Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μεταμοσχεύσεις, συζήτηση στο Ράδιο Παράγκα 14/5/1995

Το 1995 στην εκπομπή Ράδιο Παράγκα του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο. Με ανακάλυψε τότε, το 1995, όταν εκδόθηκε (εκδόσειςΥΠΑΚΟΗ) ένα κατατοπιστικό μικρό βιβλίο για τις Μεταμοσχεύσεις. Έπειτα χαθήκαμε, όπως συμβαίνει συνήθως με τα ανθρώπινα. Κι εγώ ανακάλυψα την μαγνητοφωνημένη εκπομπή τώρα, έτος 2013, στο ιστολόγιο Alopsis, χωρίς την βοήθεια του π. Κωνσταντίνου. Πάντως, τον ευχαριστώ διότι με φιλοξενεί (ακόμη) στην ιστοσελίδα της "΄Aλλης Όψις".



Υστερόγραφο
1) Βλέπε και  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_570.html . Ως προς δε τον "μερικό θάνατο", τον οποίο αναφέρει προς το τέλος ο κ. Κουργιαντάκης, νοητέο η προθανάτιος αγωνία, εφόσον η διάγνωση της εγκεφαλικής βλάβης έχει τεθεί εκ του ασφαλούς και δεν υπάρχει δυνατότητα θεραπευτικής αντιμετώπισης. Είναι αυτονόητο, η εξάντληση των ιατρικών θεραπευτικών μέσων δεν μπορεί να περιορίζεται σε 2,3, η 4 εικοσιτετράωρα, δηλαδή τόσα, όσα χρειάζονται οι χειρουργοί και οι άλλοι συνάδελφοι, οι εμπλεκόμενοι στις μεταμοσχεύσεις, για να είναι επιτυχής η επέμβαση. Να σημειωθεί ακόμη, ότι τραυματίες με καταστροφή της εγκεφαλικής ουσίας, πχ, δια πυροβόλου όπλου, δεν νοείται να τοποθετούνται στις μονάδες Εντατικής για να σωθούν. Πώς είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η διάλυση του εγκεφαλικού ιστού; Τούτο είναι θεραπευτικώς ανέφικτο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ασθενείς αυτοί εισάγονται στις μονάδες Εντατικής με μοναδικό σκοπό να μην αποβιώσουν αφ΄ εαυτών και ... άχρηστα. Η επιστήμη κάνει τον θάνατο χρήσιμο βάζοντας τους γιατρούς να τελειώνουν σύντομα τον άρρωστο. Όπως έχουμε την ανακύκλωση των σκουπιδιών, έτσι έχουμε και την ανακύκλωση των ανθρώπων.

2) Σχετικά με αυτά που είπα στην τηλεοπτική εκπομπή ΛΙΑΝΑ και την καταγγελία του Συνδέσμου Νεφροπαθών, για τα οποία ζητήθηκε η λήψη μέτρων εναντίον μου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, βλέπε  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_26.html .
Εναλλακτικά βλέπε και  " Μεταμοσχεύσεις, 1993, Talk Show ΛΙΑΝΑ, ΑΝΤ-1", μέρος Α και μέρος Β κατόπιν αντιγραφής και επικόλλησης στη μηχανή αναζήτησης Google.

5 σχόλια:

Silver είπε...

https://dl-web.dropbox.com/get/egefalikos%20thanatos%20kai%20metamoshefseis/egefalikos%20thanatos%20kai%20metamoshefseis%20(1).mp3?w=AAAL43Zr-O4qqI1oYTR3rFK37jsm8g1-AOpPNu8X9-C0MQ


Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home.



O σύνδεσμος δεν δουλεύει αδελφέ.
Στους οικουμενιστές μόνο η αίρεση δουλεύει και θριαμβεύει....

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμη. Θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Συμπληρωματικό
Δοκίμασε με copy τον αναρτημένο δεσμό και paste it στη μηχανή αναζήτησης του Google

Silver είπε...

@Δοκίμασε με copy τον αναρτημένο δεσμό και paste it στη μηχανή αναζήτησης του Google



Το αποτέλεσμα:

Download Viivo to Protect the Data You Share & Store in the Cloud

Καλό αγώνα!
Εν Χριστώ
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ελπίζω, τώρα μπορείς να ακούσεις το τι ελέχθη τότε. Παρένθεση, ο άγιος Κυπριανός θα μας δεχθεί, όταν το πολιτικό ημερολόγιο δείχνει 15 Οκτωβρίου. Σε ευχαριστώ διότι δεν ξεχνάς - κι εγώ μαζί σου - την μνήμη του.