Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστολιμαία απάντηση σε αναγνώστη υπέρμαχο της συμμετοχής στις εκλογές

Ο ρυπαρογράφος δεν συμπεριλαμβάνει, προφανώς,
στα αφεντικά την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.
Ποιος, άραγε, πληρώνει το νυχτοκάματο και τις μπογιές ;
Αγαπητέ κύριε,

Είδα το βίντεο - βλέπε στο τέλος - και ευχαριστώ για την πληροφορία. Επί τούτοις, σας γράφω τα εξής ολίγα :

Το σύστημα αυτού του τύπου των δημοκρατικών εκλογών έχει σε βάθος μελετηθεί από του Σιωνιστές, που το διαχειρίζονται και το εφαρμόζουν. Είναι μελετημένο ότι, με την εισαγωγή πολλών μικρών κομμάτων, στην περίπτωση που έχουμε μικρό ποσοστό εδρών του πρώτου κόμματος λόγω μαζικής συμμετοχής στην κάλπη, θα βρεθούν οι καλοθελητές - τύπου "Λαός Καρατζαφέρη" κ. ά. - που θα κληθούν να "βάλουν πλάτες" για λόγους εθνικής σωτηρίας ή εθνικού συμφέροντος. Μάλλον, συμφέροντος εκείνων που θα βάλουν τις πλάτες. Αφήνω στην άκρη το ενδεχόμενο, ότι η μέχρι σήμερα πρακτική δείχνει τη γενική αντίληψη που επικρατεί : Ψήφος στα μικρά κόμματα σημαίνει ψήφος στα μεγάλα, άρα, το μη χείρον εκ των μεγάλων (βλέπε περιπτώσεις Πασόκ, Νουδού και τώρα Σύριζα).

Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφει ο ομιλητής, στην περίπτωση που γίνει κατανοητό τούτο : Ότι το σύστημα αυτό των Σιωνιστών - ουσιαστικά των 2 κυρίαρχων Τραπεζών - Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ - δεν θα αντέξει, όταν υπάρξει πανστρατιά εναντίον του καθεστώτος, που μας έχουν επιβάλλει, ώστε να κυριαρχούν παγκόσμια με την κάλπικη δημοκρατία. Στην ανάγκη, θα επικαλεστούν το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, που καθιστά υποχρεωτική την ψήφο και τιμωρεί όσους απέχουν, με φυλάκιση μέχρι 12 μήνες και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων ! Δηλαδή, της ψήφου !! Ολική παραφροσύνη, γι΄ αυτό ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Τί θα γίνει στην περίπτωση που η αποχή υπερβεί το 70% ; Θα κάνουν κυβέρνηση με το 30% ; Κι αν φτάσει και υπερβεί το ύψος του 80% τότε τί γίνεται ; Δεν θα υποχρεωθούν να βγάλουν από πάνω τους τη μάσκα της ελευθερίας και της δημοκρατίας, ώστε να γίνει παγκόσμια αντιληπτό με ποιους έχουμε να κάνουμε ; Με μια ολιγαρχία που εκμεταλλεύται και παραχαράσσει λέξεις και νοήματα ;

Ναι, η μειοψηφία μας κυβερνά, αλλά με το σύστημα της συμμετοχής μας σ΄ αυτό, τους δίνουμε την ψήφο, που ισοδυναμεί με λευκή επιταγή και διαιωνίζει τα μεγαλειώδη ψεύδη τους : Έξω από το ΝΑΤΟ - το ίδιο συνδικάτο με την ΕΟΚ - το λεφτά υπάρχουν, το δεν θα εφαρμόσουμε άλλο Μνημόνιο, δεν θα κάνουμε οριζόντιες περικοπές συντάξεων, δεν θα μειώσουμε μισθούς, δεν θα αυξήσουμε την ανεργία, θα μπούμε πάλι στη λίστα των αγορών και πολλά άλλα παρόμοια "μάταια και ψευδή". Το τραγικό είναι ότι σκεπτόμενοι άνθρωποι, όπως ο ομιλητής του βίντεο, δεν αντιλαμβάνεται ότι οι περίπου 300.000 των δικών τους παιδιών, είναι οι έμμισθοι ψηφοφόροι, που συμπαρασύρουν τα υπόλοιπα 6 εκατομμύρια των ντοπαρισμένων τηλεθεατών από το ανηλεές σφυροκόπημα, που προηγείται επί μήνες, προ των εκλογών.

Εδώ ακριβώς στοχεύει η αποχή : Στο να καταδείξει αυτή τη μειοψηφία των μισθοφόρων της ψήφου, ή άλλως, τα παιδιά του συστήματος της Παγκοσμιοποίησης. Για να γίνουν περισσότερο κατανοητά αυτά που σας γράφω, διαβάστε και αυτό το άρθρο (μάλλον, σχόλιο) που σήμερα έγραψα  :    1) http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/09/blog-post_30.html . Δείτε ένα ακόμη σχετικό
 2) http://contogeorgis.blogspot.gr/2015/09/open-2192015.html
 3) Και το υπέρ Συμμετοχής στις εκλογές βίντεο ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: