Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ολίγα περι CERN


Αφού βρήκαμε τα υλικά σωματίδια της "αΰλου" ύλης, ηλεκτρόνια, πρωτόνια, δευτερόνια, ποζιτρόνια και δεν συμμαζεύεται, τώρα ψάχνουμε να βρούμε τα άϋλα της αΰλου, φευ, ύλης. Αυτό το περίφημο μποζόνιο ή σωματίδιο Χίγκς.

Τα εισαγωγικά ("...") στην άϋλο ύλη, διότι έμμεση και όχι άμεση είναι η υλική τους φανέρωση. Το φως δεν το πιάνουμε άμεσα, τον ήχο δεν τον πιάνουμε άμεσα, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν τα πιάνουμε άμεσα κλπ.

Ο κύριος Χιγκς και οι συν αυτώ, θεωρούν υλική ύλη τα ηλεκτρόνια, πρωτόνια κλπ. Πλην όμως, ούτε τα βλέπουμε, ούτε τα πιάνουμε, ούτε ανάγκη τα έχουμε. Τι είδους ύλη είναι αυτά; Για τις αισθήσεις που έχουμε δεν είναι άϋλη και τα σωματίδια άϋλα; (Θα έβαζα παρενθέσεις αλλά τις παραλείπω).

Η ανάγκη να τα κάνουμε χειροπιαστά και υλικά μας προέκυψε για να βάλουμε στη θέση του όποιον ήθελε να μας κάνει τον ξύπνιο, πχ. Ιάπωνες, και τους δώσαμε να καταλάβουν. Έτσι αποδείξαμε τα υλικά σωματίδια της "αΰλου" ύλης!

Τώρα το πράγμα πάει βαθύτερα. Πρέπει να αποδείξουμε το άϋλο της αΰλου, φευ και πάλιν φευ, ύλης και όπως δείχνουν τα πράγματα, ένας νέος κόκκινος πλανήτης, σαν τον Άρη, προετοιμάζεται. Κάνουν όμως λάθος.

Ηλίθιοι φυσικοί τύπου Χίγκς στο παρελθόν ερήμωσαν όλους τους πλανήτες και ο μόνος που έμεινε ήταν η Γη. Εκείνοι - υποτίθεται και δεν υποτίθεται - τότε είχαν το χρόνο (και τον τόπο) να τα μαζέψουν και να πάρουν δρόμο. Αλλά ο δρόμος τελείωσε εδώ στη γη.

Τι κάνουμε τώρα;

Ένθετο

Τρέχουμε, τρέχουμε. Και το CERN – και οι του CERN – αυτό κάνει!

E=m.c2 και όπου c2, ταχύτητα φωτός εις το τετράγωνο (300.000χμ/sec.)
Πάνε να πιάσουν την ταχύτητα του φωτός εις το τετράγωνο για να ανακαλύψουν την υπερενέργεια Ε, σωμάτιο του θεού, μποζόνιο κλπ.,κλπ. και από αυτή, θα δημιουργήσουν το νέο … σύμπαντο (γενική, του σύμπαντου).

Τρέχουμε, τρέχουμε, και τα μυαλά έγιναν νερά λόγω υπερφυγοκέντρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: