Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα τις είχαν καταργήσει»

 Έγραψε ένας :

«Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα τις είχαν καταργήσει».
Και άλλος απάντησε :

Δεν είναι τόσο βλάκες, για να πάρουν μια τόσο ηλίθια απόφαση. Η φασιστοδημοκρατία που κυριαρχεί στη λεγόμενη Δύση και τα εξαρτώμενα από αυτή προτεκτοράτα, δεν καταργεί τις εκλογές. Αντιθέτως τις ενισχύει με την ψήφο, επειδή με αυτή αλλάζουν τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλουν και επιδιώκουν οι αδίστακτοι δολοφόνοι της παγκοσμιοκρατορίας.

Και τι επιδιώκουν; Την απόλυτη κυριαρχία και επιβολή των δικών τους στόχων και προγραμμάτων, όπως είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, ο προκαθορισμένος παγκόσμιος πληθυσμός, η ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη - από Δαρβινιστές - επιστημονική έρευνα και τέλος, η πλήρως ανεμπόδιστη οικονομική τους κυριαρχία.

Είδαμε τον πέλεκυ της δικαιοσύνης τους να πίπτει επί του Ιράκ, επί της Σερβίας, επί της Λιβύης. Προγήθηκε το μεγάλο έγκλημα της απάτης του Σεπτέμβρη το 2001 (September 11, 2001), και τώρα τον βλέπουμε να λειαίνεται εκ νέου για να κόψει τις εξέχουσες κεφαλές των Σύρων και των Ιρανών. Έπειτα θα έρθει η μεθοδικά σχεδιασμένη κοπή αυτών, που ανέχθηκαν σιωπηλά το όργιο αίματος, για λόγους δημοκρατικής τάξεως και ελευθερίας, εν ονόματι, προφανώς, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν έπρεπε να μιλήσουν δεν είπαν λέξη, όταν θα έρθει η δική τους σειρά, ας μην περιμένουν να ακούσουν τις φωνές άλλων. Άλλωστε, είναι ανίσχυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: