Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Free World Order : Συνεχίζεται η αλληλοσφαγή των Ιρακινών

Η είδηση του Ρώυτερ από το Ιράκ :

"Τουλάχιστον 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από εκατό τραυματίστηκαν σήμερα σε κύμα επιθέσεων που σημειώθηκαν στη Βαγδάτη, το βόρειο και το δυτικό Ιράκ, σύμφωνα με αστυνομικές και ιατρικές πηγές. Στη Βαγδάτη, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 39 τραυματίσθηκαν σε επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα. Μία από τις επιθέσεις αυτές είχε στόχο αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Κούρδο υπουργό Υγείας Νατζίμπ Χάμα Αμίν."

Σχόλιο

Μετά τις απελευθερωτικές βόμβες του λεγόμενου free world, που αποφάσισε την εξόντωση του αιμοσταγούς Σαντάμ, οι συμμαχικές νατοϊκές δυνάμεις της ελευθερίας και της δημοκρατίας αποσύρθηκαν. 
Πήγαν στη Σερβία, μετά στο Αφγανιστάν, ύστερα στη Λιβύη (σημ. έκαναν και από αλλού ένα πέρασμα αλλά με επιδοτούμενους επαναστάτες) και σειρά έχει τώρα η Συρία. Μπορεί και κάποιος άλλος, που ακόμη δεν έβαλε μυαλό, όταν, μετά την παγκόσμια ανθρωποσφαγή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κάποιοι δικοί μας νόμισαν ότι οι συμφωνίες της Γιάλτας μπορούσαν να ανατραπούν. Οι "πλάτες" που έβαλαν οι Ρώσοι - ο αποκληθείς "πατερούλης" - στους Αγγλοαμερικάνους, για να μη εξοφληθούν οι υποχρεώσεις τους για τη νικηφόρα αντίσταση των Ελλήνων κατά του φασισμού, αποτελεί σενάριο φαντασίας ή συνομωσιολογίας. 

Τέλος πάντων, θέμα μας είναι η σφαγή των Ιρακινών μεταξύ τους. 
Οι βόμβες χειρουργικής ακριβείας του free world, που άφησαν πίσω τους αμέτρητους νεκρούς, έρχονται τώρα να τις αντικαταστήσουν τα "τυφλά χτυπήματα" μεταξύ των γηγενών Ιρακινών . Συμπληρώνουν αυτό που παρέλειψαν να κάνουν οι απελευθερωτές του Ιράκ.

Στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε για εκλογές, η ψήφος μας περιμένει, μια ακόμη νίκη του free world order είναι αναμενόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: