Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα συνηθισμένο ερώτημα και "απορίας άξιον"


Το εικονικό φωτο-λογο-γράφημα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα που επιγράφεται facebook. Το θέτουν και ως "απορίας άξιον", υποτίθεται, οι προβληματιζόμενοι - κοινώς λεγόμενοι "ψαγμένα άτομα".

Δεν θα σχολιάσω τις απαντήσεις που δόθηκαν - η ανοησία πλεονάζει στην ιστοσελίδα facebook - αλλά θα δώσω την απάντηση, με την οποία γίνεται ευκρινές το "απορίας άξιον" των (υποτιθέμενων) σκεπτόμενων και προβληματιζόμενων. Εδώ απλά επισυνάπτω την, ας την πούμε, επίλυση του γρίφου. Την πλήρη και άκρως αποκαλυπτική απάντηση, συμπληρωματική των ανωτέρω, μας την παρέχει ο απ. Παύλος και όποιος επιθυμεί, ας την αναζητήσει στην 1Κρ. ιε΄ 35-58 Επιστολή.

https://drive.google.com/folderview?id=0B10nRQ2KXoC_fnlUdmxNSkk1WXZmbWI4Q2FfTGFYbm81TDVQcDk5N3JPaFVYeWNiekFMSG8&usp=sharing

Όμως, αυτού του είδους η απάντηση προς τους "wanderers" όχι μόνο δεν γίνεται δεκτή, δεν είναι ούτε καν επιθυμητή. Δεν θα εξηγήσω τους λόγους. Διανύουμε την εποχή, όπου μόνον απόψεις γίνονται δεκτές και όχι η πίστη. Επειδή αυτή κάνει τον άνθρωπο φονταμενταλιστή, δηλαδή, κάτι σαν τους επίδοξους οραματιστές του ισλαμικού κράτους (ISIS) που κόβουν κεφάλια. Οι αντίπαλοι αυτών Δυτικοί παγκοσμιοκράτες ακολουθούν διαφορετική τακτική. Η αισθητική τους διαφέρει, ο στόχος είναι ίδιος. Κεφάλια δεν κόβουν. Το μόνο που θέλουν είναι να γίνουμε όλοι με κάρτες και τσιπάκια στο χέρι ή στο κεφάλι. Όποιος δεν συμμορφώνεται "οἱ δὲ εἶπον· τί πρὸς ἡμᾶς; σὺ ὄψει." Αυτό θα είναι το παγκόσμιο κράτος, που πάνε να φτιάξουν, και της νέας οικουμενικής αυτοκρατορίας του "ένας θεός για όλους".

Η συνέχεια εδώ  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: