Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί άργησε η ειρηνική εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη ;



Σχετικά με το βίντεο

Όπως φαίνεται, στο εγγύς μέλλον δεν θα έχουν μόνο οι Εβραίοι πρόβλημα με τους Παλαιστίνιους. Η από χιλιετιών αλληλοσφαγή μεταξύ Φιλισταίων (νυν Παλαιστίνιων) και Ιουδαίων (νυν Εβραίων) εξάγεται. Έγινε κι αυτό προϊόν, θα αρχίσει να εμφανίζεται και αλλού. Όποιος δεν συμβιβάζεται με τα σχέδια της νέας Αυτοκρατορίας (παγκοσμιοποίηση), ας το σκεφθεί καλά, πριν αρχίσει να το νοιώθει στο πετσί του.

Οι έποικοι Ευρωπαίοι - λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες ; -  του τότε ανακαλυφθέντος Νέου Κόσμου (Αμερική) ήταν καλοί γνώστες της Ιστορίας. Οι Ινδιάνοι έπρεπε να εκλείψουν - με τους Φιλισταίους αυτό δεν έγινε - και αφανίστηκαν. Παρακαλώ, μη τολμήσει κανείς να πει για εθνοκάθαρση ή γενοκτονία (ολοκαύτωμα).

Και το αφελές ερώτημα, που δεν απασχολεί, ως φαίνεται, τους νεωτερικούς και μετανεωτερικούς μελετητές της Ιστορίας - για να μην αναφέρουμε και τους αυτοχαρακτηριζόμενους «ερευνητές» : Ποιοι έφτιαξαν το Ισλάμ ; Οι Χριστιανοί ή οι κατ΄ επίφαση χριστιανοί (αιρετικοί) με τη συμπαράσταση άλλων ; Και ποίων ;

15 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: