Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το σιωνιστικό σχέδιο και τα θύματα της οικονομικής μετανάστευσης

Ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να γραφεί αγγλιστί ως : "The Sionism Scheme" αν θέλουμε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτό που ζούμε σήμερα : Με δυο λόγια, τη "δημοκρατία του ναζισμού / φασισμού", τη δημοκρατία του 4ου Ράιχ των γνωστών μας SS, την οποία ασμένως δέχεται και εγκαθιστά η Δύση, επικαλούμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αν ρωτήσετε ποιο είναι αυτό το σχέδιο, η απάντηση είναι : Να γίνει ο κόσμος όλος "μικρή" Παλαιστίνη, όπου η μειοψηφία εξολοθρεύει μεθοδικά, αργά και σταθερά, την πλειοψηφία. Δικαιολογία "το δικαίωμα αυτοάμυνας", απώτερος στόχος η τελική λύση, όπως ωμά και ρεαλιστικά περιέγραψε ένας σιωνιστής : Η λύση του Παλαιστινιακού είναι να τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα.

Και η θάλασσα άνοιξε την αγκαλιά της, άρχισε να δέχεται λαθρομετανάστες. Αλλά όχι, ο όρος αυτός είναι αδόκιμος, κατάλληλος είναι "οικονομικοί μετανάστες". Σημειώνουμε στην δεινά χειμαζόμενη - όχι παράδοξα - οικονομία των Δυτικών. Παράδοξο, όχι επίσης, και το γεγονός ότι η πλειονότητα όλων αυτών των "οικονομικών μεταναστών" προέρχεται από ισλαμικές χώρες.

Πρώτα ορατά σημάδια του τι θα ακολουθήσει είναι η συμφωνία κρατών για βομβαρδισμό θέσεων του νεοϊδρυθέντος χαλιφάτου - με τα ακριτόλεξα ISIL ή ISIS - στη Συρία. Τι θα γίνει αργότερα, όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες ρουκέτες isil σε κατοικημένες περιοχές των ξενιζομένων, στις χώρες όπου εφαρμόζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι άλλο θέμα. Το πιθανότερο, υπόθεση είναι κι αυτή, θα αρχίσουν να μαζεύονται σε campus οι οικονομικοί μετανάστες (sic) προκειμένου να επιστρέψουν στις χώρες όθεν απέδρασαν για λόγους φτώχιας, όπως ανέφερα. Δεν γνωρίζω, όμως, αν εν τω μεταξύ έχει προκύψει κάτι γενικότερο.

Μερίδα των σιωνιστών και του σχεδίου τους, προτιμά - εντελώς απροκάλυπτα πλέον - τον μονοπολικό κόσμο (παγκόσμια διακυβέρνηση), άλλοι δε, δεχόμενοι μια ηπιότερη μορφή του σχεδίου, ή αντίθετα, αρνούμενοι πλήρως την εφαρμογή του, υποστηρίζουν τον ιστορικά γνωστό πολυπολικό κόσμο με διορθωτικές, όμως, επεμβάσεις. Επεμβάσεις που δεν έκαναν οι ήπιοι σιωνιστές (βαθιές είναι οι ρίζες) για να αποκλείσουν το προφανές. Δηλαδή, τη σταδιακή ώθηση προς το οικονομικό μοντέλο της πλήρους κυριαρχίας ενός και μοναδικού νομίσματος. Πολυπολικός κόσμος σημαίνει, κατά πρώτο λόγο, ισοπολιτεία και ισονομία στα οικονομικής φύσεως προκύπτοντα θέματα.

Το γενικότερο και απευκταίο στο οποίο αναφέρθηκα, θα είναι να έχουμε σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο παγκόσμιων τάσεων και αυτοί που θα την πληρώσουν, δεν θα είναι άλλοι από τους χρήσιμους ηλίθιους. Γράφω για όλα αυτά τα στίφη των "οικονομικών μεταναστών", που διασχίζουν ταραγμένες θάλασσες πάνω σε μαούνες. Μέσα σ΄ αυτές βρίσκονται μάνες και πατέρες με μωρά παιδιά. Ουδείς όμως εκ των ανέκαθεν ρομαντικών της Δύσης υποβλήθηκε ποτέ στον κόπο να ρωτήσει : Τι γονείς είναι αυτοί, που αποφασίζουν να διακινδυνεύουν τις ζωές ανυπεράσπιστων βρεφών και νηπίων, όταν τα βάζουν μέσα σε πλοία-νεκροφόρες ; Δύσκολη, βέβαια, η απάντηση. Όχι όμως και για τους σχεδιαστές του σιωνιστικού προγράμματος "ο κόσμος να γίνει μικρή Παλαιστίνη".

Τα θύματα των ναυαγίων με "οικονομικούς μετανάστες", είναι η άλλη εκδοχή των ανθρώπων καμικάζι. Οι δεύτεροι σκοτώνουν ανθρώπους, όπως τους διδάσκει ο βιβλικός Σαμψών. Οι άλλοι, οι πρώτοι, τα ανυπεράσπιστα βρέφη και νήπια, είναι οι μάρτυρες του Αλλάχ, όπως τον διδάσκουν οι σιωνιστές. Σκοπός τους να πλαστογραφηθεί το επίσης ψευδεπίγραφο συναίσθημα των Δυτικών και
απεύχομαι να συμβεί το ίδιο, με όλους εκείνους που θα συγκεντρωθούν στα campus προς επαναπατρισμό. Δεν θα είναι όμως οι μόνοι. Σιωνισμός και ολοκαύτωμα είναι δυο λέξεις συνώνυμες και νοηματικά ταυτόσημες, χωρίς φυλογενετικά χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: