Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ

"Κύων επιστρέψας ..."

ΡΕΠΟΡΤΕΡ :
"Η σημερινή «Αυγή» δημοσιοποιεί κάποιους από τους «αρίστους» οι οποίοι δηλώνουν "Φίλοι της Κίνησης" του Μίκη. Οι περισσότεροι αποτέλεσαν σε όλη τη ζωή τους, και αποτελούν ακόμα, τους οικότροφους του καθεστώτος και «εξέχουσες» προσωπικότητες των ακαδημαϊκών, καλλιτεχνικών, κυβερνητικών και κομματικών ιερατείων!!!!

Μεταξύ αυτών είναι οι ... "


Κυπριανός Χ :
Είναι όλοι αυτοί, που μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε. Ειδικά ένας, δύο ή περισσότεροι από αυτούς, ήταν με όλους και με όλα. Ούτε οι απριλιανοί δεν τολμούσαν να κάνουν λογοκρισία στα γραπτά του. Χειριζόταν έξυπνα και έντεχνα την πέννα του με ένα δυσδιάγνωστο "πατριωτικό (ελλαδεμπορικό) διεθνισμό". Φυσικά, αναμεμιγμένο με ερυθρά (μαρξιστική-σοσιαλιστική) χρωστική σταλινικών προδιαγραφών.

Έτσι, την "εβγαλε" (την έβγαλαν) καθαρή, δημιούργησε (δημιούργησαν) μάλιστα και "σχολή", τώρα δε τα μαθητούδια κατέκτησαν υπουργεία, πανεπιστήμια, τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά, θώκους εκκλησιαστικούς. Σήμερα υπεραμύνονται του νέου μας πατριωτισμού και άλλων τινών ... .

Σπάσαμε τα δεσμά της εσωστρέφειας και της εγωκεντρικής αυτάρκειας(!) και μετά μουσικής και εκκλησιαστικών ύμνων - είναι μέσα ο Τσιτσάνης με αρκετούς άλλους - δίνουμε συναυλίες στον άγιο Παντελεήμονα.

Εμείς οι υπόλοιποι, μουχλιασμένοι και μετά αγκυλώσεων, που μας επέβαλλε η Χούντα η πρώτη και η μεταπολιτευτική η δεύτερη, βλέπουμε το κατάντημα και κλαίμε τη μοίρα μας. Κλαίνε και ελεεινολογούν μαζί μας κι αυτοί. Ποιοί; Αυτοί του "μαζί τα φάγαμε", που έγιναν (τους έκαναν) διάσημοι και επώνυμοι, επειδή ήξεραν να γλύφουν αυτούς που έφτυναν :
"κύων ἐπιστρέψας ἐπὶ τὸ ἴδιον ἐξέραμα, καί, ὗς λουσαμένη εἰς κύλισμα βορβόρου".


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5423

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Ας το πάρουμε και αλλιώς.
Δεν πειράζει η θεωρία της εξέλιξης, δεν πειράζει ο Καζαντζ. δεν πειραζει ο Μουστακ., δεν πειράζει η κάρτα του πολίτη, δεν πειραζουν τα τρια εξάρια, .... τελικά φθάνουμε στην πλήρη αθεια που είναι εξέραμα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Φίλε Δημήτρη, είναι όπως γράφεις. Ευχαριστώ για το σχόλιο.