνει ότι είσαστε πλανεμένος, παράφρων και διαστρέφων "τον λόγον της αληθείας";

Ειλικρινά, δεν σας καταλαβαίνω.

... ... ...

Συμπληρώνω κάτι ακόμη, για να καταλάβει ο καλός μας διαχειριστής του ιστολογίου, πόσο λάθος είναι η προσδοκία του (: "... συμφωνουμε λοιπον στον αγωνα και σε καθε αγωνα κατα της ΚΑΡΤΑΣ ή οτι αλλο παραβιαζει αποδεδειγμενα τις ελευθεριες μας").

Μήπως θα περιμένει κάποιον, που θα έχει πάρει την κάρτα, να επιστρέψει για να του πει : "Όποιος έχει την Κάρτα δεν μπαίνει μέσα";

Αυτή την απόδειξη περιμένει; Ε, τότε, θα του συνιστούσα να ξαναδιαβάσει τον διάλογο μεταξύ του αποθανόντος πλουσίου και του Αβραάμ, της γνωστής Παραβολής του φτωχού Λαζάρου και του πλουσίου :

27 εἶπε δέ· ἐρωτῶ οὖν σε, πάτερ, ἵνα πέμψῃς αὐτὸν (σ.σ. τον Λάζαρο) εἰς τὸν οἶκον τοῦ πατρός μου· 28 ἔχω γὰρ πέντε ἀδελφούς· ὅπως διαμαρτύρηται αὐτοῖς, ἵνα μὴ καὶ αὐτοὶ ἔλθωσιν εἰς τὸν τόπον τοῦτον τῆς βασάνου. 29 λέγει αὐτῷ ᾿Αβραάμ· ἔχουσι Μωϋσέα καὶ τοὺς προφήτας· ἀκουσάτωσαν αὐτῶν. 30 ὁ δὲ εἶπεν· οὐχί, πάτερ ᾿Αβραάμ, ἀλλ᾿ ἐάν τις ἀπὸ νεκρῶν πορευθῇ πρὸς αὐτούς, μετανοήσουσιν. 31 εἶπε δὲ αὐτῷ· εἰ Μωϋσέως καὶ τῶν προφητῶν οὐκ ἀκούουσιν, οὐδὲ ἐάν τις ἐκ νεκρῶν ἀναστῇ πεισθήσονται.

Εύχομαι στον διαχειριστή της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ να καταλάβει έγκαιρα ότι οι "αποδεδειγμένες παραβιάσεις της ελευθερίας" που περιμένει δεν θα του δοθούν. Αν υπάρξουν, θα είναι του τύπου "λεφτά υπάρχουν".

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Περίλυπος γενόμενος ο κύριος ΙΚ έγραφε :

"Τελικά, αυτή είναι η μοίρα, όσων τολμούν να έχουν διαφορετικές θέσεις και απόψεις από τις δικές μας. Να είναι ύποπτοι για συνεργασία με τη διεθνή Μασονία, τον Σιωνισμό, τον Οικουμενισμό, τη Νέα Τάξη κ.λπ."

Συμμερίσθηκα τον πόνο του και του απάντησα :

Τελικά, κύριε ΙΚ, το ριζικό σας είναι στα χέρια σας και σε κανέναν άλλο. Κανείς δεν σας κατηγορεί ότι συνεργαζόσαστε με μασονία, σιωνισμό κλπ. Απλώς συμπλέετε μαζί τους έχοντας την συντροφιά της (υποτιθέμενης) ορθοδοξίας, των πατέρων, της παράδοσης, της εκκλησίας κλπ. Ή για να το πω καλύτερα, έχετε τον Μωυσή και τους προφήτες (: "ἔχουσι Μωϋσέα καὶ τοὺς προφήτας"). Δεν ανησυχείτε καθόλου.

Συνοδεύετε όλους αυτούς, που ενδεχομένως κατηγορείτε, και βρισκόσαστε σε αντίθετη πορεία με πλήθος άλλων, που αγωνίζονται να ακυρώσουν τα δόλια και εγκληματικά σχέδια τα οποία εξυφαίνονται οφθαλμοφανώς σε παγκόσμια κλίμακα.
Σεις όμως έχετε, όπως είπαμε, τον Μωυσή και τους προφήτες, την ορθοδοξία και τους πατέρες, προπαντός δε, την αλήθεια!

Διότι σας ενοχλεί το γεγονός ότι μια αιρετική, η Relfe, επεσήμανε νωρίς τι πάει να γίνει με όλα αυτά τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα. Και λοιπόν τι έγινε; Σημαίνει αυτό ότι είχε "θείαν φώτιση"; Μη γένοιτο.

Ισχύει, μάλλον, εδώ ο διάβολος να εκβάλλει τον διάβολο (: και ει ο σατανάς τον σατανάν εκβάλλει, εφ' εαυτόν εμερίσθη), όπως γίνεται πάντα, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Δεν θέλετε να "μερισθή" η βασιλεία του (: πώς ούν σταθήσεται η βασιλεία αυτού;) και συνευδοκείε των έργων της ανομίας, για να μη μοιάσετε του Νάκου και των Άμις.

Ας είναι. Πάντως, εσείς μας κατηγορείτε σαν κυνηγούς των 3εξαρικών φαντασμάτων και όχι εμείς. Γερμανοί, Άγγλοι και δεν γνωρίζω ποιοί άλλοι, για δικούς τους λόγους, δεν δέχθηκαν και δεν δέχονται την ηλεκτρονική φυλακή που μας ετοιμάζουν. Οι δικοί μας λόγοι είναι θρησκευτικοί και αυτό ενοχλεί εσάς και αυτούς που, παραδόξως, πολεμάτε. Πώς αυτό ερμηνεύεται άγνωστον.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κ.Χριστοδουλίδη καλά τους τα είπες.
Αλλά ο Τελεβάντος και ο Οδυσσέας δεν λένε να καταλάβουν. Ο καθένας απο την δική του "ασθένεια" πάσχει.

Φιλόλαος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Φιλόλαε,
Αν γνώριζαν την ασθένεια από την οποία πάσχουν, θα μπορούσαν να γίνουν καλά. Αλλά δεν την ξέρουν, μολονότι είναι γνωστή σ΄ εκείνους που μολύνθηκαν, και, δόξα τω αγίω Θεώ, ιάθηκαν.

Επίλογος, ας είναι, η αναρτημένη στο θέμα φωτογραφία.

Ευχαριστώ που με παρακολουθείς και σχολιάζεις.