Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εισαγγελική έρευνα για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων στο Κόσοβο

Νεότερη επεξεργασία 30/08/2011

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο ΑΚΤΙΝΕΣ http://aktines.blogspot.com/2011/08/blog-post_30.html ότι ο Αμερικανός διπλωμάτης, Τζον Κλιντ Ουίλιαμσον ορίστηκε επικεφαλής εισαγγελέας της ειδικής ομάδας που έχει συγκροτηθεί από την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex), με στόχο τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπορίου ανθρώπινων οργάνων.

Ααα! Μάλιστα, τώρα θα ασχοληθούν με το εμπόριο των ανθρωπίνων οργάνων, τότε, στο Κόσοβο.

Με τη λαθρεμπορία των λόγων, που οδηγούν στη φρικτή παρανομία παραποίησης των επιστημονικών - και όχι μόνο - αρχών και άλλων αξιών, κοινώς τσιμουδιά.

( ...
Παρένθεση

Από την Σοφία Σολομώντος :

"πολύγονον δὲ ἀσεβῶν πλῆθος οὐ χρησιμεύσει, καὶ ἐκ νόθων μοσχευμάτων οὐ δώσει ρίζαν εἰς βάθος, οὐδὲ ἀσφαλῆ βάσιν ἑδράσει"·

Και,
από τον Προφήτη Ησαΐα :

"ου μη εμπλησθεί άνθρωπος έσθων τας σάρκας του βραχίονος αυτού" (*)

Οι μεγαλόσχημοι τα έχουν διαβάσει αυτά;

(*) Εις το "βραχίονος αυτού"

Εφ΄ όσον είμαστε αλλήλων μέλη, ο "βραχίων αυτού" ενδέχεται να είναι ένα έτερον μέλος ή αδελφός.

Υστερόγραφο
Αυτά από έναν "χολεριασμένο" σχισματοαιρετικό παλαιοημερολογίτη (sic) και η παρένθεση κλείνει ...)

Όποιος τρώει δεν μιλάει, λέει ο λαός, και αυτοί που αλλοίωσαν τα ιατρικά συγγράμματα και τις αξίες της ζωής, τρώνε και με τα τέσσερα, που λέει πάλι ο λαός.

Τον ηθικισμό τους να πάνε αλλού να τον πουλήσουν. Πελάτες υπάρχουν, μάλιστα, δε, κάποιοι είναι εντελώς χρεωκοπημένοι και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να δείξουν πόσο φιλάνθρωποι (τα εσαγωγικά παραλείπονται) είναι αυτοί που θα αρχίσουν την εισαγγελική έρευνα για την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων.

Λαθρέμποροι του λόγου, δουλέμποροι και δολοφόνοι του ανθρώπου, την εμπορία σας φυλάχτε την για τον εαυτός σας και τους όμοιους με σας.


Και η τελευταία ενημέρωση :

"Κληρικούς και δασκάλους «επιστρατεύει» ο Υπουργός Υγείας στον αγώνα για αύξηση των δωρητών οργάνων στην Ελλάδα"

Σχολιαστής :
Όποιος θέλει διορισμό να πάει να δηλώσει διαφημιστής των μεταμοσχεύσεων. Θα προσληφθεί πάραυτα, οι καιροί είναι δύσκολοι.

- Όταν κινδύνευε ο βρετανικός θρόνος από τους ριζοσπάστες - ήταν και ο Δαρβίνος - δόθηκε εντολή να σιγήσουν οι φωνές των θεολόγων

- Όταν κινδύνευε το σαθρό δημοκρατικό πολίτευμα των Δυτικών από την κίνηση κατά των αμβλώσεων, δόθηκε εντολή να πάψουν τα Μέσα να ασχολούνται με το θέμα αυτό. Οι εκτρώσεις είχαν τη συμπάθεια ικανού αριθμού ψηφοφόρων

- Τώρα που κινδυνεύει η παγκόσμια αυτοκρατορία των δολοφόνων να απαξιωθεί πλήρως από τους ψηφοφόρους, δίνεται η εντολή της δήθεν ανθρωπιστικής προπαγάνδας από τα Μέσα. Εκτός άλλων, οι μεταμοσχεύσεις αφορούν σε υπολογίσιμο ποσοστό ψηφοφόρων. Το ίδιο και η τεχνητή γονιμοποίηση με τον σωλήνα, οι υιοθεσίες από ανύπαντρες μητέρες, οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων και, το αφήσαμε τελευταίο, ο εμπλουτισμός της πατρίδας από λαθραίους.

Η λαθραία πολιτική στηριζόταν ανέκαθεν στα λαθραία (διεστραμένα) λόγια και σε λαθραίους ανθρώπους. Ήταν και οι ψηφοφόροι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα κύριε χριστοδουλίδη.
ευχαριστούμε για τις άρτιες-κατά πάντα-τοποθετήσεις σας.παραμένετε στην κορυφή των προτιμήσεων μας.
δείτε σας παρακαλώ κι αυτό

http://oimos-athina.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, το Θέμα της οποίας θα αναρτήσω. Ελπίζω, με την έγκριση του ιστολογίου "Οίμος-Αθήνα"