Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τι θα γίνει στις 6 Μαΐου;

Τι θα γίνει; Θα έχουμε εκλογές, αλλά θα έχουμε και τη "σούπερ Σελήνη"! Είναι κακός οιωνός λέγουν οι οιωνοσκόποι και οι αστρολόγοι και οι λοιποί μάντεις.


Και τι λέμε εμείς; Έξη Μαΐου καθόμαστε όλοι σπίτι μας, μη μας βρει το κακό (είναι η ψήφος και η κάλπη) και περιμένουμε το βράδυ τις δημοσιογραφικές πόρνες (στην τηλεόραση) να μας πουν τα αποτελέσματα. Δηλαδή, πόσα έβγαλαν από τους πελάτες. Με 300 και με 500 χιλιάδες (ευρώ η ψήφους) η δουλειά χαλάει. 

Καιρός να τους το αποδείξουμε. Αυτοί κλέβουν τους κόπους μας, εμείς θα κλέψουμε την ψήφο τους. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ πριν γεμίσουν.

Υστερόγραφο
Η "αντιμνημονιακότητα" έγινε σημαία ευκαιρίας. Πρώην μνημονιακοί άρχισαν να άδουν το αντιμνημονιακό "ρεφραίν", όταν είδαν κατά που φυσάει ο άνεμος και ο αντίλαλος θα ακουγόταν. Οι γνωστές φυσιογνωμίες, όσο μας λεηλατούσαν οι ηγεσίες των δυο κομμάτων, έπαιζαν τον αντιπολιτευτικό τους ρόλο και έτρωγαν καλά (όποιος τρώει, δεν μιλάει). Τώρα μας βγήκαν και αντιμνημονιακοί!

Όσο για τα μικρά - και άγνωστα - κόμματα, αυτά δεν τα ευνοεί δυστυχώς ο εκλογικός νόμος, ούτε οι δημοσιογραφικές πόρνες της τηλεόρασης και των λοιπών μέσων. Βάζουμε και τον άμβωνα εδώ.

Τι μπορούν να κάνουν, άλλο από το να εντείνουν τη βουλιμία της ψήφου, το διασκορπισμό της ψήφου, τη μαζική προσέλευση στις κάλπες; Όπου και πάλι κερδισμένοι θα είναι αυτοί που τώρα μας κλέβουν, όσα με κόπο και τίμιο ιδρώτα μπορέσαμε να αποκτήσουμε. Δουλεύαμε για ψίχουλα, για μια καλή σύνταξη, πίσω μας την παίρνουν. Γιατί δεν είναι λογικό οι συνταξιούχοι μας να αμοίβονται με περισσότερα από τους Γερμανούς! Τον καιρό όμως που ο Γερμανός δούλευε και έπαιρνε τα τριπλάσια του Έλληνα - ήταν μάλιστα μάρκα - αυτό δεν το λένε.

Τώρα κατάλαβαν ότι είναι αδιανόητο ο Έλληνας συνταξιούχος να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα απ΄ ότι ο Γερμανός, για να περιοριστούμε σε μια μόνο όψη του νομίσματος.

Και όχι, ξεπούλημα της πατρίδας δεν γίνεται, και δεν έγινε πουθενά και ποτέ, με αποχή. Η αρχή θα γίνει από εδώ και θα το μάθει όλος ο πολιτισμένος κόσμος, ότι αυτό το Σύστημα της απάτης με την ψήφο - μάλιστα δημοκρατική, αν και έχουν αιματοκυλήσει λαούς και τόπους - πρέπει κάποτε να τελειώνει. Και μάλιστα, χωρίς να μας φέρουν κανένα μεσσία ή κάποιον σωτήρα τύπου Στάλιν η Χίτλερ. Η απαξίωση της ψήφου θα γίνει αφορμή για κάτι νέο. Νέο όχι σαν αυτό που πάνε να φτιάξουν τα χαλκεία της ελευθερίας, οι διαστροφείς της αλήθειας, οι δολοφόνοι της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: