Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Υπό την κυριαρχία του ελευθεροτεκτονισμού


Από τον χαιρετισμό του μητροπολίτη Κιτίου Χρυσοστόμου στο Συμπόσιο "Μελέτιος Μεταξάκης". Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Μονής αγίου Γεωργίου Κοντού, Λάρνακα 11/10/2014, Κύπρος

Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος :
" είναι ιδιαίτερη η χαρά μου σήμερα, γιατί με τη συνεργασία του Δήμου Λάρνακας και του Πανεπιστημίου Κύπρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκπληρώσουμε, ένα επιβεβλημένο καθήκον και χρέος, να τιμήσουμε τον αείμνηστο Μητροπολίτη Κιτίου Μελέτιο Μεταξάκη ".

κχ
Στατιστικές τέτοιου είδους δεν γίνονται, ώστε να ξέρουμε πόσοι εκ των Δημάρχων και των περί αυτούς είναι τέκτονες. Για τον Μελέτιο Μεταξάκη είναι παγκοίνως γνωστό ότι ήταν τέκτονας. Δεν γνωρίζουμε πόσοι εκ των Πανεπιστημιακών αυλίζονται εντός Στοών, ένθα καταυγάζει (σημ.1 εντός Στοών) το εκ του εωσφόρου φώς (σημ.2 οι τέκτονες το ονομάζουν επιστημονική αλήθεια). Τέλος, άγνωστος παραμένει ο αριθμός των μελών - μέσου και ανώτερου Κλήρου - της Μητροπόλεως Λάρνακος, που συνεργάζονται και συνδιασκέπτονται σε παρακείμενους - και φωταγωγημένους - διαύλους των Στοών. Γεγονός, πάντως, είναι ένα : Ουδείς σταδιοδρομεί επιστημονικά ή κοινωνικά, αν δεν είναι τέκτονας ή έχων "τρόπο και στάση ζωής" - νεοορθόδοξη έκφραση - ελευθεροτεκτονική.

Είπαμε όμως, τοιούτου είδους στατιστικές δεν γίνονται. Αυτά είναι επτασφράγιστα μυστικά, τα οποία οι αμύητοι, αγράμματοι και ολιγομαθείς, δεν είναι σε θέση να καταλάβουν. Δεν λέει, άλλωστε, να μην δίνουμε "τα άγια τοις κυσί" ; Για τους πεφωτισμένους τέκτονες οι ολιγομαθείς και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου άνθρωποι είναι προφανώς σκυλιά.

Υστερόγραφο
Οι πεφωτισμένοι δια του εωσφόρου δεν ξέρουν να διαβάζουν, αν και επιστήμονες. Διότι λέγει :
" 3 μετὰ σοῦ ἡ ἀρχὴ ἐν ἡμέρᾳ τῆς δυνάμεώς σου ἐν ταῖς λαμπρότησι τῶν ἁγίων σου· ἐκ γαστρὸς πρὸ ἑωσφόρου ἐγέννησά σε" (Ψ. 109).
Αυτό το "εκ γαστρός προ εωσφόρου" τους τα γυρίζει ανάποδα και δεν το αναφέρουν.
Όσον δε αφορά στο "εγέννησά σε", οι φωταψίες μασόνοι φαίνεται να είναι υπερφωτισμένοι. Γνωρίζουν επακριβώς το γενητό "πώς" - γεννητό κατά την υπόσταση - της θεότητος ή θείας φύσεως (ουσία).
Είναι "αστροπελέκια", μη μου πείτε.

2 σχόλια:

Bellou είπε...

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αντιγράφω από το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου «Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική », εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,σελίδες 124-125,
παραθέτω μέσα σε αγκύλες και εισαγωγικά :

[«Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν. Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.
Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικό όνομα της Σοφίας, τη βάφτισε η γιαγιά και της έδωσε το δικό της όνομα. Νονος του Νίκου, ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητής Οικονομικων στην Τζώρτζια, φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου από το Κολέγιο, πριν απο τον πόλεμο.
Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα, αλλά το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικο και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου»].
Το όνομα του ΓΑΠ στο αμερικάνικο πιστοποιητικό γέννησησς είναι,πράγμα που κάνανε απόρρητο,
George Jeffrey Papandreou,δηλαδή δεν είναι ΓΑΠ,αλλά GJP,και της αδερφής του Gale Sofia Papandreou.
Στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Margaret Chant παντρεύτηκαν με θρησκευτικο,ορθόδοξο γάμο την 8η Ιανουαρίου του 1961 (ημέρα Κυριακη),στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα αναφέρεται και ο αριθμος του πιστοποιητικού γάμου τής Αρχιεπισκοπης Βορείου και Νοτίου Αμερικης,ως επίσης και το κείμενό του.Επίσης, στη σελίδα 60 αναφέρεται ότι στις 30 Αυγούστου 1951 (ημέρα Πέμπτη) είχανε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Το βιβλίο λοιπόν,που αποτελεί και το μόνο δημοσίευμα που υπάρχει σχετικό με βάπτιση ΓΑΠ,αναφέρει τις ακριβείς ημερομηνίες για τους γάμους, αλλά για τη βάπτιση μόνο το έτος . Ποτέ και πουθενά δεν έχει δημοσιευτεί η ακριβής ημερομηνία της βάφτισης. Η Margaret, κόρη του Douglas Chant, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβα, απορρίπτει με τον πιο έντονη τρόπο τη νηπιοβάπτιση, και έτσι άφησε τα παιδιά της αβάπτιστα.
Στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινής γνώμης,υπάρχει ότι η μητέρα είναι κατά της νηπιοβάπτισης και ότι
πιθανώς να κατάφερε να εμποδίσει τη βάφτιση των παιδιών της, οπότε, αν ο Γ.Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος,
«θα διατυμπανίζανε» την ημερομηνία βάπτισης, προς αποφυγή επικίνδυνης πολιτικής ζημιάς.
Έτσι πρόκριναν τη διέξοδο της πλαστογραφίας. Όλοι οι "νονοί" είναι νεκροί και ήταν, αυτοί και οι δικοί τους, άνθρωποι εμπιστοσύνης και πολιτικής αρωγής.
Το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα» πλαστογραφεί την πραγματικότητα και παριστάνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βαπτισμένος, ενω είναι αβάπτιστος (γι' αυτό φταίνε οι πληροφοριοδότες, όχι αναγκαστικά ο συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος, που ίσως να εξαπατήθηκαν).
Οι Παπανδρέου, διέδιδαν μετά το 1974, ότι η βάπτιση του Τζέφρι και της Γκέηλ, είχε γίνει στην Καλιφόρνια, μαζί με τον Γάμο. Μετά έλεγαν ότι, « τα παιδιά τα βάπτισε ο Σιάκωβος στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα».Όταν αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες στα αρχεία της Αρχιεπισκοπής ότι δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό βάπτισης, η οικογένεια, κατέφυγε στην ψευδή αποκάλυψη του «οικογενειακού μυστικού», του 1959.
Επειδή στην Ορθόδοξο Εκκλησία, οι γάμοι και οι βαπτίσεις καταγράφονται, η «οικογένεια» και ο ίδιος ο Τζέφρι, πρέπει να μας δώσουν την ημερομηνία της βάπτισης, και τον ιερό ναό στο βιβλίο του οποίου αυτή καταγράφηκε. Και επειδή επί 55 χρόνια δεν μπορούν, όχι πιστοποιητικό να βρουν αλλά ούτε μια «ηλεκτρονική φωτογραφία», του παππού με τα παιδιά, είναι απολύτως βέβαιο, ότι ο ΓΑΠ (GJP) δεν λέει την αλήθεια ούτε για το όνομα του.
Δεν έχει σημασία ότι είναι αβάπτιστος,αλλά ότι αφήνει να κυκλοφορούν ψεύδη ότι είναι βαπτισμένος.

Bellou είπε...

Εκ παραδρομής έγραψα Gale,το σωστό είναι Gayle,
Gayle Sofia Papandreou Για τα αμερικάνικα ονόματά τους (πιστοποιητικού γέννησης) δείτε :

http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=MNBirth&rank=1&new=1&so=3&MSAV=0&msT=1&gss=ms_db&gsfn=GEORGE&gsln=PAPANDREOU&msbdy=1952&uidh=000&msbdd=16&msbdm=6
--------------------------------------
Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει φήμη ότι στο αμερικάνικο κολέγιο Αθήνας ο ΓΑΠ (GJP)
ήταν δηλωμένος ως προτεστάντης.